In Stompwijk en Leidschendam zijn op woensdag 26 januari door wethouder sport Astrid van Eekelen nieuwe fitplaatsen geopend.
Dat is de strekking van de motie die de Gemeenteraad op 25 januari heeft aangenomen in het kader van het corona herstelbeleid.
De leden van GBLV/Gemeentebelangen hebben op 24 januari tijdens een bijzondere algemene ledenvergadering de kandidatenlijst en het verkiezingsprogramma vastgesteld.
Na de contractverlenging van hoofdtrainer Maurizio Ceccucci is de Leidschendamse voetbalvereniging RKAVV druk bezig geweest met het vastleggen van de andere stafleden en spelers.
Nederland Zoemt selecteerde dit jaar Leidschendam-Voorburg en zes andere gemeentes die voor de titel 'Bijvriendelijkste Gemeente' in aanmerking komen.
Op het Veurs Lyceum in Leidschendam kun je kiezen voor het Technasium waar het vak Onderzoek & Ontwerpen centraal staat.
De recent opgerichte lokale partij Leidschendam-Voorburg-Stompwijk Lokaal (LVSL) heeft zich deze week weer teruggetrokken.  
Inwoners van Leidschendam geven aan soms driekwartier tot een uur langer onderweg te zijn binnen de gemeente. Zeker sinds de komst van the Mall of the Netherlands is het elke dag extra druk.
De meeste locaties in ons land gaan woensdag 26 januari weer open onder voorwaarden.
De politie Leidschendam-Voorburg heeft dinsdag 25 januari rond 11.00 uur een loslopende hond van de snelweg A4 gehaald ter hoogte van Leidschendam.
Het Oranje Fonds organiseert op 11 en 12 maart 2022, samen met duizenden sociaalmaatschappelijke organisaties in het land, weer NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland.
In voorbereiding op een mogelijke vervanging van de riolering plaatst de gemeente Leidschendam-Voorburg op openbare plekken in en rondom de Faukenbergestraat in Voorburg vijf peilbuizen.
In een leegstaand winkelpand aan de 's-Gravenzandelaan in Den Haag heeft in de nacht van maandag op dinsdag een explosie plaatsgevonden.
GroenLinks Leidschendam-Voorburg heeft haar verkiezingsprogramma voor de komende periode gepresenteerd. Het programma staat vol ambitieuze plannen om de gemeente groener, eerlijker en inclusiever te maken.
Leden van voetbalvereniging Forum Sport uit Voorburg sporten sinds dit weekend op een spiksplinternieuw hoofdveld.
De BurgerKrachtCentrale start een burgerinitiatief over de leefbaarheid bij bouwprojecten in de gemeente Leidschendam-Voorburg.
Het is weer tijd voor de jaarlijkse belastingaangifte. Als men daar wel wat hulp bij kan gebruiken, dan kan men bij Woej terecht.
Het schaakteam van Gymnasium Novum heeft de Nederlandse Kampioenschappen gewonnen.
Basisschool PiusX, BSO Fontein, KDV Plons en PSZ Hobbelhoek zijn een kindcentrum.
Mathijs Albers is per 1 januari 2022 aangesteld als directeur van het nieuwe Kindcentrum De Binck, in de Haagse wijk Binckhorst.
Niet voor de eerste keer leverde de bespreking van het beoogde Hoogwaardig Openbaar Vervoer vanuit de Binckhorst enkele verrassingen op.
De VVD Leidschendam-Voorburg staat voor een veilige, groene en ondernemende gemeente.
Het programma van de democraten staat vol ideeën om de gemeente te besturen samen met inwoners, ondernemers en maatschappelijke organisaties.
De vrijwilligers van GroenLinks Leidschendam-Voorburg helpen graag een handje mee om de gemeente schoon te houden.
Tussen vrijdag- en zaterdagmorgen zijn 46.219 positieve coronatesten geregistreerd.
Op zaterdagavond 22 januari is de brandweer naar de Laan van Haagvliet in Voorburg uitgerukt voor een kat in paniek in een hoge boom.
t ’Was zo’n zonnige, te warme wintermiddag, leek wel lente. Door het verpeste milieu natuurlijk, mij kwam het best uit.
Zaterdag 19 maart staat in het teken van zwerfafval. Het is dan namelijk de 20e editie van de Landelijke Opschoondag en uiteraard is er in Prinsenhof een opschoonactie!
De ChristenUnie heeft besloten om de samenwerking met de SGP in het kader van de gemeenteraadsverkiezingen in 2022 in Leidschendam-Voorburg (LV) te beëindigen.
De HTM heeft afscheid genomen van interim-directeur Bruno Bruins. Bruins gaat aan de slag bij de Raad van State.