Donderdag 29 september was de live-opname van het Podium Talentenloods in Theater Ludens.
Zaterdag 8 oktober is het weer Museumnacht in Den Haag én Voorburg. Tussen 20.00 en 01.00 uur openen vele culturele instellingen hun deuren.
Dat is de hartenkreet die Partij van de Arbeid, ChristenUnie, GroenLinks en SP aan het College van B&W van Leidschendam-Voorburg deden.
Deze maand is verschenen de publicatie ‘Wonen en werken in de Schoolstraat in de 17e en 18e eeuw’.
Breng een kinderboek naar scouting Satoko Kitahara / Vlietkinderen 
Hou je van creatief bezig zijn? Van samen iets ondernemen? Maar ook om je ergens in te verdiepen?
De week tegen eenzaamheid duurt van 29 september tot 6 oktober. In Leidschendam-Voorburg is deze week omgedoopt tot 'Oog voor elkaar'.
De verhuizing van het politiebureau in Zoetermeer naar een nieuwbouwlocatie gaat definitief niet door.
Mantelzorgers nog beter ondersteunen, zodat zij voor hun naasten kunnen zorgen zonder zelf overbelast te raken.
De politie is sinds donderdagavond 29 september op zoek naar een 15 jarig meisje uit Leidschendam. Ze is voor het laatst gezien op de Bouwlustweg in Leidschendam.
Heb jij interesse in nieuws en media? Dan heeft Omroep Midvliet een leuke uitdaging voor je als vrijwillige nieuwsredacteur.
Op 11 oktober opent het Alzheimercafé de deuren met het thema: “Beweging in en om huis.”
Verduurzamen van je werkomgeving is (inmiddels) economisch interessant. Maar waar begin je?
Afgelopen zaterdag organiseerden Borghese Real Estate en KondorWessels Projecten een na-zomerdag op Landgoed Voorlei.
De bouw van een groot recreatiepark in Vlietland kan nog voorkomen worden.
Het is feest bij de Leidschendamse carnavalsvereniging De Damzwabbers. Op 1 oktober 2022 bestaat de vereniging 50 jaar en dat moet natuurlijk gevierd worden.
Om overlast van herfstbladeren zo veel mogelijk te voorkomen, plaatst de gemeente Leidschendam-Voorburg in oktober meerdere bladkorven in Leidschendam en Voorburg.
Om Joodse oorlogsslachtoffers te herdenken worden 40 Stolpersteine geplaatst. Voor tien woonhuizen in Voorburg worden maandag 3 oktober Stolpersteine in de stoep geplaatst.
Om het nieuwe modeseizoen te vieren is in Westfield Mall of the Netherlands een mode-expositie te zien, samengesteld door Vogue’s Fashion Director Linda Gümüs-Gerritsen.
Na drie jaar was er vrijdag 23 september weer een netwerkbijeenkomst van de ‘Wondernemers’ in Hoeve Essesteijn in Voorburg.
In het kader van de Week tegen Eenzaamheid zet Specsavers zich in om eenzaamheid bespreekbaar te maken in de winkel van de optiek- en audicienketen.
Van 29 september t/m 6 oktober is de Week van Oog voor Elkaar. Deze week wordt donderdag 29 september feestelijk geopend in de Groene Loper in Voorburg.
Het zijn lastige tijden voor de bakkers. De eerste ondernemers hebben de afgelopen tijd al hun deuren moeten sluiten, vooral vanwege de gestegen energieprijzen en personeelstekorten.
Het Huygens Festival 2022 was een schitterende editie, die volop recht deed aan het thema STERREn dat dit jaar centraal stond.
Dick Advocaat, de bekende Leidschendammer, heeft op 27 september de leeftijd van 75 jaar bereikt. 
Talententloods organiseert op donderdag 29 september weer een open podium in Theater Ludens; aanvang 19.30 uur.
Zorgt u voor een ander? Meldt u aan voor de Mantelzorgwaardering of de Dag van de Mantelzorg.
Op woensdag 5 oktober van 14.00 tot 16.00 uur uur is er een informatiemiddag over dementie.
Op woensdag 28 september van 10.00 tot 12.00 uur vindt er een scootmobieltocht van ca. 6 km plaats door de wijk Bovenveen.
Op zaterdag 24 september bestond de mogelijkheid om door een deel van de Corbulotunnel bij Vlietland te wandelen. Hiervan is door velen gebruik gemaakt.