Op 7 en 8 juli 2023 gaat de jubileumeditie van Westerpop plaatsvinden.

Sinds 2014 wordt Westerpop eens in de twee jaar georganiseerd, maar komend jaar gaat men een editie inhalen en dat is de 30e editie. In 2020 en 2021 was het niet mogelijk het festival te organiseren vanwege Covid-maatregelen, maar nu pakken ze door. En ook dit jaar gratis toegang natuurlijk.

Eerste wapenfeit is de inschrijving voor de Peter Tetteroo Bokaal 2023 en die gaat op 1 december 2022 van start. Laat je talent zien in de voorronden van de Peter Tetteroo Bokaal en maak kans op een finale plaats op de 30e Westerpop.

Kom je uit de regio Midden-Delfland of Delft en omstreken (postcode 2600 t/m 2699) en speel je vooral eigen werk - maakt niet welke muzikale stijl – schrijf je dan NU in.
Hoe? Door simpelweg het inschrijfformulier op de website in te vullen. Een vakkundige jury beoordeelt de inschrijvingen en selecteert negen bands die worden uitgenodigd om dit voorjaar een show neer te zetten in muziekcafé STECK in samenwerking met Popdelft.

Hou de website in de gaten. In het voorjaar maakt de organisatie de programmering bekend. Reken op zo’n 22 bands uit binnen- en buitenland.
De Wassenaarse VVD stapt uit de coalitie. Wethouder Caroline Klaver heeft per direct haar ontslag ingediend bij burgemeester De Lange. Dit meldt de VVD Wassenaar op haar Facebook-pagina.
Woensdagochtend 30 november rond 00:30 uur werden op de Soestdijksekade in Den Haag twee mannen door de politie gecontroleerd.
Twee verdachten zijn dinsdag 29 november in Zoetermeer aangehouden voor de handel in verdovende middelen.
De transitie naar duurzame en betaalbare energie is een ingrijpende verandering in het leven van onze inwoners.
Ronald Snijders is al vanaf de jaren zeventig één van de bekendste musici van Surinaamse afkomst.
Schrijver en oud-journalist André Buurman zal de komende weken op vier locaties van de Bruna zijn laatste roman 'Het Neurenberger Mysterie' signeren.
Bij De Groene Motor is er een nieuwe ronde van de voucherregeling ‘Zelf Doen – voor een groene omgeving’ van start gegaan, met dank aan de Provincie Zuid-Holland.
Drie mannen pleegden vrijdagavond 25 november een gewapende overval op een avondwinkel aan de Apeldoornselaan in Den Haag.
Op donderdag 24 november zijn door de politie in een woning aan de Schalk Burgerstraat in Den Haag ruim 32.000 illegale sigaretten aangetroffen.
Opnieuw blokkeren activisten van Extinction Rebellion de Utrechtsebaan (A12) bij Den Haag.
Voorschoten gaat per 2024 overstappen naar de Leidse regio voor de uitvoering van de jeugdzorg.