Op donderdag 14 oktober vond het Danspodium Talentenloods plaats in Theater Ludens in samenwerking met Stichting Dans aan de Vliet.
Dit jaar verzorgt Stadstuin Rusthout met scoutinggroep de Damherten wederom een gezellig en (beetje) spannend Halloweenfeest voor kinderen van 5 tot 12 jaar.
De gemeente en Avalex doen er alles aan om het afval zo goed mogelijk in te zamelen.
Tegenwoordig gaan we vooral in het voorjaar in de tuin aan de slag. Daarmee is het ideale plantseizoen naar de achtergrond verschoven: het najaar!
Het gebied tussen de stations Den Haag Centraal, Hollands Spoor en Laan van NOI in Den Haag wordt een woongebied met werkgelegenheid.
De gemeente Leidschendam-Voorburg laat alsnog beoordelen of een heimelijk onderzoek naar islamitische organisaties in die gemeente voldeed aan de privacywetgeving.
Op zondag 7 november van 14:00 tot 17:00 uur opent het Veteranencafé zijn deuren weer in café Heeswijk aan de Heeswijkstraat 60 in Voorburg.
In de nacht voorafgaand aan de derby tussen VV Wilhelmus en RKDEO op 17 oktober is het terrein van de thuisclub op diverse plaatsen beklad.
Bij het Willem Kloosplein in Voorburg hebben bewoners gezamenlijk een gangpad tussen de huizen gerenoveerd.
Voorzitter Harry Oldersma van voetbalvereniging SEV heeft een ernstig fietsongeluk gehad.
Maandagavond is een persoon overleden nadat deze door enkele jongens voor een tram was geduwd.
De politie zoekt getuigen naar aanleiding van het steekincident op de Harstenhoekstraat in Den Haag waarbij twee mannen gewond raakten.
Maandagavond rond 18.00 uur vond aan de Damhouderstraat een aanrijding plaats tussen twee jongens op een scooter en een automobilist.

Moskeeën in de regio Haaglanden eisen excuses van gemeenten omdat ze undercover onderzoek hebben laten doen naar moskeeën in hun stad. Ze zijn geschokt. 

Op zaterdag 16 oktober 2021 reikte burgemeester Jules Bijl een Koninklijke onderscheiding uit aan de heer Jos Dekkers uit Voorburg.
De achtervolging op zondag 17 oktober is begonnen na een staandehouding door agenten van Politie Leiden in Leiderdorp.
RKAVV is er niet in geslaagd om de fraaie zege van vorige week een goed vervolg te geven.
Na het grote succes van voorgaande jaren, verzorgt Huygenskwartier Voorburg op zaterdag 30 oktober de griezelige Halloween Shopping middag vanaf half twee.
“Wat een downie zeg. Strijken, wie doet dat nou nog”, spotte de jonge, altijd stoere Samantha die zich nooit in iets anders lijkt te kleden dan een slobbertuinbroek.
Samen met het Ouderenfonds start Hockeyclub Cartouche op 26 oktober met walking hockey voor 55-plussers.
Onder het credo ‘It takes a village to raise a child’ hebben zes nieuwe partners zich aangesloten bij de JOGG-aanpak.
Rond Allerheiligen en Allerzielen wordt wereldwijd aan overleden dierbaren gedacht.
Vrijdagmiddag werden de hulpdiensten gealarmeerd vanwege een ongeval in de tunnelbak op de Europaweg in Zoetermeer.
Op donderdagmiddag 14 oktober kreeg de politie een melding over dreiging met een vuurwapen in winkelcentrum Mall of the Netherlands.
Leidschendam-Voorburg is officieel Unesco Werelderfgoed.
De gemeentemedewerkers in het Servicecentrum hadden donderdag een bijzondere klant aan het loket.
Het betreft het wetenschapsgebied wiskunde (actuariaat en econometrie).
De Energie Common Leidschendam-Voorburg is trots en verheugd dat de leerlingen van groep 8 van basisschool De Parachute het 50ste lid van EC-LV in het zonnetje hebben gezet.
Voorburg was niet alleen een fijne plek voor de familie Huygens om te vertoeven, ook Benedictus de Spinoza woonde in het dorp aan de Vliet.
Wetenschapsjournalist Diederik Jekel heeft samen met zijn team opnames gemaakt op Huygens’ museum Hofwijck in Voorburg.