Login

Home

Actueel

Radio

Televisie

Midvliet On Demand

Midvliet

Vacatures

Nieuws uit leidschendam-Voorburg
Foto Atelier BW5 aan het Zwartepad 5 in Voorburg houdt zondag 23 juni van 15.30 tot 18.00 uur een Pink Drink, ofwel een Roze Borrel. Dit in het kader van de laatste dag van de foto-expositie Portraits en de Pride maand. Naast het netwerken is er voldoende ruimte om de fotoportretten te bekijken.

In het Prinsenhofpark in Leidschendam viel dinsdagmiddag iemand in het water. De persoon in kwestie kon door een voorbijganger uit het water worden gered. Dat meldt de website District8.net.

De gemeente Leidschendam-Voorburg gebruikt al sinds 1 juli 2017 mobiele telefoongegevens om het personenverkeer in het Voorburgse Huygenskwartier te monitoren. Dat meldt Vlietnieuws.

De woningbouw in de Leidschendamse wijk Klein Plaspoelpolder gaat door. Dat heeft het College van B&W besloten, zo meldt het Voorburgs dagblad.

Een fietser is maandagmiddag zwaar verwond na een aanrijding op de Prins Bernhardlaan in Voorburg. De fietser stak de weg over ter hoogte van de sportvelden.

Foodstock komt naar Voorburg. Van vrijdag 21 tot en met zondag 23 juni kunnen bezoekers in het Notenboompark genieten van eten, drinken en muziek. De toegang is gratis.

Vanwege werkzaamheden bij de parkeergarage van de nieuwe ‘Mall of the Netherlands’ (nu Leidschenhage) in Leidschendam krijgt tram 19 tijdelijk een wijziging in de route. Tram 19 rijdt vanaf 18 juni 2019 van station Delft via de gebruikelijke route naar halte Weigelia nabij winkelcentrum Leidschenhage. Vanaf de halte Weigelia rijdt tram 19 terug naar station Delft. De tramhalten Leidsenhage en HMC Antoniushove komen voor tram 19 te vervallen.