Op donderdagavond 2 november was er weer een nieuwe aflevering van het radioprogramma Microfoon Open. Ditmaal was de gastpresentator Richard Spraakman, locatiemanager van de locaties WZH Prinsenhof en Revalidatie in Leidschendam. Het belooft weer een afwisselend muzikaal uur te worden, aan elkaar gepraat met persoonlijke verhalen.
Op donderdag 5 oktober was er weer een aflevering van het maandelijkse muziekprogramma Microfoon Open. Ditmaal was de gastpresentator Rick de Klerk, gemeenteraadslid van de VVD in Leidschendam-Voorburg.
Rick woont met zijn gezin in het Oranjekwartier in Voorburg. In het dagelijks leven is hij arbeidsspecialist en vestigingsmanager van een uitzendbureau. In de gemeenteraad houdt hij zich onder meer bezig met verkeer en vervoer en economie.
Op donderdag 7 september was er weer een nieuwe aflevering van het radioprogramma Microfoon Open met journalist Hans Hemmes. Hans is momenteel werkzaam als redacteur bij de regionale editie Den Haag van het AD. Daar verzorgt hij een historische rubriek. Hiervoor was hij vele jaren politiek verslaggever bij de regionale omroepen West en Rijnmond.
Op donderdag 3 augustus was er weer een aflevering van het radioprogramma Microfoon Open.
Ditmaal was de gastpresentator Thijs van Schijndel, locatiemanager van WZH Schoorwijck in Leidschendam.
Thijs liet in het programma onder meer zijn favoriete muziek horen en vertelde over het dagelijkse leven in het Woonzorgcentrum.
Op donderdag 6 juli was er weer een aflevering van het radioprogramma Microfoon Open. Ditmaal zijn Tine Strous en Jethro Tol van de Stichting Quiet te gast.
Deze stichting zet zich in voor mensen, die in armoede leven en is ook in de regio Den Haag actief.
En natuurlijk hoor je ook de favoriete muziek van Tine en Jethro.

Op donderdag 6 april was er weer een nieuwe aflevering van het maandelijkse radioprogramma Microfoon Open.
Ditmaal waren er drie gasten van het team medewerkers / vrijwilligers van de Dierenambulance regio Den Haag e.o.

Op donderdag 2 maart was er weer een nieuwe aflevering van het maandelijkse radioprogramma Microfoon Open. Ditmaal was de gastpresentatrice het PvdA-gemeenteraadslid Suzanne Kok.

Maarten en Jeroen zijn voor Midvliet geen onbekenden. Ze maakten in het verleden het populaire radioprogramma 'Het dorstige hert'  Jeroen was geruime tijd eigenaar van het bekende Stompwijkse partycentrum De Bles en maakt momenteel deel uit van het Programma Bepalend Orgaan (PBO) van Midvliet. Maarten is lid van de Adviesraad Stompwijk.

Op donderdag 1 december was er weer een aflevering van het radioprogramma Microfoon Open Ditmaal was te gast Fred van Domburg Scipio uit Voorburg.
Op donderdag 3 november was er weer een aflevering van het radioprogramma Microfoon Open Ditmaal was te gast Ole Heil.
Op donderdag 1september was Chiara Vegt van Yogacenter Karuna,  gastpresentator van het radioprogramma Microfoon Open.
Op zaterdag 7 augustus was Ab van der Burg,  gastpresentator van het radioprogramma Microfoon Open.
Op 2 juni was  Ab van der-Burg gastpresentator bij Midvliet.
Op 26 mei waren Celeste Mientjes en Xaveer Obbens gastpresentatoren bij Midvliet.
In hun dagelijks leven werken zij beiden als docent Verpleegkunde bij ROC Mondriaan in Leidschenveen en ze wilden beiden wel eens meemaken hoe het is om een radioprogramma te maken.
Dat kwam goed uit want op deze Hemelvaarsdag was er namelijk geen reguliere uitzending van Baanbreker.
Voorburger Xaveer en Leidschendamse Celeste hadden speciaal voor deze dag allemaal liedjes meegenomen die iets te maken hadden met Hemelvaartsdag.
Op 7 april was Paul de Beer de gastpresentator van het radioprogramma Microfoon Open.