Login

Home

Nieuws

Radio

Televisie

Zoeken

Alle nieuwsberichten op een rij
HGC blaashal indoor hockeyHGC ziet dit jaar af van deelname aan de competitie. Er doen te weinig clubs mee voor een volwaardige competitie, laat het bestuur weten.

Op woensdag 21 oktober in Midvliet Actueel: 

  • onrust in Voorburg over mogelijke komst van sneltram;
  • de gevolgen van de coronacrisis voor multisportvereniging Stompwijk '92, Partycentrum de Bles in Stompwijk en theater de Warenar in Wassenaar
  • en in de juridische rubriek  advocaat Harry Kortman over de nieuwe coronawet en de wettelijke verplichting om straks mondkapjes te dragen.

Midvliet Actueel is er live woensdagavond 21 oktober tussen 20.00 en 21.00 uur en in de herhaling op donderdag 22 oktober 's-morgens tussen 08.00 en 09.00 uur en 's-middags tussen 17.00 en 18.00 uur.

Het programma wordt deze week gemaakt door Hans Biard (redactie en presentatie), Irene Batelaan (regie) en Robert de Bok (techniek) en Gerard van der Meij (gastenontvangs).

De uitzending is na afloop ook terug te beluisteren via: https://media.midvliet.nl/index.php/ondemand/midvliet-actueel 

Logo Leidschendam VoorburgBurgemeester Tigelaar van Leidschendam-Voorburg houdt in deze coronatijd een weblog bij.

Zwaailicht politieDe verkeerspolitie Den Haag heeft een filmpje geplaatst van een snelheidsduivel die ze enkele weken geleden bij Stompwijk aanhield.

Jazzmatazz PromoOp zondag 25 oktober kun je tussen 19:00 en 21:00 uur voor de achthonderdste keer luisteren naar Jazzmatazz bij Midvliet FM.

Fonteinkerk Nieuwbouw PRDe voormalige Fonteinkerk in Voorburg wordt omgebouwd tot appartementencomplex. De inschrijving is in september begonnen.

Intocht Sint LVDe Sinterklaasintocht in Leidschendam-Voorburg gaat dit jaar niet door. Dat heeft Stichting Sint Nicolaas Evenementen maandag bekend gemaakt.

Vermogen eigen huis PexelsNiet Wassenaar, maar de de gemeente Midden-Delfland blijkt de rijkste gemeente van de Haagse regio.

Graaf Willem II clubhuisupdateGraaf Willem II Vac uit Wassenaar telt af naar het moment dat de aannemer het nieuwe clubhuis oplevert.

CubsColts eindfotos 2Bij Voorburgse Rugby Club houdt men de conditie op peil met interne potjes rugby.

Sloop PixabayHuurders van de Venestraat en Nieuwstraat in Leidschendam eisen een eerlijk sociaal plan en betaalbare huizen.

Hond PexelsDe gemeente Leidschendam-Voorburg gaat het komende jaar naar alle waarschijnlijkheid de hondenbelasting verlagen.

De gemegemeentewassenaar largeente Wassenaar vraagt de inbreng van inwoners en ondernemers bij het ontwikkelen van een nieuwe website.

Ben Cramer FrontOp zondag 25 oktober om 13:15 uur is Ben Cramer telefonisch te gast in Kakafonie bij Midvliet FM om zijn nieuwe singles ‘Voordat je gaat’ en het duet met Dries Roelvink ‘Vrienden voor het leven’ te laten horen.

Shirley en Jason hoesOp zondag 25 oktober om 12:30 uur komen Jason Gilbert en Shirley Taylor naar de studio van Midvliet. Het duo Shirley & Jason uit Voorburg heeft de eerste eigen single uitgebracht. Wat doe je als muzikant in coronatijd? Stilzitten en wachten op een optreden dat er door de maatregelen wellicht niet komt? Toch af en toe een optreden. Soms speciaal voor de ouderen en de zorg, waar je heel veel mooie en lieve reacties ontvangt. Soms een tuin-/straatfeest met gepaste afstand maar met heel veel sfeer.

The Raspers 2Update: het concert is helaas afgelast en wordt mogelijk verplaatst naar november.

Algemene correspondentie Midvliet
 Postbus 1042
 2260 BA Leidschendam

 Studioadres
 Damlaan 35a
 2265 AL Leidschendam

 

Telefoon Studio:  070-3202266
 Redactie:               Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 E-mail Midvliet:     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Website:                www.midvliet.nl
 
 
 Radio
 Ether: 107.2 MHz, 107.9 MHz en DAB+
 Analoog via Ziggo: 92.9 MHz
 Digitaal via Ziggo:916
 Of via de livestream

 Televisie
 Digitaal via Ziggo: kanaal 41
 Of via de livestream  

 

 

 Adverteren   
 Vacatures