Heb jij interesse in nieuws en media? Dan heeft Omroep Midvliet een leuke uitdaging voor je als vrijwillige nieuwsredacteur.
Vindt u het belangrijk dat uw wijk veilig en leefbaar blijft? En heeft u daar vragen over aan de gemeente of de politie?
Eén op de drie inwoners van Leidschendam-Voorburg doet vrijwilligerswerk. De gemeente waardeert de enorme inzet van al deze vrijwilligers.
Een dierbare verliezen valt niet mee. Rouw kent geen regels of tijd: iedereen doet het op zijn eigen manier en net zo lang als nodig is.
Op dinsdag 13 december opent het Alzheimer Café Leidschendam-Voorburg de deuren.
Uit het onderzoek is gebleken dat in het afgelopen jaar het aantal elektrische auto’s in Leidschendam-Voorburg is gestegen met 56%.
De gemeente gaat samen met projectontwikkelaar REB Projects de Voorburgse zijde van station Mariahoeve herontwikkelen tot een hoogwaardig stationsgebied met woningbouw.
Aan de Dijkgraafstraat in Leidschendam werd op zondag 27 november rond 12.45 uur melding gemaakt van een steekincident waarbij één slachtoffer gestoken zou zijn.
Zaterdag 26 november, na de wedstrijd Forum Sport - Voorschoten '97 (eindstand 2-2), was er in de bestuurskamer weer de speciale aandacht voor de "pupil van de week" en "the man of the match".
'De spreekuren in uw buurt voor december zijn bekend. Zien we u daar?' zegt de gemeentelijke gebiedsregisseur .
“Nu nog even niet.” Dat was de teneur van het antwoord van het college op de vragen van het CDA betreffende 'menstruatiearmoede'.