27 augustus  Cultureel-Zomerfestival
Op donderdag 24 augustus was Midvliet FM even helemaal omgedoopt in Indonesische sferen. Hoofdgast is Pim Vroegop van de Stichting Wijkband Sukun – Voorburg-Noord

Pim woont al jaren afwisselend in Nederland en Indonesië. In het verleden maakte hij ook vaak radioprogramma’s voor Midvliet. Het wordt een uitzending met bijzondere verhalen over Indonesië en live-muziek. Natuurlijk blikken we ook nog even vooruit op de Tong Tong Fair, die eind augustus weer op het Haagse Malieveld van start gaat.
Dance Classics Top30
1e uur

2e uur

3e uur

Het Pinksterboeket
Op tweede pinksterdag zond Midvliet een live verzoekplatenprogramma uit: Het Pinksterboeket.
Henk Bos, Patrick Cilon en zijn zoon Gijs presenteerden twee uur lang de leukste verzoekplaatjes, aangevraagd door de luisteraars.
Er werd een hoop gelachen en gedanst in de studio van Midvliet.
Wil je dit programma nog een keer terugluisteren, klik dan op de twee links hieronder.

Het Gouden Ei 2023

1e uur 10.00 - 11.00

2e uur 11.00 - 12.00

3e uur 12.00 - 13.00

4e uur 13.00 - 14.00

5e uur 14.00 - 15.00

6e uur 15.00 - 16.00Op maandagavond 13 februari waren Prins Ruud van der Goes, page Marian Groen in ''t Woud en opper Lennert Luiten van de Gaanders te gast bij het programma Hollands Allerlei.
 
Op maandag 6 februari waren Prins Carnaval van de Damzwabbers, Prins Gran Dorado (Richard Remmerswaal) samen met zijn vrouw Nancy op bezoek bij Hollands Allerlei.

Henk Bos en Joop Pol brengen u heerlijke synthesizermuziek.
Hans Biard in gesprek met ds. Arlette Brabander
17 september Vlietdagen
27 augustus  Cultureel-Zomerfestival
27 april Koningdag

18 april: 'Het Gouden Ei' terug bij Midvliet FM
Twee jaar lang gooide corona roet in de eieren, maar dit jaar is het gelukkig weer mogelijk: de grote eierzoekwedstrijd van Midvliet FM. Deze wordt gehouden op tweede paasdag (maandag 18 april).
De Midvliet-paashaas verstopt ’s ochtends vroeg in Stompwijk, Voorburg en Leidschendam vele eieren.

Elk ei heeft een nummer en bij het ei ligt ook een brief met instructies. Wie een ei vindt, moet op tweede paasdag tussen 10:00 en 17:00 uur naar de studio van Midvliet komen (Damlaan 35A in Leidschendam).
Bij het nummer dat op het ei staat, hoort een prijs. Die prijs kan tijdens de uitzending van het programma ‘Het Gouden Ei’ in ontvangst worden genomen. 
Op zaterdag 9 april hield LVvoorElkaar van 10:00 uur tot 14:00 uur een vrijwilligersmarkt in het Raadhuis in Leidschendam.

Hier konden vrijwilligersorganisaties en (potentiële) vrijwilligers met elkaar in contact komen.

Ook Midvliet was aanwezig, zowel met een stand om vrijwilligers te werven als met een mobiele studio om via Midvliet FM met de aanwezige standhouders en bezoekers te praten.