De politie heeft donderdagavond een inval gedaan in de Nicolaas Beetslaan in Voorburg. Een 23-jarige Hagenaar deed melding van een dreigende situatie waarbij vuurwapens voorhanden zouden zijn. 
Bezitters van elektrische auto’s in Leidschendam-Voorburg zijn straks gegarandeerd van een oplaadplek op maximaal 200 meter van hun woning.
Tijdens de digitale algemene ledenvergadering is huidig fractievoorziter Jeroen van Rossum verkozen tot lijsttrekker voor GroenLinks Leidschendam-Voorburg bij de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022.
Woningcorporatie WoonInvest gaat opnieuw kijken naar het voornemen om 96 sociale woningen aan de Prins Hendrikstraat, Emmastraat en Oranje Nassaustraat in Voorburg te slopen voor nieuwbouw.
Sjaak Polak blijft een jaar langer trainer van ADO Vrouwen. De voetbaltrainer zette donderdag zijn handtekening onder een nieuw contract dat loopt tot medio 2022.
De verdachte van een mishandeling op station Den Haag Centraal heeft zich bij de politie gemeld. Het gaat om een 18-jarige man uit Zoetermeer. Het slachtoffer brak zijn kaak op twee plaatsen.
Leidschendam-Voorburg behoort tot de top 10 van duurste gemeente op het gebied van graf,- en crematiekosten. Dit en meer blijkt uit onderzoek van Monuta.
Het Sociaal Servicepunt houdt vanaf nu ook spreekuren in de bibliotheek in Leidschendam.
RKAVV Vrouwen & Meiden houdt komende zaterdag een voetbaldag voor meiden van 6 t/m 18 jaar.
Op 18, 24 en 25 april 2021 wordt de officieuze opening van het cricketseizoen in de Haagse regio gehouden.
De politie is op zoek naar informatie over een mishandeling op het tramperron van Den Haag Centraal op zondag 14 maart.
(VIDEO) De NS zoekt een nieuwe huurder voor de kiosk bij station Voorburg. Twee jaar terug heeft de NS het station uit 1870 een opfrisbeurt gegeven: de lift is vernieuwd, de kap is geverfd en ook is er een toilet gebouwd.
De grasvelden op Sportpark Westvliet worden vernieuwd. Op enkele velden kan de komende maand daarom niet worden gespeeld.
Graaf Willem II VAC in het Bezuidenhout is dringend op zoek naar nieuw, jong vrouwelijk talent.
De velden bij de Voorburgse korfbalvereniging VEO waren afgelopen zaterdag voller dan ze in het afgelopen jaar geweest zijn. Maar liefst zestig kinderen trainden voor het eerst mee.
(VIDEO) Afgelopen maandag, dinsdag en deze woensdag doen bijna zeshonderd leerlingen in Leidschendam-Voorburg praktisch verkeersexamen.
CreActief 55+ verzorgt op 23 april de tweede editie van Nostalgie langs de Vliet, een actieve wandeling voor vitale 55-plussers uit Leidschendam-Voorburg.
Het gaat niet goed met de wilde bij. Van de 358 soorten is ruim de helft bedreigd. Als we meer weten over bijen, kunnen we de bij beter helpen.
De politie hield op dinsdag 13 april in Den Haag negen mannen aan, in de leeftijd van 27 tot en met 59 jaar, op verdenking van drugshandel, drugsexport en witwassen.
(VIDEO) D66 pleit ervoor dat het burgers van Leidschendam-Voorburg makkelijker wordt gemaakt inzage te krijgen in de stukken waarover gesproken wordt in de gemeenteraad.
Woningcorporatie Vidomes bestaat deze dingsdag honderd jaar. Op 13 april 1921 werd de oudste voorloper van Vidomes opgericht: Stichting Patrimonium's Woningbouw in Delft.
Stichting Trias, dat aanvullend cultuuronderwijs en -activiteiten verzorgt voor jong en oud in Leidschendam-Voorburg, blijft de komende jaren de basisscholen bedienen.
MboRijnland en het 's Gravendreef College starten een verkort vmbo-mbo traject, en geven hiermee gezamenlijk vorm aan de doorlopende leerlijn vmbo-mbo voor Economie.
Witteburg opent vandaag een pop-up private lease store in de Westfield Mall of the Netherlands in Leidschendam. Het bedrijf is van plan minimaal een jaar aanwezig te zijn in het winkelcentrum.
Tijdens de meivakantie kunnen kinderen in de gemeente Leidschendam Voorburg deelnemen aan tal van sportieve en culturele activiteiten. 
Het vorig jaar vanwege corona gecancelde Haags Songfestival gaat dit jaar alsnog door; als televisieprogramma op Den Haag TV en als stream op Omroepwest.nl en Denhaagfm.nl.
Leerlingen uit groep 7 van achttien verschillende basisscholen uit Leidschendam-Voorburg doen op 12, 13 en 14 april mee aan het Praktisch Verkeersexamen.
De gemeente Leidschendam-Voorburg wil de komende vier jaar 46 miljoen vrijmaken voor duurzaamheid en de energietransitie. De gemeenteraad moet hier nog mee instemmen.
Het kindcentrum op locatie De Tol 251 in Leidschendam krijgt de naam MMiXX. Het nieuwe kindcentrum is een nauwe samenwerking tussen basisschool de Wegwijzer en Partou Kinderopvang.
De meiden van Scouting Satoko Kitahara uit Leidschendam beleefden afgelopen zaterdag een leuke ochtend op Stadsboerderij Landzigt in Leidschenveen.