De hoogheemraden van waterschap Delfland willen zichzelf een salarisverhoging geven van 33%. De oppositiepartijen AWP, WN en PvdA zijn ronduit verbaasd.
Sport verbindt, hoor je vaak en dat geldt zeker voor sportstad Leiden.
Red Bull Stalen Ros op zaterdag 23 september gaat niet door . Na overleg met de gemeente Den Haag heeft de organisatie dat moeten besluiten.
Haaglanden MC (HMC) heeft te maken met grote financiële problemen. Halverwege het jaar blijkt de prognose van het resultaat bijna gehalveerd ten opzichte van de begroting 2023.
Ook in het seizoen 2023/2024 komen muziekliefhebbers van vele genres weer helemaal aan hun trekken met de programmering bij Podium Aan Zee.
Op zaterdag 23 september van 12:00 tot 17:00 uur vindt het grootste gratis Korenfestival van de Haagse regio wederom plaats in het hart van Scheveningen: Zingen Aan Zee!
Dankzij zijn eigenzinnige beeldtaal, vol verwijzingen naar geschiedenis, mythologie en literatuur, groeide Anselm Kiefer (1945) uit tot een van de grootste kunstenaars van onze tijd.
Drie studenten van mboRijnland mochten dinsdag 19 september hun vakmanschap laten zien tijdens Prinsjesdag in Den Haag. 
Deze Halloween wordt het historische Kasteel Duivenvoorde getransformeerd tot een mysterieus slot.
Ieder jaar wordt op 15 september de Dag van de Democratie gevierd. 
Afgelopen donderdag 14 september bedankten wethouder Wim Koetsier en wethouder Laurens van Doeveren persoonlijk alle betrokkenen die zich hebben ingezet voor het Wassenaarse strand.
Op 19 september a.s. verschijnt ‘Een passant’ van Sacha Bem bij Uitgeverij Doornwater.