We kennen ze allemaal, de bekende stickeralbums met de voetbalplaatjes van de supermarkt. Vrijdag werd bij Supermarkt Plus Post een heel ander stickeralbum gepresenteerd.
Ook de ringvaart regatta moesten we 2 jaar lang missen door de coronacrisis, maar woensdag 25 mei kan het evenement gelukkig weer gewoon doorgaan.
Zo'n 188.000 scholieren buigen zicht deze weken over hun eindexamen. Hoe staat het met de examenkoorts op het Veurs Lyceum? We vroegen het aan  Philip de Vries, rector van het Veurs Lyceum in Leidschendam.
Glenn van Es uit Leidschendam is ontevreden over de medewerking van de gemeente bij de plaatsing van zonnepanelen. In Midvliet Actueel vertelt hij zijn verhaal.
Onlangs is de nieuwe gemeenteraad van start gegaan. In Midvliet Actueel maken we kennis met nieuwe gezichten in de raad. Dit keer als nieuwkomer te gast Laurens van der Linden van de VVD.
Op woensdagavond 11 mei vond in Theater Gooiland in Hilversum een publieksavond plaats van de NOS-correspondenten. Midvliet-redacteur en presentator Hans Biard bezocht de avond en deed in een interview verslag van zijn persoonlijke ervaringen.
De Leidschendamse wijk Prinsenhof is de laatste tijd behoorlijk in het nieuws. Na de autobranden, leerachterstanden in het onderwijs en rattenoverlast komt nu de messenproblematiek bij jongeren naar voren.
In Midvliet Actueel spraken we met wethouder Floor Kist over de opvang van de Oekraïense vluchtelingen op bedrijventerrein Overgoo in Leidschendam.
Riek Vlieg maakt een scootmobieltocht van 700 kilometer voor de oudere medemens. De tocht zal ook Leidschendam passeren.
De coöperatie Zon op Leidschendam-Voorburg (ZonopLV) heeft samen met boerderij Akkerlust een project gerealiseerd met 160 zonnepanelen. We spraken erover met Rob Kniesmeyer van ZonopLV.
Zaterdag 30 april staat niet alleen in het teken van de erfgoeddag, maar het is ook de dag van de opening van het nieuwe watersportseizoen.
Zaterdag 30 april is de 5e editie van de Erfgoeddag. Tegelijk wordt het nieuwe watersportseizoen geopend. Over deze erfgoeddag spraken we met Idsard Bosman.
Tjaard de Vries was één van de burgers, die dinsdag in het oranjezonnetje werd gezet met een Koninklijke Onderscheiding en was te gast in de studio.
Oud-burgemeester Klaas Tigelaar werd dinsdag verrast met een Koninklijke Onderscheiding. Dit gebeurde in Den Haag voor de vele nevenfuncties, die hij in de loop der jaren allemaal vervult.
Dinsdag was in Leidschendam-Voorburg weer de traditionele lintjesregen. In totaal werden 18 mensen in het raadshuis verrast met een Koninklijke Onderscheiding. Onder hen Peter van Dolen van D66.