Login

Home

Actueel

Radio

Televisie

Midvliet On Demand

Midvliet

Vacatures

Nieuws uit leidschendam-Voorburg
Voetbalclub Wilhelmus heeft afgelopen zondag het nieuwe kunstgrashoofdveld op sportpark Westvliet officieel in gebruik genomen.

Door de nieuwe landelijke herverdeling van de bijstandsbudgetten vanuit het Rijk krijgt de gemeente Leidschendam-Voorburg €1,2 miljoen meer voor de uitkeringen in de bijstand. Met de succesvolle inzet om mensen aan het werk te helpen en deze aangepaste herverdeling, is het de verwachting dat het tekort op het bijstandsbudget in 2022 opgelost is.

Wethouder Van Eekelen en  Rob Waaijer van Waaijer Projectrealisatie B.V. hebben op 14 oktober 2019 de Koop-, Ontwikkel- en Realisatieovereenkomst voor de herontwikkeling van Herenstraat 42 ondertekend. Nu kan de herontwikkeling van het centrumplan Huygenskwartier starten. 

Een in Voorburg gevestigde uitvaartonderneming werd zondagavond tegen de lamp gehouden in het televisieprogramma 'Undercover in Nederland' van Alberto Stegeman. Er bleek een hoop niet pluis bij Moer Uitvaartplanners, dat opereert vanaf het industriepark op de Populierendreef.

Op de Van Everdingenstraat in Voorburg is zondagavond een scooter uitgebrand. Dat meldt Regio15.nl.

Twee junioren teams van de Voorburgse Rugby Club (VRC) speelden zaterdag 12 oktober een finalewedstrijd in Hoek van Holland. Bij terugkomst werd het nieuwe clubhuis van de VRC geopend in aanwezigheid van niemand minder dan wethouders Astrid van Eekelen en Nadine Stemerdink.

De zaal in het Woonzorgcentrum De Mantel zat zondagmiddag 13 oktober om half drie al vol met bewoners en familieleden of bekenden. Presentator Marcel Mulder lichtte het programma toe. Hij stelde aan het publiek de pianiste Natasja Douma voor en de dirigent Peter Janka. Natasja was recent op TV te horen bij Podium Witteman.