Op zaterdag 18 november is er weer een Stompwijkse Popquiz in het Dorpspunt. De liefhebbers hebben er bijna tien maanden op moeten wachten en de organisatie kan beloven dat het het wachten waard is geweest.
De lokale politieke partij GBLV/Gemeentebelangen volgt al jaren kritisch de situatie rond de Stompwijkseweg.
Het is bijna weer zover de elfde van de elfde, oftewel 11 november, de start van het carnavalsseizoen. Ook in Stompwijk zijn De Gaanders er klaar voor!
Zo’n zeventien ruiters gingen in Halloweenstijl in optocht door Stompwijk.
Op de website van Omroep West is het bericht gepubliceerd dat de provincie Zuid-Holland haar ruimte ‘beter wil gaan beschermen’.
In deze nieuwe visie, opgesteld in de zomer van 2023, kijkt de Adviesraad Stompwijk verder naar wat er noodzakelijk wordt geacht voor de kern Stompwijk en het bijbehorende buitengebied.
CDA Leidschendam-Voorburg organiseert woensdag 20 september opnieuw een open bijeenkomst voor inwoners, ditmaal in Stompwijk.
De Heilige Laurentiuskerk in Stompwijk bestaat 150 jaar. Een imponerende leeftijd.
Op zaterdag 2 september kunt u gaan fietsen of wandelen naar Wilsveen (of met de auto die kant op).
Zondag 3 september is er vanuit Stompwijk weer een oldtimerrit voor oldtimers van 25 jaar en ouder. Het verzamelen en vertrek vindt plaats bij het Dorpspunt.
Volgende maand start het nieuwe seizoen van VrouwActief en hieronder is te zien wat het programma is.
Het is nog volop vakantie, maar toch wordt er hard gewerkt aan de voorbereidingen van de activiteiten in en rond de jarige Laurentiuskerk in Stompwijk.