Login

Home

Actueel

Radio

Televisie

Midvliet On Demand

Midvliet

Vacatures

Nieuws uit leidschendam-Voorburg
Arnold Brans, raadslid VVD Leidschendam-Voorburg, heeft een motie ingediend waarin de gemeente Leidschendam-Voorburg zich verplicht om de burgers niet alleen digitaal maar ook op papier te informeren via een verkorte versie in Het Krantje.  De motie is aangenomen en tevens heeft Arnold Brans gezorgd dat er pas na 1 juli  i.p.v. 1 maart deze verkorte versie op papier zal verschijnen.

Na de verlenging van Maurizio Ceccucci hebben ook zijn assistenten Jan de Jong en Patrick van Pruijssen direct hun contracten bij de Leidschendamse voetbalvereniging RKAVV met een jaar verlengd.

De sneeuw van dinsdag leverde pittoreske plaatjes op in Leidschendam-Voorburg. Wijkvertegenwoordiger Ap de Heus trok langs diverse lokaties in Voorburg. Tom lek schoot een aantal plaatjes bij de Sluis in Leidschendam.

Dit jaar organiseert Huygens’ Hofwijck voor de zevende keer de dichtwedstrijd ‘Dichter op Hofwijck’. De inzendtermijn sloot op 15 januari, waarna de jury zich boog over de rijke schat aan inzendingen. Zij koos de twintig mooiste gedichten voor de shortlist.

Afgelopen weekend zijn het bestuur van RKAVV en Maurizio Ceccucci een nieuwe verbintenis van een seizoen overeengekomen. Dat betekent dat Maurizio ook het seizoen 2019-2020 de hoofdtrainer van RKAVV is.

Basketbalteam CobraNova U14-1 uit Leidschendam-Voorburg speelde zaterdag 19 januari in Roosendaal tegen team Blauw-Wit. Na de wedstrijd van vorige week hadden de mannen van CobraNova de smaak te pakken: de jongens waren vastbesloten ook dit keer weer met hoge puntenscore naar huis terug te keren.

Tot begin februari volgen kinderen van Brede School Prinsenhof in Leidschendam een cursus boogschieten, een nieuwe sport in het naschoolse aanbod van de Brede School. In de sporthal van De Waterlelie volgen kinderen uit groep 6 t/m 8 van Brede School Prinsenhof lessen boogschieten (Archery Tag).