Login

Home

Nieuws

Radio

Televisie

Alle nieuwsberichten op een rij

De welzijns- en creatieve ondernemers aan de Vlietweg 15 in Leidschendam houden aanstaande zaterdagmiddag open huis met gratis sessies en workshops.

Vanaf 12 oktober vinden werkzaamheden plaats aan de Stompwijkseweg. De weg wordt gedeeltelijk afgezet, hetgeen verkeershinder kan geven. 

Belangengroep 'Benutten als Bedoeld' is onaangenaam verrast door het voorgenomen collegebesluit om toch een extra brug aan te leggen over de Vliet, zo laat ze weten via het Krantje.

Woningcorporatie WoonInvest zal de komende jaren afzien van eventuele verdere huurverhogingen in het Voorburgse Oranjekwartier.

Midvliet zou afgelopen zaterdag Meet the Fleet verslaan met een TV/Radio-boot. De vloottocht viel op het laatste moment in het water door corona. Midvliet was er toch.

Na ruim zeven maanden gedwongen pauze was het afgelopen donderdag weer tijd voor een gezellige maaltijd in de buurtresto van Sport en Vriendschap.

Op vrijdag 25 september vindt de uitgestelde sponsorfietstocht Den Haag Texel voor het Julianakinderziekenhuis (JKZ) plaats.

In Park Prinsenhof in Leidschendam heeft afgelopen zaterdagmiddag het urban jongerenfestival Blockjam plaatsgevonden.

Op dinsdagavond 22 september is er de eerste raadsvergadering van de gemeente Leidschendam-Voorburg na het zomerreces. Een belangrijk onderwerp tijdens de vergadering is de uitbreiding van de coalitie met GroenLinks en Floor Kist als nieuwe wethouder.

In Leidschendam-Voorburg en Wassenaar werden afgelopen zaterdag een flink aantal schoonmaakacties gehouden in verband met World Cleanup Day.

Antonio Holsken 1Antonio Holsken heeft een nieuw nummer: ‘Kom bij mij’. Hij komt de nieuwe single graag laten horen in Kakafonie bij Midvliet op zondag 27 september om 13:30 uur.

Mannes 1Op zondag 27 september om 13:05 uur komt Mannes naar de studio van Midvliet om in Kakafonie zijn nieuwe single ‘Breng mij haar terug’ te laten horen.

Mary van Baal 1Op zondag 27 september om 12:30 uur komt Mary van Baal naar de studio van Midvliet om in Kakafonie haar nieuwe singles ‘De cirkel van mijn leven’ en ‘Zij kruipt door mijn bloed’ te laten horen.

Het was heel spijtig dat de Vlietdagen vanwege de coronacrisis niet gevierd werden, zoals dit jaarlijkse festijn dit verdient.

Erfgoed Leidschendam zal dit jaar nog een speciaal boek uitbrengen over 75 jaar bevrijding.

De gemeente Wassenaar heeft afgelopen week een tijdelijke trap laten aanbrengen bij het bordes van landhuis Ivicke.

Algemene correspondentie Midvliet
 Postbus 1042
 2260 BA Leidschendam

 Studioadres
 Damlaan 35a
 2265 AL Leidschendam

 

Telefoon Studio:  070-3202266
 Redactie:               Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 E-mail Midvliet:     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Website:                www.midvliet.nl
 
 
 Radio
 Ether 107.2 en 107.9 FM
 Analoog via Ziggo: 92.9 FM
 Digitaal via Ziggo:916
 Of via de livestream

 Televisie
 Digitaal via Ziggo: kanaal 41
 Of via de livestream  

 

 

 Adverteren   
 Vacatures