Bezitters van elektrische auto’s in Leidschendam-Voorburg zijn straks gegarandeerd van een oplaadplek op maximaal 200 meter van hun woning.
Tijdens de digitale algemene ledenvergadering is huidig fractievoorziter Jeroen van Rossum verkozen tot lijsttrekker voor GroenLinks Leidschendam-Voorburg bij de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022.
Leidschendam-Voorburg behoort tot de top 10 van duurste gemeente op het gebied van graf,- en crematiekosten. Dit en meer blijkt uit onderzoek van Monuta.
Het Sociaal Servicepunt houdt vanaf nu ook spreekuren in de bibliotheek in Leidschendam.
(VIDEO) Afgelopen maandag, dinsdag en deze woensdag doen bijna zeshonderd leerlingen in Leidschendam-Voorburg praktisch verkeersexamen.
CreActief 55+ verzorgt op 23 april de tweede editie van Nostalgie langs de Vliet, een actieve wandeling voor vitale 55-plussers uit Leidschendam-Voorburg.
(VIDEO) D66 pleit ervoor dat het burgers van Leidschendam-Voorburg makkelijker wordt gemaakt inzage te krijgen in de stukken waarover gesproken wordt in de gemeenteraad.
Woningcorporatie Vidomes bestaat deze dingsdag honderd jaar. Op 13 april 1921 werd de oudste voorloper van Vidomes opgericht: Stichting Patrimonium's Woningbouw in Delft.
Stichting Trias, dat aanvullend cultuuronderwijs en -activiteiten verzorgt voor jong en oud in Leidschendam-Voorburg, blijft de komende jaren de basisscholen bedienen.
MboRijnland en het 's Gravendreef College starten een verkort vmbo-mbo traject, en geven hiermee gezamenlijk vorm aan de doorlopende leerlijn vmbo-mbo voor Economie.
Tijdens de meivakantie kunnen kinderen in de gemeente Leidschendam Voorburg deelnemen aan tal van sportieve en culturele activiteiten. 
Leerlingen uit groep 7 van achttien verschillende basisscholen uit Leidschendam-Voorburg doen op 12, 13 en 14 april mee aan het Praktisch Verkeersexamen.