Aan de Groene Zoom, waar binnenkort de Voorburgse Rugby Club zich gaat vestigen, worden bomen gerooid. Ook word er bodemonderzoek gepleegd.
De verkeerspolitie heeft maandagmiddag een bestuurder van een huurscooter aan de kant gezet op de Monseigneur van Steelaan in Voorburg. Bij controle bleek de bestuurder geen rijbewijs te hebben.
De criminaliteit in Leidschendam-Voorburg is de afgelopen tien jaar met meer dan 30% gedaald. In 2020 werden in de gemeente 3570 misdrijven geregistreerd. In 2010 waren dat nog 5165 misdrijven.
De economie van het Damcentrum in Leidschendam blijft ver achter bij het Huygenskwartier en de Julianabaan in Voorburg.
Gerard Alderliefste begeleidde Ramses Shaffy tijdens de onverwachte en door weinigen voor mogelijk gehouden toegift van diens carrière. 
De gemeente is op zoek naar ideeën voor plekken die wel wat meer groen kunnen gebruiken en voorbeelden van aanpassingen die al gedaan zijn om beter om te gaan met water in eigen tuin of balkon.
Stichting Trias verzorgt binnenkort een Jongerenweek. Jongeren van 11 t/m 18 jaar kunnen van 13 t/m 20 augustus GRATIS workshops volgen bij Theater Ludens.
De politie in Leidschendam-Voorburg heeft een gestolen fiets weten te confisqueren en is nu op zoek naar de eigenaar.
Het was spannend, de afgelopen dagen. Maar het is gelukt.
Binnenkort ontvangt u mogelijk een uitnodiging van I&O Research (een onderzoeksbureau voor maatschappelijke vraagstukken) om deel te nemen aan de Veiligheidsmonitor.
Leidschendam-Voorburg staat in de top-10 gemeenten in Zuid-Holland van inwoners met de hoogste gemiddelde inkomens. Dat blijkt uit een overzicht van Beursgids.com.
De Bibliotheek aan de Vliet nodigt kinderen deze zomer uit om te komen ontdekken in de proefjesmoestuin.