Tien BOA-controleurs van HTM zijn gestart met een proef voor het dragen van een bodycam.
Bus en tram van HTM blijven ook na invoering van de avondklok rijden voor reizigers met vitale beroepen en anderen die er noodzakelijk gebruik van moeten maken.
Voor het burgemeesterschap van Rijswijk hebben elf kandidaten hun belangstelling kenbaar gemaakt bij Jaap Smit, commissaris van de Koning in Zuid-Holland.
Vervoersmaatschappij HTM is gestart met de vervanging van de OV-chipkaartlezers in de bussen. Die zijn voorzien van de nieuwste functionaliteiten.
Midvliet vroeg kijkers, luisteraars en medewerkers hun mooiste sneeuwfoto's te sturen. Hier een selectie van de inzendingen.
De in Leidschendam geboren Ed Struijlaart zonk de moed even in de schoenen tijdens de laatste persconferentie.
De politie heeft vrijdagochtend 15 januari rond middernacht een illegaal goktoernooi beëindigd in een horecagelegenheid aan de Boerenstraat in Den Haag.
De verkoopprijs van de gemiddelde verkochte woning in Nederland in het bestaande segment, steeg in het 4e kwartaal van 2020 naar € 365.000,=. Een stijging ten opzichte van 2019 van maar liefst 11,6%. Voor het 2e achtereenvolgende kwartaal ligt de prijsontwikkeling in een jaar boven de 11%. Daarmee stegen de prijzen ongekend hard.
De Cliëntenraad van Haaglanden Medisch Centrum start met een cliëntenpanel. Via dit panel kunnen patiënten, familieleden en bezoekers van het HMC meedenken over wat er in het ziekenhuis gebeurt. Het panel gaat deze maand van start.
Op maandag 18 januari worden de eerste mensen die bij Middin wonen gevaccineerd tegen corona. Middin is ontzettend blij met deze eerste stap op weg naar een leven zonder corona en coronaregels.
De Zoetermeerse wijk Oosterheem is in de greep van angst voor baldadige hangjongeren. Criminele tieners uit zes gezinnen in de Rockanjestraat zouden voor overlast zorgen.
Donderdagmorgen 14 januari rond 06.30 uur heeft er een aanrijding met een persoon plaatsgevonden bij de halte van de RandstadRail aan de Laan van Leidschenveen in Den Haag.