De afdeling Stadsbeheer heeft afgelopen zaterdag vijf jonge steenuilen geringd. Een medewerkers van stadsbeheer trof het vijftal aan in een nestkast bij zijn schoonmoeder.
Het bestuur van Nooit Gedacht heeft besloten om ook een streep te zetten door de kortebaandraverij 2021.
Tamar Valkenier gooide zes jaar geleden het roer om en reist inmiddels de hele wereld over met haar kameel. Ze was de afgelopen dagen week op doorreis in de Haagse regio en trok ook door Stompwijk.
Het uitstel van ingebruikname van de rondweg rond Stompwijk heeft niet enkel nadelen.
"Niet alleen een prachtige nieuwe rondweg, maar vooral een grote aanwinst voor de bereikbaarheid en veiligheid van Stompwijk".
Gemeentebelangen Leidschendam-Voorburg wil weten hoe het staat met het participatieproces rond de ontwikkeling van de Dr. Van Noortstraat in Stompwijk.
Stompwijk wist van Koningsdag ondanks coronabeperkingen toch nog een feestelijk gebeuren te maken met een virtueel concert vanuit De Bles.
GBLV heeft wethouder Rouwendal aan de tand gevoeld over het gebrek aan betaalbare woningen in Stompwijk.
Het moeilijkste na dertien maanden corona, is op zoek blijven gaan naar de beperkte mogelijkheden die er wel zijn.
De aanleg van de nieuwe Veenpoldersweg in Stompwijk zit er voor aannemer KWS bijna op.
De Elfdorpentocht gaat ook dit jaar niet door. Tourclub Stompwijk had gehoopt dat de fietstocht door Zuid-Holland dit jaar wel doorgang zou kunnen vinden.
(VIDEO) Stompwijk’92 is een vereniging waar iedereen trots op is in Stompwijk. Kids zijn weer heerlijk aan het voetballen op de woensdagmiddag.
(VIDEO) Op boerderij Akkerlust in Stompwijk maakt Demi Olsthoorn ambachtelijk ijs van de koeien die ze zelf melkt.