Login

Home

Nieuws

Radio

Televisie

Alle nieuwsberichten op een rij

IMG 0078 foto LochemAfgelopen week waren wij met het gezin in Lochem, Gelderland. De Achterhoek met haar coulisselandschap, de vele monumentale buitenplaatsen en haar gemoedelijke inwoners is een heerlijke plek om te vertoeven.

Scheveningen strand Daniel FlickrScheveningen kampt dit weekend met een enorme toeloop aan dagjesmensen.

corona quarantaine pixabayEen van de spelers van de Haagse voetbalclub ADO is positief getest op het coronavirus. Dat meldt de Telegraaf.

Brand Vinkenborghlaan 1De brandweer is zondagmiddag uitgerukt voor een brand aan de Vinkenborghlaan in Leidschendam. De brandweer heeft opgeschaald naar middelbrand. Onduidelijk is nog waardoor de brand is ontstaan. De brand brak ongeveer half 4 's middags uit. Elf minuten later werd opgeschaald naar 'middelbrand'.

Stationsplein Film BB 1Restaurants Papermoon en Meatpoint hebben een filmdoek op het terras op het Stationsplein in Voorburg geplaatst. Dit valt mooi samen met de Amerikaanse week in Leidschendam-Voorburg.

Op zondag 16 augustus om 13:30 uur is Harry Loco telefonisch te gast in Kakafonie bij Midvliet FM. Wereldwijd wordt er geprotesteerd tegen racisme en politiegeweld naar aanleiding van de dood van George Floyd. We zouden bijna vergeten dat er in Nederland één van de beste anti-discriminatie songs sinds jaren geschreven is.

Op zondag 16 augustus om 13:05 uur is Kobus Engels telefonisch te gast in Kakafonie om zijn nieuwe single ‘Is het ja, is het nee?’ te laten horen. Over een lege agenda heeft Kobus Engels nooit te klagen gehad, die was al sinds jaar en dag goed gevuld met menig feest of evenement en hij reisde met veel plezier heel Nederland af om overal enthousiast te worden ontvangen.

Op zondag 16 augustus om 12:30 uur is één van de leden van The Party Project telefonisch te gast in Kakafonie. ‘Zomer (poei poei)’ is de debuutsingle van de Party Project. Een lekker nummer in zomerse sfeer met een heerlijk nonsens tekst. Ideaal om op te dansen en om op te feesten (anderhalve meter afstand houden!). De eerste reacties op dit nummer zijn veelbelovend.

Hitte Thermometer pixabayHet KNMI voorspelt dat het zeer warme weer waarschijnlijk tot en met donderdag aanhoudt.

Vattenfal duurHet is ze gelukt! Het Vattenfall Solar Team met coureur Mees uit Wassenaar is uit haar as herrezen. Zaterdag 8 augustus zette het team op Nederlandse bodem een nieuw wereldduurrecord zonneracen neer. In 12 uur tijd reed zonnewagen Nuna Phoenix 924 kilometer, zoevend op niets anders dan de kracht van de zon.

VEO korfbalOndanks het warme weer gaan de werkzaamheden aan de nieuwe velden van de Voorburgse korfbalclub VEO door. Op 12 september zal rondom de thuiswedstrijd van VEO 1 een feestelijke opening van de nieuwe velden plaatsvinden.

Mark SlatsZaterdagochtend 8 augustus was het zover, na meer dan 1350 manuren ging zeeheld Mark Slats uit Wassenaar zijn nieuwe roeiboot onder grote belangstelling te water. Samen met Kai gaat hij in november wederom van start in de TWAC, zo’n slordige 3000 mijl over de oceaan roeien.

Mink Out"Ik heb in mijn leven weleens vrouwen gehad wiens voeten een vreemde aantrekkingskracht op me hadden, geen flauw idee waarom dat zo was, het ging vanzelf, kwam gewoon in me op. Nu was het andersom, mijn naakte voeten werden een soort van gekoesterd, haar ogen vertoonden een wazige glans, alsof ze alleen was met die voeten, zonder mij eraan vast als het ware.

BoekenEr is een tijd van komen en er is een tijd van gaan. Zo ook voor een groot aantal boeken in bibliotheek Wassenaar. De kasten zitten krap in hun jasje en nieuwe collectie heeft wat bewegingsruimte nodig. Geef jij de boeken een tweede kans?

LEGOworkshop1In deze zomer organiseren de bibliotheken in Wassenaar en Voorschoten in samenwerking met Young Engineers een leuke legoworkshop. Je gaat een hijskraan bouwen die tot 2 kilo of zelfs meer kan tillen. De hijskraan wordt gebouwd met veel tandwielen en hij is supersterk.

Vlietvoorde ontwikkelingDuurzaam en exclusief wonen, dat is het plangebied Vlietvoorde. Een schaduwrijk, waterrijk landgoed bij Leidschendam, midden in de Randstad tussen Den Haag en Leiden. Vlietvoorde ligt in de gemeente Leidschendam-Voorburg tussen de N447, het water van de Vliet en de grens met Voorschoten.Voor mensen die willen leven in een oase van rust, in een dorpse, intieme sfeer.

Algemene correspondentie Midvliet
 Postbus 1042
 2260 BA Leidschendam

 Studioadres
 Damlaan 35a
 2265 AL Leidschendam

 

Telefoon Studio:  070-3202266
 Redactie:               Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 E-mail Midvliet:     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Website:                www.midvliet.nl
 
 
 Radio
 Ether 107.2 en 107.9 FM
 Analoog via Ziggo: 92.9 FM
 Digitaal via Ziggo:916
 Of via de livestream

 Televisie
 Digitaal via Ziggo: kanaal 41
 Of via de livestream  

 

 

 Adverteren   
 Vacatures