De wedstrijden tussen Forum Sport en Die Haghe kenmerken zich altijd door strijd en passie.
 
De jongens onder de 16 jaar van Forum Sport zijn op zaterdag 25 november 2023 kampioen geworden.
Twee spelers van Forum Sport 1, te weten Gijs Hebing en Edoardo Saurwalt, werden gehuldigd door de leider van Forum Sport 1: Gertjan de Zoete.
Zaterdag stond de wedstrijd Forum Sport 1 tegen Voorschoten ‘97 1 op het programma.
De landelijke media gingen los toen het Nederlands cricketelftal onlangs in het Indiase Dharamsala het WK-treffen met topland Zuid-Afrika winnend afsloot.
ADO Den Haag presenteert ter ere van de 125ste geboortedag van graficus M.C. Escher een exclusief en artistiek shirt.
Na twee overwinningen heeft Dunlop DKC de eerste nederlaag moeten incasseren. De Haagse badmintonners gingen in de stadsderby tegen Drop Shot met 3-5 onderuit.
Op maandag 25 september is de Voorburgse Rugby Club (VRC) gestart met het trainen op haar nieuwe veld, op de Groene Zoom in Voorburg.
Bij de eerste wedstrijd van het seizoen voor ons 1e elftal was de 10 jarige Quinn van Versendaal pupil van de week.
De 1e competitiewedstrijd van het seizoen was tegen Nootdorp. Een streekderby die de afgelopen jaren veel spektakel bracht.
De start van het nieuwe seizoen is voor veel sportende kinderen toch altijd een spannend moment. Een hogere klasse, nieuwe teamgenootjes of sowieso de allereerste echte wedstrijd.
Op zaterdag 9 september reisden 40 Minis (rugbyspelers van 11-12 jaar) van de Voorburgse Rugby Club af naar het zuiden van ons land.