Dat is de strekking van de motie die de Gemeenteraad op 25 januari heeft aangenomen in het kader van het corona herstelbeleid.
De leden van GBLV/Gemeentebelangen hebben op 24 januari tijdens een bijzondere algemene ledenvergadering de kandidatenlijst en het verkiezingsprogramma vastgesteld.
Nederland Zoemt selecteerde dit jaar Leidschendam-Voorburg en zes andere gemeentes die voor de titel 'Bijvriendelijkste Gemeente' in aanmerking komen.
De recent opgerichte lokale partij Leidschendam-Voorburg-Stompwijk Lokaal (LVSL) heeft zich deze week weer teruggetrokken.  
Inwoners van Leidschendam geven aan soms driekwartier tot een uur langer onderweg te zijn binnen de gemeente. Zeker sinds de komst van the Mall of the Netherlands is het elke dag extra druk.
Het Oranje Fonds organiseert op 11 en 12 maart 2022, samen met duizenden sociaalmaatschappelijke organisaties in het land, weer NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland.
GroenLinks Leidschendam-Voorburg heeft haar verkiezingsprogramma voor de komende periode gepresenteerd. Het programma staat vol ambitieuze plannen om de gemeente groener, eerlijker en inclusiever te maken.
Leden van voetbalvereniging Forum Sport uit Voorburg sporten sinds dit weekend op een spiksplinternieuw hoofdveld.
De BurgerKrachtCentrale start een burgerinitiatief over de leefbaarheid bij bouwprojecten in de gemeente Leidschendam-Voorburg.
Het is weer tijd voor de jaarlijkse belastingaangifte. Als men daar wel wat hulp bij kan gebruiken, dan kan men bij Woej terecht.
Het schaakteam van Gymnasium Novum heeft de Nederlandse Kampioenschappen gewonnen.
Basisschool PiusX, BSO Fontein, KDV Plons en PSZ Hobbelhoek zijn een kindcentrum.