Login

Home

Actueel

Radio

Televisie

Midvliet On Demand

Midvliet

Vacatures

Foto's Gouden ei 2019

vandaag op TV
Vandaag op Midvliet tv

 

Talentenloods 18 april 2019.
Open Podium Talentenloods. Als je geen meisje en ook geen jongen bent, wie ben je dan? Jouk vertelt er open en eerlijk over.
Daarnaast zijn er uiteenlopende muzikale optredens:
de band The Little Giants, Julia Vos, Mels Roozemond en Ruben Walen.
Britt Klap wordt begeleid door Marius Hora Adema op de gitaar.
Tijmen Weijermars op de klarinet, begeleid door Nadia Askarova op de vleugel.
Melissa Weenk en Lana Duijvestijn treden op met zang en dans,
De afsluiting wordt verzorgd door de talentvolle eerste (Theater) klas van het ‘s Gravendreefcollege met zang en dans.
De klas wordt begeleid door hun talentvolle docent Annabelle van der Laar.

Duiken bij WZK Wassenaar
Sport, blijf in beweging neemt je mee naar sportverenigingen en geeft je een idee wat je kunt verwachten bij een eerste les. Presentator Alice Hooft krijgt de basisinstructies van een trainer en vraagt de leden wat de sport zo leuk maakt. Iemand van de vereniging geeft je achtergrondinformatie. De eerste aflevering gaat over duiken. Dit doen we bij WZK Onderwatersport in Wassenaar.

Wil jij ook met jouw favoriete sport in beeld? Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Volgende keer gaan we kitesurfen. Camerawerk en editor Henk Knoester

Het Gouden Ei
Op 2e Paasdag, 22 april 2019, werd door Omroep Midvliet weer de jaarlijkse “Eierzoekwedstrijd”
georganiseerd. In Leidschendam-Voorburg, Stompwijk en Wassenaar werden in alle vroegte door de Paashaas van Midvliet, 90 eieren verstopt, met daarbij ook het Zilveren en het Gouden Ei. Midvliet TV maakte een sfeerimpressie van deze vrolijke wedstrijd op de warmste 2e Paasdag ooit gemeten!

Aankondigingen
Generatie XYZ
promo bezige burgers

Een dagje op stap met gebiedsregisseur Penchi Harteveld
Penchi helpt initiatiefrijke inwoners in Stompwijk om hun projecten te realiseren. Ze neemt midvliet een dag mee om kennis te maken met de bezige burgers van Stompwijk.

Van de straat geplukt in Stompwijk
Voor het programma "Van de straat geplukt” trok Midvliet TV op een zomerse “Stille zaterdag” naar buurtschap Stompwijk met vragen die alleen een echte Stompwijker kan beantwoorden.

St. Jozefschool WOII les.
De waarnemend burgemeester van Wassenaar, Frank Koen gaf op de St. Jozefschool een les over de Tweede Wereldoorlog. Hij besprak het belang van vrijheid en respect met de basisscholieren. Deze groep 8 toonde veel interesse en hadden al flink wat kennis.

Het regent nieuwe programma's bij Midvliet!

Generatie XYZ.
Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met als onderwerp het programma naar keuze en jouw idee en wie weet zien we jou gauw.

Jessica en Joop zijn druk bezig met aflevering 3 deze gaat over muziek.

Heb je aflevering 1 en 2 gemist deze zijn te bekijken "on demand" van midvliet: https://www.midvliet.nl/uitzending-ge...https://www.midvliet.nl/uitzending-ge...Zin om eens mee te doen met een groep vrienden, kennissen, school- en clubgenoten of een verzorgingstehuis? Mail dan t.a.v. Jessica en Joop Generatie XYZ naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..URL:https://youtu.be/JI1qYnwNwiY

Kijk TV
Muziek in het weekend:
09:00 Oranje Top30.
10:00 Muziek boeket met Pieter  Kuiper (op zondag).
12:00 Kakafonie (onder voorbehoud) Op zondag
22:00 Weekeind muziek (op zaterdag en zondag) * zie uitgelicht voor een uitgebreide beschrijving hiervan
KijkTV op maandagavond
21:00 

* muziek uitgelicht:
in deze muziek in het weekend o.a:

Vers van de pers, de nieuwe special over de reunie in Delft van Tee Set en After Tea
Tee Set and After Tea 2019 special. Met 8 leden van beide bands in de studio van omroep Delft.
In deze video gaan de Tee Set en After Tea muzikanten terug in de tijd met presentator Martin Reitsma. Bekende muzikanten uit beide bands zoals Polle Eduard, Gerard Romeijn, Ferry Lever, Franklin Madjid, Carry Janssen, Rob Plazier, Peter Seilberger en Martin Hage waren aanwezig in de studio voor interviews. Ook was er live-muziek te horen met een sprankelende uitvoering van de hit Long Ago, dat zowel door de Tee Set als After Tea ooit werd opgenomen. In 1966 had de Tee Set met 'Early in the morning' een eerste singlehit. ' Don't you leave', 'Please call me', 'Tea is famous', 'Ma belle amie', 'She likes weeds' en andere grote hits volgden. 'Ma belle amie' behaalde in 1970 zelfs een top vijf notering in de Amerikaanse hitparades. Diverse leden leden van de Tee Set zagen we later terug in After Tea, eveneens afkomstig uit Delft. En scoorde hits zoals 'Not just a flower in your hair', 'We will be there after tea' en 'Snowflakes on Amsterdam'. In de videoregistartie ook aandacht voor de nummers die oa Polle Eduard componeerde voor Nico Haak. Uiteraard blikken de aanwezige muzikanten ook vooruit.