Iedere week komen vrouwen uit Leidschendam van verschillende leeftijden en achtergronden samen bij Stichting Moedercentrum LV aan de Dobbelaan.
Op 9 december is er een arts & crafts markt in de Plint van 10 tot 16 uur.
"Misschien wel een interessant gegeven dat feitelijk onaanvaardbaar is: sedert (nu) 4 dagen is de straatverlichting van de Smidslaan en hoek Hertogstraat UIT.

Hoe kun je bureaustoelen, toetsenborden en Tl-buizen die versleten zijn of vervangen moeten worden zo upcyclen, dat ze opnieuw gebruikt kunnen worden in een kantooromgeving?

9 december 2023, 15.00 tot 16.00 uur. Dorpskerk Leidschendam, Delftsekade 7, bij het sluisje.
Liz Bentvelzen uit Leidschendam kreeg eerder dit jaar de diagnose Multiple Sclerose (MS). Deze diagnose zette het leven van de 19-jarige volledig op z’n kop. 
Prinsenhofevenementen organiseert een gezellige Sinterklaasmiddag in de Plint.
Maandagavond 20 november rond half zeven is een automobiliste de Benu apotheek aan de Agatha in Leidschendam binnengereden.
Op het Veurs Lyceum Leidschendam worden op 20 en 21 november de Scholierenverkiezingen gehouden.
Op zaterdag 18 november kwamen Sinterklaas en zijn Pieten aan in Leidschendam en Voorburg.
De brandweer was zaterdagmiddag 18 november in de Gravin Juliana van Stolberglaan in Leidschendam, voor vermoedelijk een klein brandje op de 5de etage.
Op 28 november tussen 12.30 en 15.30 uur worden in WDC de Plint homemade producten van vrouwen uit verschillende culturen tentoongesteld en verkocht.