Aan de Groene Zoom, waar binnenkort de Voorburgse Rugby Club zich gaat vestigen, worden bomen gerooid. Ook word er bodemonderzoek gepleegd.
De verkeerspolitie heeft maandagmiddag een bestuurder van een huurscooter aan de kant gezet op de Monseigneur van Steelaan in Voorburg. Bij controle bleek de bestuurder geen rijbewijs te hebben.
De criminaliteit in Leidschendam-Voorburg is de afgelopen tien jaar met meer dan 30% gedaald. In 2020 werden in de gemeente 3570 misdrijven geregistreerd. In 2010 waren dat nog 5165 misdrijven.
De economie van het Damcentrum in Leidschendam blijft ver achter bij het Huygenskwartier en de Julianabaan in Voorburg.
“Ik krijg mijn sokken niet aan.” Gerrit de Boer uit Den Haag wilde naar de wc gaan. Het was 4 uur 's nachts.
Power Meiden Haaglanden is een initiatief van ADO Den Haag Vrouwen en CMSI360.
De 82-jarige man die afgelopen vrijdag in Voorburg overleed na een botsing met de tram, blijkt voorzitter Johan Gangadajal van voetbalclub SSV Toofan.
De Haagse voetbalclub Quick heeft haar jaarlijkse zomerkamp af moeten breken vanwege corona.
(VIDEO) Zeezeilster Marit Bouwmeester heeft de 3e plaats behaald op de Olympische Spelen in Tokio in de Laser Radial-klasse.
Zaterdagavond 31 juli, rond 21:25 uur, werden de hulpdiensten gealarmeerd. Een persoon in de Von Geusaustraat in Voorburg was onwel geworden.
Op dinsdag 3 augustus tussen 14:00 en 15:00 uur heeft Fenomeen Bovenveen een leuke en leerzame activiteit in zwembad Forum Kwadraat.
Omroep Gelderland tekende het verhaal op van de 40-jarige Natalie Lentink uit Apeldoorn.
Bij een wilde achtervolging op zaterdagmiddag 31 juli is een auto op de A12 gecrasht en zijn drie personen aangehouden.
Vrijdagavond 30 juli heeft de politie samen met de KMAR (Koninklijke Marechaussee) en het arrestatieteam een trein opgevangen op het Centraal Station in Den Haag.
Op alle Haagse stranden is zaterdagochtend de rode vlag gehesen.
"Van huis uit ben ik niet zo goed in adoreren.
Op de Monseigneur van Steelaan in Voorburg is vrijdagmiddag 30 juli een 82-jarige voetganger zwaargewond geraakt bij een aanrijding door een tram.
Op donderdag 29 en vrijdag 30 juli werden in Delft twee mensen gestoken.
Enkele omwonenden hebben zich medio april 2020 gemeld bij de parochie omdat zij hinder ondervonden van de kerkklokken.
De politie kreeg woensdagavond 28 juli een melding van een verdachte situatie op de Rossinilaan in Den Haag waarbij mogelijk schoten gehoord waren.
In augustus vervangt Rijkswaterstaat de openbare verlichting aan de A44/N44. Hiervoor sluit Rijkswaterstaat de weg twee weekenden af.
Gerard Alderliefste begeleidde Ramses Shaffy tijdens de onverwachte en door weinigen voor mogelijk gehouden toegift van diens carrière. 
Als de kerkklokken van de Sint Martinuskerk in Voorburg vanaf donderdag niet zachter klinken, kost dat het kerkbestuur duizend euro per dag.
De gemeente is op zoek naar ideeën voor plekken die wel wat meer groen kunnen gebruiken en voorbeelden van aanpassingen die al gedaan zijn om beter om te gaan met water in eigen tuin of balkon.
Winkelvastgoedconcern Unibail-Rodamco-Westfield (URW) is voorzichtig optimistisch gestemd over de toekomst. Alle winkelcentra van het concern zijn inmiddels weer open.
De Mall of the Netherlands heeft de trap van het parkeerdek tegenover restaurant de Volle Maan woensdag teruggeplaatst.
De Leidschendamse voetbalvereniging Sport en Vriendschap (SEV) heeft een nieuwe voorzitter.
De gemeente Leidschendam-Voorburg heeft het bestuur van de Sint-Martinusparochie in Voorburg een dwangsom van € 1000,- per dag opgelegd als de klokken te hard blijven luiden.
Stichting Trias verzorgt binnenkort een Jongerenweek. Jongeren van 11 t/m 18 jaar kunnen van 13 t/m 20 augustus GRATIS workshops volgen bij Theater Ludens.
De Wassenaarse Reddingsbrigade bestaat vandaag precies 90 jaar.

Contactgegevens Midvliet

Algemene correspondentie
Postbus 1042
2260 BA  Leidschendam

Studioadres & Bezoekadres
Damlaan 35a
2265 AL Leidschendam

Telefoon studio: 070-3202266
Redactie: redactie@midvliet.nl
E-mail: info@midvliet.nl

 

Radio & Televisie

Radio
Ether: 107.2 Mhz
DAB+: kanaal 11B (DAB lokaal 45)
Ziggo analoog: 92.9 Mhz
Ziggo digitaal: 916
KPN  digitaal: 1189
XS4All digitaal: 1189
Of via de livestream

Televisie
Ziggo: kanaal 41
KPN:  kanaal 1489
XS4All: kanaal 1489
Of via de livestream