Login

Home

Actueel

Radio

Televisie

Midvliet On Demand

Midvliet

Vacatures

Nieuws uit de Regio
D66 Zuid-Holland presenteert vandaag haar verkiezingsprogramma in gewone taal. Zo kunnen alle inwoners zich verdiepen in de plannen voor de provincie. Ook inwoners die liever makkelijke teksten lezen. Dit programma legt in begrijpelijke woorden de plannen van D66 uit, in maar vijf bladzijden.

De AWP Delfland vind het een kwalijke zaak dat dat de dijkgraaf van Delfand de tarieven wil laten stijgen. “Dit is een politieke uitspraak en dat past niet zo vlak voor de verkiezingen”, aldus Hans Middendorp. De AWP is van mening dat dit niet de dijkgraaf zelf is, maar aan het gekozen bestuur van het waterschap.

Het openbaar vervoer (trein, metro, tram en bus) heeft op maandagochtend 18 maart vanaf 6.00 uur (aanvang dienst) een werkonderbreking van 66 minuten. Dat betekent dat de bussen en trams pas vanaf 7.06 uur de straat op gaan. Deze werkonderbreking maakt deel uit van een grote landelijke actiedag die de vakbonden FNV, CNV en VCP hebben aangekondigd na het mislukken van het pensioenoverleg vorig jaar.

Taxichauffeurs uit hele land zijn boos. Dinsdag trekken ze massaal naar het Malieveld voor een protestmars door de stad Den Haag. Ze kunnen geen droog brood meer verdienen. Ze worden ongelijk behandeld. Er wordt niet goed gehandhaafd. En er gebeuren steeds meer ongelukken, wat er weer toe leidt dat de verzekeringspremies stijgen.

Tijdens een drukbezochte kick-off in Hilton Hotel The Hague is donderdag het volledige programma bekend gemaakt van het Bevrijdingsfestival Den Haag op 5 mei  op het Malieveld. Ook het programma van de Haagse Vrijheidsweken werd onthuld.
Bevrijdingsdag wordt op zondag 5 mei gevierd met een breed scala aan concerten, lezingen, stand-up comedy, interviews en andere activiteiten op het Malieveld en in het gebouw van de Tweede Kamer.

Of ken jij een band die helemaal perfect zou zijn om het Wateringse festival op zaterdag 10 augustus te openen? Elk jaar wordt het Waterpop festival geopend door jonge talentvolle bands. Afgelopen jaar was dat Mama Franko uit Delft. Al meer dan 20 jaar biedt Waterpop op die manier lokaal talent de mogelijkheid om podiumervaring op te doen en zichzelf eens even flink in de kijker te spelen.

Voor de komende editie van de Peter Tetteroo Bokaal (Delftse popprijs ter stimulering van talent), heeft de commissie van de Peter Tetteroo Bokaal namens de organisatie van Westerpop in, 52 inzendingen uit de regio van Delft en omstreken, mogen beoordelen.