Login

Home

Nieuws

Radio

Televisie

Nieuws uit leidschendam-Voorburg
Brand Vinkenborghlaan 1De brandweer is zondagmiddag uitgerukt voor een brand aan de Vinkenborghlaan in Leidschendam. De brandweer heeft opgeschaald naar middelbrand. Onduidelijk is nog waardoor de brand is ontstaan. De brand brak ongeveer half 4 's middags uit. Elf minuten later werd opgeschaald naar 'middelbrand'.

Stationsplein Film BB 1Restaurants Papermoon en Meatpoint hebben een filmdoek op het terras op het Stationsplein in Voorburg geplaatst. Dit valt mooi samen met de Amerikaanse week in Leidschendam-Voorburg.

Mink Out"Ik heb in mijn leven weleens vrouwen gehad wiens voeten een vreemde aantrekkingskracht op me hadden, geen flauw idee waarom dat zo was, het ging vanzelf, kwam gewoon in me op. Nu was het andersom, mijn naakte voeten werden een soort van gekoesterd, haar ogen vertoonden een wazige glans, alsof ze alleen was met die voeten, zonder mij eraan vast als het ware.

Vlietvoorde ontwikkelingDuurzaam en exclusief wonen, dat is het plangebied Vlietvoorde. Een schaduwrijk, waterrijk landgoed bij Leidschendam, midden in de Randstad tussen Den Haag en Leiden. Vlietvoorde ligt in de gemeente Leidschendam-Voorburg tussen de N447, het water van de Vliet en de grens met Voorschoten.Voor mensen die willen leven in een oase van rust, in een dorpse, intieme sfeer.

Pizza op bord met drankAan de Sluiskant in Leidschendam zit op de nummers 17 en 18 restaurant Fratelli. Op Vlietnieuws.nl is te lezen dat een tussenmuur wordt verwijderd en dat het pand op nummer 16 bij Fratelli getrokken zal worden. Restaurant Fratelli wordt dus groter.

Autobrand PixabayDe brandweer van Leidschendam-Voorburg is zaterdag 8 augustus gealarmeerd voor een voertuigbrand in de Kerkstraat in Voorburg. Dit blijkt uit het overzicht van alarmeringen in Haaglanden.

Jacco van MaldegemDonderdagavond was Jacco van Maldegem, fractievoorzitter van D66 in Leidschendam-Voorburg gastpresentator bij Midvliet FM. Jacco heeft een grote passie voor muziek. Zo liet hij onder muziek horen van BLøf, Claudia de Breij, Coldplay en Bruce Springsteen.

logo woejWoej vrijwilligster Tania hoorde op het schoolplein van haar zoon dat veel ouders behoefte hebben aan huiswerkbegeleiding voor hun kind deze zomer. Samen met medevrijwilligster Arwine, basisschool De Driemaster in Voorburg, Vlietwensen en Woej werd het burgerinitiatief huiswerkbegeleiding een groot succes.

hondDe komende dagen het dringende advies aan hondenbezitters om hun huisdier bij het boodschappen doen in Leidschendam-Voorburg niet in de auto achter te laten. Doordat het warmer wordt dan dertig graden is iedere minuut dat de hond in de auto moet blijven zitten teveel. Dit gaat ten koste van de gezondheid van het dier. Het gebeurt regelmatig op de parkeerplaatsen van winkelgebieden in Leidschendam en Voorburg dat omstanders honden alleen in een auto signaleren.

Bron: Voorburgs dagblad
Foto: Kim Decker
Algemene correspondentie Midvliet
 Postbus 1042
 2260 BA Leidschendam

 Studioadres
 Damlaan 35a
 2265 AL Leidschendam

 

Telefoon Studio:  070-3202266
 Redactie:               Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 E-mail Midvliet:     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Website:                www.midvliet.nl
 
 
 Radio
 Ether 107.2 en 107.9 FM
 Analoog via Ziggo: 92.9 FM
 Digitaal via Ziggo:916
 Of via de livestream

 Televisie
 Digitaal via Ziggo: kanaal 41
 Of via de livestream  

 

 

 Adverteren   
 Vacatures