Login

Home

Actueel

Radio

Televisie

Midvliet On Demand

Midvliet

Vacatures

Nieuws uit leidschendam-Voorburg
RKAVV is er opnieuw niet in geslaagd om goede zaken te doen tegen een concurrent. Op bezoek bij het lager geplaatste Vlissingen bleef het steken op een doelpuntloos gelijkspel. Iets wat gezien de verhouding op het veld een fikse tegenvaller was voor RKAVV.

Wethouder Astrid van Eekelen gaf op zaterdag 17 maart het startsein voor het molenseizoen bij de molen de Vlieger op het Voorburgse Essepad.

Forum Sport speelde afgelopen zaterdag tegen VV Brielle. De Voorburgers wonnen met 1-0.

De Leidschendamse basketbalvereniging CobraNova heeft zaterdagmiddag de thuiswedstrijd tegen BV Amsterdam moeiteloos gewonnen. Het leek vooraf een spannende wedstrijd te worden, de nummer twee tegen de nummer vijf uit de competitie. In de wedstrijd en de uitslag was hiervan uiteindelijk geen sprake.

Vele vragen worden beantwoord als het gaat om natuurbescherming, vogelbescherming en bewustwording van mensen om ons heen dat de natuur één van onze grootste aandachtspunten is. U wordt voorgelicht door Alois van Mingeroet met ondersteunend schitterend fotomateriaal en instructief filmmateriaal.

Op woensdag 27 maart gaan alle hens aan dek bij Lionsclub Voorburg Prinses Marianne. Die dag is de inmiddels befaamde Prinses Marianne Modeshow. Niet alleen worden de nieuwste modetrends geshowd, de gasten worden compleet in de watten gelegd. De modeshow is bij Mariëlle Mode in Voorburg, aanvang 18.00 uur. De opbrengst van de Modeshow is voor twee lokale doelen, Paragolf Leeuwenbergh en het Haags Instrumentaal Jeugdensemble.

Op zaterdagmiddag verrichtte wethouder Astrid van Eekelen (onder andere van cultuur) de start van het molenseizoen 2019 voor de nog steeds werkende poldermolen en tevens museummolen: De Vlieger in Voorburg (anno 1621). Deze molen is dus over twee jaar vierhonderd jaar oud. Het waaide stormachtig daarom werd de vang, de rem van de molenwieken, slechts symbolisch gelicht in aanwezigheid van de wethouder, het molenbestuur, vrijwilligers en bezoekers.