Login

Home

Nieuws

Radio

Televisie

Vacatures

vandaag op TV

Vandaag op Midvliet tv

Expositie Niet ver van de boom
Moeder en dochter exposeren samen in Galerie de Molen. Keramist Marianne Hartemink en Schilder Marloes Koster hebben een duo expositie genaamd Niet ver van de boom welke te bezichtigen is tot en met 16 februari. Galerie de Molen is op donderdag tot en met zondag van 14.00 tot 17.00 geopend en de dames zijn zelf een paar keer op de zondag aanwezig.

Mkb klaar voor de start 2020
 
MKB Leidschendam-Voorburg organiseerde op 15 januari hun nieuwjaarsbijeenkomst Klaar voor de Start. Het thema dit jaar was NL Next Level gefocust op nieuwe innovaties en de toekomst van ondernemerschap. MBO Rijnland opende hun deuren voor een avond vol interessante seminars. Ook werd de prijs voor ondernemer van het jaar uitgereikt in samenwerking met Het Krantje.

Bridgeinstuif Wassenaar 
Bridgevereniging Deijleroord organiseert maandelijks een instuif in het Deijlerhuis. In het kader van een tegen eenzaamheid zijn de inwoners welkom om te komen bridgen. Als je al lid bent van een vereniging wordt het zeer op prijs gesteld als je een introducee meeneemt.

Tentoonstelling Guido Sprenkels
De tentoonstelling 'Guido Sprenkels', in museum Swaensteyn in Voorburg, werd op vrijdagmiddag 17 januari 2020, geopend door wethouder Astrid van Eekelen. De tentoonstelling met figuratieve sculpturen in brons, kan tot en met 22 maart worden bezocht.

Uitreiking certificaat gezonde kantine VRC
De Voorburgse Rugby-Club heeft als eerste rugbyvereniging in Nederland het zilveren certificaat Gezonde Sportkantine ontvangen. De sportvereniging biedt een assortiment dat voldoet aan de Richtlijnen Gezondere Kantines van het Voedingscentrum. Wethouder Nadine Stemerdink reikte het certificaat met bijbehorend vaantje uit.


Talentenloods Klassiek 
Theater Ludens te Voorburg, het Huygensfestival en Talentenloods organiseren samen een open podium voor klassieke muziek voor jongeren tussen de 12 en 21 jaar. Deze jongeren zijn al vroeg begonnen met muziek maken. Sommige bespelen meerdere instrumenten en zijn zelfs al actief in het buitenland.

Certificering Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
Het werkgeversservicepunt en de gemeente Wassenaar en gemeente Voorschoten organiseerden een ontbijtje voor de ondernemers die aan maatschappelijk verantwoord ondernemen doen. Wethouder Inge Zweerts de Jong reikte samen met de wethouder de Bruijn uit Voorschoten certificaten uit.


Culturama is de uitagenda van Midvliet.

Deze aflevering geeft een overzicht van de voorstellingen in Leidschendam Voorburg en Wassenaar voor het tweede deel van januari.

75 jaar vrijheid

In het hele land zal dit jaar worden stil gestaan bij de bevrijding die alweer 75 jaar geleden was. Zo ook bij omroep Midvliet. Burgemeester Klaas Tigelaar en inwoners van verschillende generaties spreken over de vrijheid en hun ervaring.Muziek, live opgenomen in de Midvliet Studio's

Muziek in het weekend:
The Beat goes on. 

KijkTV op maandagavond

21:00


Algemene correspondentie Midvliet
 Postbus 1042
 2260 BA Leidschendam

 Studioadres
 Damlaan 35a
 2265 AL Leidschendam

 

 Telefoon Studio:  070-3202266
 Redactie:               Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 E-mail Midvliet:     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Website:                www.midvliet.nl
 
 
 Radio
 Ether 107.2 en 107.9 FM
 Analoog via Ziggo: 92.9 FM
 Digitaal via Ziggo:916
 Of via de livestream

 Televisie
 Digitaal via Ziggo: kanaal 41
 Of via de livestream  

 

 

 Adverteren

  Vacatures