De verdachte van een mishandeling op station Den Haag Centraal heeft zich bij de politie gemeld. Het gaat om een 18-jarige man uit Zoetermeer. Het slachtoffer brak zijn kaak op twee plaatsen.
De politie is op zoek naar informatie over een mishandeling op het tramperron van Den Haag Centraal op zondag 14 maart.
Het gaat niet goed met de wilde bij. Van de 358 soorten is ruim de helft bedreigd. Als we meer weten over bijen, kunnen we de bij beter helpen.
De politie hield op dinsdag 13 april in Den Haag negen mannen aan, in de leeftijd van 27 tot en met 59 jaar, op verdenking van drugshandel, drugsexport en witwassen.
Het vorig jaar vanwege corona gecancelde Haags Songfestival gaat dit jaar alsnog door; als televisieprogramma op Den Haag TV en als stream op Omroepwest.nl en Denhaagfm.nl.
Afgelopen woensdagavond is een groot deel van de Wassenaarse Surfclub verwoest door een brand.
Een 60-jarige bromfietser uit Den Haag is in de nacht van vrijdag 9 op zaterdag 10 april overleden na een verkeersongeval op de Erasmusweg in Den Haag.
De politie heeft op vrijdag 9 april acht personen aangehouden in een onderzoek naar de handel in verdovende middelen vanuit een woning aan de Spaarnestraat in Den Haag.
Het Bevrijdingsfestival Den Haag kan dit jaar vanwege de coronamaatregelen niet plaatsvinden op het Malieveld.
Zuid-Holland gaat de mogelijkheden voor burgerfora in Zuid-Holland verkennen. Een burgerforum is een intensieve vorm van burgerparticipatie.
Meindert Stolk is beëdigd als gedeputeerde van Zuid-Holland. Hij volgt hiermee Adri Bom-Lemstra op, waarvan afgelopen maand bekend werd dat zij de voorzitter wordt van Glastuinbouw Nederland. 
Een 60-jarige Hagenaar werd donderdagavond 8 april aangehouden door een arrestatieteam nadat hij op het balkon van zijn woning schoten gelost had.