Donderdagmorgen werd er onder het tunneltje van de N206 ter hoogte van Stompwijk een hoeveelheid gedumpte vaten aangetroffen met een onbekende vloeistof daarin.
De energiecoöperatie Zon op Leidschendam-Voorburg en boerderij Akkerlust zijn vorig jaar het gesprek aangegaan of op de boerderij een zonnestroominstallatie gerealiseerd kan worden.
Dit weekend en komend weekend (het weekend van 25 september) is de expositie Panorama Platteland Zuid-Holland aan de Molenwei aan de Stompwijkseweg voor de laatste keren te bezoeken.
Enkele honderden bezoekers bezochten dit weekend de Open Atelier-route in Stompwijk. Buitenplaats de Molenwei was een van de plekken die tijdens de open monumentendag bezocht kon worden.
Stompwijkse kunstenaars exposeren dit jaar komend weekend in het kader van de open Leidschendams atelierroute op Buitenplaats Molenwei in Stompwijk.
CreActief 55+ verzorgt op 24 september de derde editie van Nostalgie langs de Vliet.
(VIDEO) Van 25 tot en met 29 augustus werd in Stompwijk net zoals vorig jaar het Springkussenfestival gehouden.
Maar liefst 31 stadse en dorpse amateurkunstenaars werkten een jaar lang aan een veertig meter lang en twee meter hoog schilderij, ‘Panorama Platteland Zuid-Holland’.
Gluren bij de Buren 2021, treedt dit jaar eenmalig naar buiten onder de naam: Struinen in de tuinen.
Mooie weerfoto's. Ze zijn donderdagavond 12 augustus gemaakt door Ria Luiten op de Meer en Geerweg in Stompwijk.
Kinderen van 4 tot 12 jaar van Stompwijk én de ZKA (Zoeterwoudse Kinderopvang) hadden op 5 augustus een leuke dag.
Midvliet tv was aanwezig bij de bijeenkomst 'young oltimers' in Stompwijk
Op woensdagavond 4 augustus werd er in de buitenlucht voorlichting gegeven over de herinrichting van de speelplek aan de Pinksterbloem in Stompwijk.