De gemeenteraad heeft in grote meerderheid ingestemd met het vertrek van de gemeenteraad uit Voorburg.
In de raad heeft de ChristenUnie met steun van SP, GroenLinks, CDA, PvdA en GBLV het voorstel gedaan om gokreclames via buitenreclame te verbieden.
Tijdens de raadsvergadering afgelopen dinsdag is het voorstel van VVD en CDA om een verbod op het dragen van een mes op te nemen in de Algemene Plaatselijke Verordening (APV) verworpen.
De gemeente Leidschendam-Voorburg heeft een adviesbureau de opdracht gegeven een verkeerrsonderzoek te houden.
Zaterdag 2 Juli 2022 was er een groot jubileum feest ter gelegenheid van samen het 100 jarig bestaan van de tennisvereniging TCO/TVK in Leidschendam. 
Sport en Welzijn organiseert op vrijdag 22 juli 2022, vanaf 13.00 uur, een nieuwe Nostalgie langs de Vliet wandeling, speciaal voor 55-plussers.
Zaterdag 2 juli vierde kinderdagverblijf Pinkeltje haar 50 jarig bestaan,
Heb jij interesse in nieuws en media? Dan heeft Omroep Midvliet een leuke uitdaging voor je als vrijwillige nieuwsredacteur.
Bewegen is belangrijk. Niet alleen voor je gezondheid, maar ook om andere mensen te leren kennen.
Donna Summer, Kool & The Gang, Earth, Wind & Fire, Patrick Hernandez. Allemaal grote namen uit de disco periode van de 70's en 80's.
Omroep Midvliet is op zoek naar: technici voor de programma-ondersteuning vanuit de radio- en tv-studio in Leidschendam. 
Vindt u het belangrijk dat uw wijk veilig en leefbaar blijft? En heeft u daar vragen over aan de gemeente en/of de politie?