Login

Home

Actueel

Radio

Televisie

Midvliet On Demand

Midvliet

Vacatures

vandaag op TV
Vandaag op Midvliet tv

 

Bekende en oudste Dj van Nederland Bob van Huet overleden.

Live in Leidschendam.
Het alcoholvrije feest ‘Live in Leidschendam’ georganiseerd door stichting Leidschendam - Voorburg en de gemeente was helemaal uitverkocht. Jebroer en Famke Louise gaven een optreden en Dave Roelvink en DJ Bronx draaiden hits van nu voor de jeugdige feestgangers.

Sportprijzen 2018 Leidschendam-Voorburg.
Op maandagavond 18 februari 2018, werden in Sportpark RKAVV in Leidschendam de Sportprijzen Leidschendam-Voorburg 2018 uitgereikt aan sporters en sportteams die in 2018 een unieke sportprestatie hebben geleverd. Deze verkiezing werd door het radioprogramma “Sporttribune” van Midvliet live uitgezonden en Midvliet TV maakt een sfeerimpressie van deze feestelijke verkiezing.


Fun4kidz festival voor Vlietkinderen.
Vlietkinderen organiseerde samen met Leidschendam Voorburg Events en Festivals fun4kidz in het sportpark Kastelenring.
De kinderen konden met Shaun het schaap op de foto, knutselen, schminken, dansen in de disco en genieten van een echte goochelaar Steven Kazan!


Festival unlimited bij RKAVV.
Voetbalverening RKAVV organiseert het festival unlimited. Een reportage over het funfestival voor mensen met een verstandelijke beperking. Een aantal bekende nederlanders deden mee en ook Hans Zwenger en Wijnand Krabman waren er bij.

De Slimste van Voorburg.
Op zaterdagavond 16 februari 2019 werd in Sportpark RKAVV in Leidschendam, voor de vijfde keer
de “Pubquiz” georganiseerd. Tijdens dit charity evenement van "Tafelronde 103 Voorburg", werd gestreden om de
titel “De Slimste van Voorburg”. Midvliet TV tekende voor een sfeerimpressie van dit geslaagde evenement.


Parkeerproblematiek Leidschendam centrum.
Sinds kort is de bouw van woningen begonnen aan het Molenpad in Leidschendam. Het terrein werd de afgelopen jaren gebruikt om te parkeren. Er zijn dus ineens veel minder parkeerplaatsen beschikbaar in het centrum van Leidschendam. Wat vinden bezoekers, bewoners en ondernemers hier van? Midvliet TV vroeg het aan de mensen op straat.

Burgemeester Staab Penning voor vereniging NUT Wassenaar.

Burgemeester Frank Koen overhandigde de Burgemeester Staab Penning aan vereniging NUT Wassenaar. Iedere twee jaar wordt het gouden wisselexemplaar uitgereikt. De voorzitter van NUT Wassenaar,  de Burgemeester en een lid van de Oritoriumvereniging Wassenaar Vocaliter gaven een interview op deze bijzondere dag.

Valentijn Fotoshoot in Stompwijk
Bij bloemsierkunst “De Passie” in Stompwijk zijn de prachtige bloemboeketten op Valentijnsdag alleen al nauwelijks aan te slepen en dan kan er op deze 14e februari ook nog worden deelgenomen aan een leuke fotoshoot voor de niets vermoedende Valentijn.

De angst tandarts.
De Lieve tandarts probeert om iedereen - jong en oud - die wegens angst of om praktische redenen niet naar de tandarts gaat weer de weg naar de tandarts te laten vinden.
Onlangs heeft Tandheelkundig Centrum Voorburg het keurmerk De Lieve Tandarts ontvangen. Uitgebreide service en intensieve begeleiding van de praktijk draagt bij aan een belangrijk doel: iedereen weer naar de tandarts!


Kijk TV
Muziek in het weekend:
09:00 Oranje Top30.
10:00 Muziek boeket met Pieter  Kuiper (op zondag).
12:00 Kakafonie (onder voorbehoud) Op zondag
22:00 Weekeind muziek (op zaterdag en zondag) * zie uitgelicht voor een uitgebreide beschrijving hiervan
KijkTV op maandagavond
21:00