Login

Home

Nieuws

Radio

Televisie

Alle nieuwsberichten op een rij

Vrienden van Wassenaar2COLUMN: Vrijwel iedere Wassenaarder kent ons vermaarde Raadhuis De Paauw. Het is omgeven met een imposant grasveld aan de voorkant en een fraai bos met vijver aan de achterkant. Het bos biedt de wandelaar, al of niet vergezeld van een trouwe viervoeter, een aangename en rustige wandeling. 

Waterterras MallGina/Pavarotti in Leidschendam naast winkelcentrum Mall of the Netherlands heeft maandag een nieuwe waterterras geopend. Renee Boogaart, horecaondernemer in Zuid Holland, heeft het waterterras speciaal aan laten leggen om de 1½ meter in acht te kunnen nemen.

D66 LV logoD66 Leidschendam-Voorburg is erg geschrokken van de plannen die het college heeft voor het gebied rondom station Mariahoeve en de Appelgaarde. Dat laat de afdeling weten in een persbericht.

Eucharistie PixabayPastoor Wim Bakker van de Parochiefederatie R.K.-Vlietstreek was zondagavond te zien in Nieuwsuur. De reportage ging over de maatregelen, die er in de kerken genomen zijn tegen het coronavirus, nu de vieringen weer van start gaan.

Dansen balletschoenen PixabayDanslerares Mira Moreno van Dans aan de Vliet heeft met haar danslessen buiten de NRC gehaald. Ze heeft een kantoortapijt in haar achtertuin gelegd om zo de kinderen van haar dansschool toch balletles te kunnen geven.

1590939241319 KerkehoutDe PvdA-fractie in Wassenaar is teleurgesteld dat het College van B&W niet wil investeren in een nieuw verenigingsgebouw voor buurtvereniging Kerkehout. Voor de uitwerking van plannen van dit burgerinitiatief is een investering van €30.000,- nodig.

zippysiteJonge, energieke kater Zippy (2019) is helaas weer terug in het asiel vanwege miscommunicatie tussen Zippy en zijn nieuwe baas.

Een scooterrijder is zondagavond even voor half twaalf ten val gekomen op de Backershagenlaan in Wassenaar. Dat meldt Hard Nieuws. De scooterrijder ging door nog onbekende oorzaak hard onderuit en is daarbij ernstig gewond geraakt.

PB GBLV Beste debater in Huize Swaensteyn verkleindDe beste debater van 'Op weg naar het Lagerhuis', de Voorburgse Iris Feld was vorige week vrijdag op bezoek in Huize Swaensteyn. De scholiere van het Voorburgse Dalton College won dit jaar de editie van het BNN/VARA-programma.

dementia 3051832 640De gebruikelijke Alzheimercafé's in Leidschendam-Voorburg kunnen vanwege de corona-epidemie de komende maanden geen doorgang vinden. Dat meldt de organisatie. Normaliter vindt maandelijks een Alzheimercafé plaats in De Mantel in Voorburg.

Eucharistie PixabayPastor Ton van Eijk uit Voorburg van de R.K. Parochiefederatie Vlietstreek viert op 11 juni zijn 60-jarig priesterjublieum. Van Eijk werd in 1960 tot priester gewijd en hij was kapelaan in Wateringen en Warmond.

boekenwinkel PixabayBoekhandel Paagman keert binnenkort terug in het vernieuwde Winkelcentrum Leidsenhage. De boekhandel wordt gevestigd halverwege de hoofdpassage vanaf de Bachlaan.

Op donderdag 4 juni is Voorburger Dave Fisser gastpresentator bij Midvliet FM in het radioprogramma Microfoon Open. Het programma is een herhaling.Dave is zanger en muzikant van de band Captain Midnight uit Leidschendam-Voorburg en hij organiseerde diverse jaren het muziekfestival ‘A walk in the park’ in Voorburg.
De uitzending van Microfoon Open met Dave Fisser is donderdagavond tussen 21.00 en 22.00 uur te beluisteren.

Op zondag 7 juni om even na half twee is Jildou Bakker telefonisch te gast in Kakafonie om haar nieuwe nummer ‘Ik mis je’ te laten horen. Onlangs vond er een projectweek plaats van het Prins Claus Conservatorium in Groningen. Tijdens deze week hebben muzikanten een ‘muzikale kaart’ voor mensen gemaakt die in verzorgingshuizen wonen.

Op zondag 7 juni om 13:05 uur hoor je in Kakafonie bij Midvliet FM een telefonisch gesprek met Boudewijn de Jong, beter beken als de singer-songwriter Bowe.Bowe uit Arnhem bracht onlangs zijn vierde Nederlandstalige single uit die ‘Voel!’ heet. Toch voelde het allemaal anders dan anders...

Op zondag 7 juni om 12:30 uur is Edwin Bos telefonisch te gast in Kakafonie bij Midvliet FM. De nieuwe plaat van Edwin Bos heet ‘Van het leven leren’. Edwin Bos is in 1968 geboren in het dorpje Schoonebeek, in het mooie Drenthe. Hij begon in het begin van de jaren negentig te zingen bij de toen nog populaire karaoke-shows. Toen de populariteit van deze shows afnam, stopte Edwin met zingen.

Algemene correspondentie Midvliet
 Postbus 1042
 2260 BA Leidschendam

 Studioadres
 Damlaan 35a
 2265 AL Leidschendam

 

Telefoon Studio:  070-3202266
 Redactie:               Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 E-mail Midvliet:     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Website:                www.midvliet.nl
 
 
 Radio
 Ether 107.2 en 107.9 FM
 Analoog via Ziggo: 92.9 FM
 Digitaal via Ziggo:916
 Of via de livestream

 Televisie
 Digitaal via Ziggo: kanaal 41
 Of via de livestream  

 

 

 Adverteren   
 Vacatures