Boeken om te lezen en te lenen, een plek om de krant te lezen, (huis)werk te maken of antwoorden te krijgen op je vragen.
In Leidschendam-Voorburg zetten zorg-, sport- en welzijnsprofessionals zich samen in voor een gezonde toekomst met de Nationale Diabetes Challenge.
De lantaarnpaal die midden op het fietspad bij een drukke verkeersovergang op de Heuvelweg naast The Mall in Leidschendam lijkt te zijn beland, staat er nog vanwege een energiestoring.
Bewoners in Voorburg-West blijven kritisch op nut en noodzaak van een OV-verbinding op steenworp afstand van hun voortuinen. Zij zien hun gelijk nu bevestigd in een recent advies dat is uitgebracht door de Commissie MER.
De Mall of the Netherlands heeft twintig nieuwe merken binnen weten te halen. The Mall krijgt onder meer een grote Nike-winkel.
De gemeente Leidschendam-Voorburg start een ondernemersenquête over het lokale beleid en de gemeentelijke dienstverlening.
Vanaf dinsdag kan er gestemd worden voor de Publieksprijs van 'Dichter op Hofwijck', de poëziewedstrijd van Hofwijck. Daarnaast kiest een vakjury een 1e prijs en twee eervolle vermeldingen.
In verband met de corona-maatregelen zullen de Open Podiumavonden Muziek van de Talentenloods op donderdag 21 januari en Dans op donderdag 11 februari in Theater Ludens verplaatst worden naar een andere datum.
Veel leden van de Bibliotheek aan de Vliet in Leidschendam, Voorburg en Stompwijk maken nu gebruik van de Afhaalbibliotheek.
De gemeente Leidschendam-Voorburg stelt in 2021 opnieuw geld beschikbaar om inwoners te stimuleren woningen en panden te verduurzamen.
Burgemeester Klaas Tigelaar van Leidschendam-Voorburg: "Hoopvol zijn we 2021 gestart.
Bestuurders van twaalf gemeenten, waaronder gemeente Leidschendam-Voorburg, twee drinkwaterbedrijven en het hoogheemraadschap van Delfland spraken deze week af hun samenwerking voort te zetten tot en met 2027. De samenwerking moet helpen om het gebruik van water ook in de toekomst betrouwbaar, betaalbaar en duurzaam houden.