Login

Home

Actueel

Radio

Televisie

Midvliet On Demand

Midvliet

Vacatures

vandaag op TV

Vandaag op Midvliet tv


Opening Sport Seizoen Sporttribune
Wethouder Nadine Stemerdink kwam in het programma Sporttribune om te vertellen over het afgelopen seizoen en over de plannen voor het sportseizoen 2019-2020.
Na afloop werd er onder het genot van een glas champagne een wensdronk uitgebracht op een mooi sportseizoen voor alle sporters en sportverenigingen binnen onze gemeente. Hiermee opende de wethouder op symbolische wijze het nieuwe seizoen.
Wil je ook eens te gast zijn in het sportprogramma?
Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Zomerlunch Sociaal Netwerkpunt.
Zomerlunch Sociaal Netwerkpunt SenW organiseerde de Zomerlunch bij het Sociaal Netwerkpunt (SSP) Wethouder Jan Willem Rouwendal was op bezoek en sprak de aanwezigen toe. Manager Peter van Sport en Welzijn sprak over de verhuizing waarvan hij over 3 weken de locatie zal bekendmaken bij Midvliet.

Koninklijke onderscheidling voor Ab Smit

Ab Smit is initiatiefnemer van het cultureel zomerfestival en organiseert dit al 20 jaar. Hij is ook vrijwilliger en taalmaatje bij het taalhuis, al jaren cameraman en technicus bij omroep Midvliet en is de drijvende kracht achter FOX AOB. Het heeft de koning behaagt een lintje en de titel lid in de orde van Oranje Nassau aan Ab toe te kennen. Burgemeester Tigelaar reikte het uit in gezelschap van vele vrienden en het Haags Hongaarskoor gaf een verrassingsoptreden in theater Ludens waar het allemaal plaatsvond.


Molen de Vlieger Monumentendag

Molen de Vlieger gaat behalve rondleidingen in de molen en de moestuin ook pannenkoeken bakken op monumentendag. Molenaar Bram en zijn vrijwilligers vertellen wat er allemaal te doen is en delen enkele weetjes over de Poldermolen in Leidschendam Voorburg.

Herdenkingsmonument Duindigt en racedag
Bij renbaan Duindigt waren 11 wedstrijden en 2 rennen, de UAE President Cup en de Future Cup. Vooraf spraken we met Sandra over het paard Shining Rules. Hij heeft de tweede race gewonnen. Er zou ook een kranslegging zijn bij het monument, maar die ging niet door. 

Landeljike schrapsessie met minister Hugo de Jonge
De landelijke schrapsessie is door minister Hugo de Jonge (gezondheidszaken) in Raadhuis de Paauw  door middel van een livestream gelanceerd. Burgemeester Leendert de Lange, wethouder Inge Zweerts de Jong en Rita Verdonk waren ook aanwezig.

Plein Musique in Wassenaar
Ieder jaar zijn op de laatste twee zondagen van augustus en de eerste twee zondagen van september muziekoptredens te beleven bij de kiosk op het Burchtplein. De laatste keer traden een bluesband genaamd de BB Queenies en een Nederlandstalige feestband, de Slechte Band op. 


Biebwalk and Cycle Bibliotheek Voorschoten Wassenaar

De bibliotheek in Voorschoten bestaat dit jaar 150 jaar en de bibliotheek in Wassenaar heeft dit jaar het 10 jarig jubileum gevierd in de Langstraat van het dorp. Samen zijn ze 1 bibliotheek en omdat te benadrukken organiseerde zij de Biebwalk and Cycle Bibliotheek Voorschoten Wassenaar

Luminize bij Parkroad
Parkroad is het Rock and Roll programma met artiesten van vroeger en nu. De eerste keer na de zomerstop was Luminize te gast. Matilda en Marcela spraken over hun tour en Parkroad in Voorburg. Marcela Oroši en Matilda Oroši, vormen samen met Irena Rogović en Renee Overbeeke de band die internationaal bekend is, ze zijn o.a. bekend van de hits  Get it back en Kill it with love. Alice Hooft presentator, editor en vertaling en Zohreh Fazli cameravrouw maakten deze productie. Met dank aan Erik Kuylaars en Rob von Romer.

Parkroad
nu ook bij Midvliet te beluisteren
Vanaf nu is Parkroad via Midvliet te beluisteren, op de woensdagavond tussen 21.00 en 23.00 uur en de week dat Crick Track er is vanaf 22.00 tot 23.00 uur. In Parkroad Café ontvangt presentator Erik Kuylaars de top van de Nederlandse muziek. De techniek is in handen van Rob von Romer en Iwan Pronk. We praten met de heren over hun programma en wat de luisteraar kan verwachten.

Cover lover bij "And the beats goes on"
Tijdens het inspelen van het duo Cover Lover bij "And the Beat goes on" op 7 september onstond heel spontaan dit samenspel op de gitaar in de Midvliet studio en vervolgens werden beide artiesten geinterviewd door Martin Reitsma. CoverLover bestaat uit: Karin en Henk Meerbeek.


Muziek in het weekend:

09:00 Oranje Top30.
10:00 Muziek boeket met Pieter Kuiper (op zondag).
12:00 Kakafonie (onder voorbehoud) Op zondag
22:00 Weekeind muziek (op zaterdag en zondag) * zie uitgelicht voor een uitgebreide beschrijving hiervan 
KijkTV op maandagavond

21:00

Uitgelicht:
Midvliet Muziek time: za en zo 22:00
In deze uitzending vertelt Lex Bolderdijk over zijn hits met Margriet Eshuis en zijn ervaring met Anouk tijdens de opnames van haar eerste CD's. Bojoura hoe zij werd ontdekt door één van de leden van Golden Earring. Verder Karin en Henk Meerbeek over hun toekomstplannen. Zowel Karin als Bojoura hebben een dochter die drumt. De dochter van Karin speelt in één van de topbands van Den Haag Son Mieux. Peter Kok van het duo Greenfield and Cook heeft beelden van de Top 30 van Chili. Een programma wat hij wekelijks produceerde en waar hij optrad. Tenslotte Ron Baggerman. Hij bespeelt de tap guitar. Een kruising tussen een piano en gitaar. Hij wordt begeleid door Livin Blues legende Nicko Christiansen.

Alle muziek clips zijn live opgenomen in de Midvliet studioBeat goes on september
muziek live clip ruud jansen nadine gobin shallow
muziek live clip ruud jansen nadine gobin need you now
muziek live clip ruud jansen nadine gobin four five seconds
muziek live clip ruud jansen nadine gobin all about that base
Cover lover bij And the beats goes on.
Wie denk jij wel COMPILATIECliptime
Beat goes on september
And the Beat goes on 2019 Aug
Special Lesley. The story so fa
muziek live clip ruud jansen nadine gobin need you now.