Login

Home

Nieuws

Radio

Televisie

Vacatures

Nieuws uit leidschendam-Voorburg

In Museum Swaensteyn is t/m 22 maart een overzichtstentoonstelling te zien van de bronzen beelden van Guido Sprenkels. Wethouder Astrid van Eekelen opende de tentoonstelling onder grote belangstelling. De tentoonstelling laat niet alleen een overzicht van de beelden van Sprenkels zien, maar geeft ook een kijkje in de werkwijze van deze beeldhouwer.

Donderdag 16 januari was een avond vol ensembles. De bijzondere samenwerking tussen Talentenloods, Huygensfestival en Theater Ludens in Voorburg werd gelijk duidelijk bij de opening, gevolgd door lovende woorden van wethouder Astrid van Eekelen. Het samenspel van de broers Kevin en Kenneth Laban op piano en dwarsfluit reikte verder dan plezier.

Op zondag 2 februari treedt de big band Straight Life op in de reeks maandelijkse matineeconcerten van Muziekvereniging St Caecilia Leidschendam-Voorburg. Het Straight Life ensemble, dat onder muzikale leiding staat van Victor Borkent, brengt je terug naar het tijdperk van de jazz, dat zo’n 100 jaar geleden begon.

Op vrijdagavond 17 januari was er weer een popcafé in Theater ludens te Voorburg, georganiseerd door Drumschool Voorburg in samenwerking met theater Ludens. Tussen 20 en 23 uur traden er zes bands op met jongeren tussen de 12 en 20 jaar.

Senioren, chauffeurs met rijbewijs C/D/E en overige automobilisten die voor verlenging van hun rijbewijs moeten worden gekeurd, kunnen hiervoor terecht bij de RijbewijskeuringsArts op 30 januari, 14 en 28 februari, 12 en 26 maart en vervolgens eens per maand in het Woonzorgcentrum De Mantel (Florence), Klaverweide 54.

Op zondag 19 januari verzorgt IVN Den Haag weer een natuurwandeling. Dit keer gaat u met de gids winterwandelen in park Vreugd en Rust in Voorburg. Laat u verrassen door de winterse wetenswaardigheden van dit aantrekkelijk stukje natuur. Tevens zal de gids u vertellen over de historie van dit mooie en interessante landgoed.

Door een ongeluk bij Leidschendam was de A4 in de richting van Amsterdam op vrijdag 17 januari gedurende enkele uren dicht. Rond 06.00 uur botsten meerdere auto's op elkaar tussen het knooppunt Prins Clausplein en Leidschendam. Eén van de auto's vloog over de kop. Vanwege de afsluiting van de rijstroken ontstond kilometerslange file.

Algemene correspondentie Midvliet
 Postbus 1042
 2260 BA Leidschendam

 Studioadres
 Damlaan 35a
 2265 AL Leidschendam

 

 Telefoon Studio:  070-3202266
 Redactie:               Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 E-mail Midvliet:     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Website:                www.midvliet.nl
 
 
 Radio
 Ether 107.2 en 107.9 FM
 Analoog via Ziggo: 92.9 FM
 Digitaal via Ziggo:916
 Of via de livestream

 Televisie
 Digitaal via Ziggo: kanaal 41
 Of via de livestream  

 

 

 Adverteren

  Vacatures