[VIDEO] Met ingang van 5 maart sluit het filiaal van de ABN AMRO bank aan de Julianabaan in Voorburg.
Tien BOA-controleurs van HTM zijn gestart met een proef voor het dragen van een bodycam.
Boeken om te lezen en te lenen, een plek om de krant te lezen, (huis)werk te maken of antwoorden te krijgen op je vragen.
Bus en tram van HTM blijven ook na invoering van de avondklok rijden voor reizigers met vitale beroepen en anderen die er noodzakelijk gebruik van moeten maken.
In Leidschendam-Voorburg zetten zorg-, sport- en welzijnsprofessionals zich samen in voor een gezonde toekomst met de Nationale Diabetes Challenge.
De man die ervan wordt verdacht een vrouw in een appartement in Leidschendam te hebben doodgestoken, moet onderzocht worden in het Pieter Baan Centrum. Dit meldt Omroep West.
Aan de Louis Couperusstraat in Voorburg is woensdagavond een man overleden na een tragisch ongeval. Dit melden de NOS en Omroep West.
De lantaarnpaal die midden op het fietspad bij een drukke verkeersovergang op de Heuvelweg naast The Mall in Leidschendam lijkt te zijn beland, staat er nog vanwege een energiestoring.
Bewoners in Voorburg-West blijven kritisch op nut en noodzaak van een OV-verbinding op steenworp afstand van hun voortuinen. Zij zien hun gelijk nu bevestigd in een recent advies dat is uitgebracht door de Commissie MER.
Afgelopen maanden werkte de gemeente Leidschendam-Voorburg aan een wijkgroenbeheerplan voor de wijk Essesteijn in Voorburg.
Voor het burgemeesterschap van Rijswijk hebben elf kandidaten hun belangstelling kenbaar gemaakt bij Jaap Smit, commissaris van de Koning in Zuid-Holland.
Vervoersmaatschappij HTM is gestart met de vervanging van de OV-chipkaartlezers in de bussen. Die zijn voorzien van de nieuwste functionaliteiten.
Het ‘s Gravendreef College (dat een vestiging in Leidschendam heeft) verzorgt op zaterdag 23 januari om 16:30 een liveshow voor groep 7 en 8 leerlingen.
De Mall of the Netherlands heeft twintig nieuwe merken binnen weten te halen. The Mall krijgt onder meer een grote Nike-winkel.
Dit jaar organiseert de gemeente geen nieuwjaarsreceptie. Maar het college van burgemeester en wethouders blikt wel graag met u terug op 2020 en kijkt vooruit naar 2021. Bekijk daarom hieronder het filmpje dat zij voor u hebben opgenomen.
De gemeente Leidschendam-Voorburg heeft afgelopen maandag de ooievaarspaal bij de Vliegermolen in Voorburg laten vernieuwen.
Een Wassenaarse uitvaartondernemer die ervan wordt verdacht minstens vier kinderen te hebben misbruikt, heeft voorlopige vrijlating gevraagd vanwege drukte op zijn bedrijf.
De gemeente Leidschendam-Voorburg start een ondernemersenquête over het lokale beleid en de gemeentelijke dienstverlening.
Afgelopen zaterdag opende Bakker Klink op het Koningin Julianaplein de geheel verbouwde winkel.
Vanaf dinsdag kan er gestemd worden voor de Publieksprijs van 'Dichter op Hofwijck', de poëziewedstrijd van Hofwijck. Daarnaast kiest een vakjury een 1e prijs en twee eervolle vermeldingen.
Midvliet vroeg kijkers, luisteraars en medewerkers hun mooiste sneeuwfoto's te sturen. Hier een selectie van de inzendingen.
Tom Bijen, het grootste talent van Forum Sport, speelt vanaf volgend seizoen bij FC Rijnvogels Katwijk.
In verband met de corona-maatregelen zullen de Open Podiumavonden Muziek van de Talentenloods op donderdag 21 januari en Dans op donderdag 11 februari in Theater Ludens verplaatst worden naar een andere datum.
Tafeltennisvereniging VVV uit Leidschendam-Voorburg bestaat in september 2021 maar liefst 75 jaar.
Veel leden van de Bibliotheek aan de Vliet in Leidschendam, Voorburg en Stompwijk maken nu gebruik van de Afhaalbibliotheek.
"Zoals de meesten van u door mijn ‘propaganda’ weten overleeft het café deze barre tijd door de verkoop van saté en burgers.
De gemeente Leidschendam-Voorburg stelt in 2021 opnieuw geld beschikbaar om inwoners te stimuleren woningen en panden te verduurzamen.
De politie werd op zaterdagochtend 16 januari opgeroepen in verband met een vechtpartij op de Van Arembergelaan in Voorburg.
In park Arentsburgh in Voorburg zagen bezoekers rond kwart voor twee in de nacht van vrijdag 15 op zaterdag 16 een bankje in brand staan.
Burgemeester Klaas Tigelaar van Leidschendam-Voorburg: "Hoopvol zijn we 2021 gestart.