Login

Home

Nieuws

Radio

Televisie

Zoeken

Nieuws uit de Regio
Vermogen eigen huis PexelsNiet Wassenaar, maar de de gemeente Midden-Delfland blijkt de rijkste gemeente van de Haagse regio.

The Raspers 2Update: het concert is helaas afgelast en wordt mogelijk verplaatst naar november.

Politie aanhouding boeienAgenten hielden vrijdag 16 oktober, rond 04.00 uur, in Den Haag drie mannen aan op verdenking van heling van gereedschap.

coronavirus 4914028 1920De reguliere zorg in de regio's Haaglanden en Hollands Midden wordt nog verder afgeschaald. Dit meldt onze mediapartner Omroep West.

StompwijkDe gemeenteraad van Stompwijk wil dat het college met de provincie in gesprek gaat om de aansluiting van de nieuwe Veenpoldersweg op de N206 (Oosteinde) in Stompwijk te verbeteren. Dit vloeit voort uit een motie van Kees Verschoor (ChristenUnie-SGP) en Ron van Duffelen (CDA) over de aansluiting van de Veenpoldersweg op de N206, die unaniem door de raad is aangenomen.

neuzelbeursOp 24 & 25 oktober staat de 3de Coronaproof editie van de Neuzelbeurs dit najaar gepland. Tijdens dit weekend staat de leukste en grootste rommelmarkt van de regio in de Broodfabriek in Rijswijk in extra ruime opstelling met circa 200 kramen gevuld met allerlei leuke koopjes.

huistekoopDe woningmarkt in Nederland is in het 3e kwartaal verder verkrapt. Ook in Leidschendam-Voorburg en Wassenaar zijn de huizenprijzen en het aantal verkopen gestegen.

corona updateSinds 14 oktober 2020 22.00 uur geldt de nieuwe noodverordening voor de veiligheidsregio Haaglanden. Hierin zijn de maatregelen verwerkt die het kabinet op 13 oktober afkondigde.

baljuwhuisHet college van B&W in Voorschoten stelt voor om een openbare procedure te volgen om het Ambachts- en Baljuwhuis te verkopen.

Algemene correspondentie Midvliet
 Postbus 1042
 2260 BA Leidschendam

 Studioadres
 Damlaan 35a
 2265 AL Leidschendam

 

Telefoon Studio:  070-3202266
 Redactie:               Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 E-mail Midvliet:     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Website:                www.midvliet.nl
 
 
 Radio
 Ether: 107.2 MHz, 107.9 MHz en DAB+
 Analoog via Ziggo: 92.9 MHz
 Digitaal via Ziggo:916
 Of via de livestream

 Televisie
 Digitaal via Ziggo: kanaal 41
 Of via de livestream  

 

 

 Adverteren   
 Vacatures