Op 9 juni 2023, ging er in de avond een NL-Alert uit. Reden hiervan was een brand in Ter Aar. 
Vijf dagen lang, van zondag 11 tot en met donderdag 15 juni, is de haven van Scheveningen het middelpunt van The Ocean Race.
Zaterdag 17 juni vindt er in de vijver voor de Mall of the Netherlands een badeendjesrace plaats.
De Sluis en directe omgeving in Leidschendam is zeker in de zomer een mooi gebied om te vertoeven.
Petra is al weer vele jaren een bekend gezicht van Midvliet TV, maar zij is al veel langer actief bij het dorpsblad De Dorpsketting in Stompwijk.
De wethouders van Den Haag, Rijswijk en Leidschendam-Voorburg kunnen verder werken aan de nieuwe tramlijn die de drie gemeenten met elkaar verbindt.
De kerk staat als herkenningspunt en is niet te missen als je op de Stompwijkseweg rijdt.
De Nationale Tuinweek 2023 van Groei & Bloei wordt in Leidschendam-Voorburg afgesloten met de traditionele Opentuinendag op zaterdag 17 juni van 10.00 tot 16.00 uur.
Op donderdag 15 juni om 16:00 uur verzorgt Goede Doelen Boekenhuis Marianne een bijzondere lezing.
Een grote stap voor bereikbaarheid en woningbouw in Den Haag.
Op vier zaterdagen in juni en juli wordt een unieke reeks carillonconcerten gegeven in Huygenskwartier Voorburg.
Jubileumeditie met Waylon, Rinus Gerritsen, Cesar Zuiderwijk, Jan Akkerman & Brainbox ft. Phil Bee, The Crazy Rockers Allstar Band en nog heel veel meer artiesten.
In Bibliotheek aan de Vliet in Voorburg gaf Sara Peňailillo de Vries op woensdagmiddag 7 juni 2023 een presentatie van haar eerst boekje.
Dinsdagavond 6 juni werd er door een grote groep vrijwilligers weer gekookt voor (buurt)bewoners. Elke maand kunnen inwoners van Leidschendam-Voorburg hier komen smullen.
Op vrijdag 16 juni brandt het enige echte gratis popfestival in het hart van Scheveningen weer los: Hipfest.
In een drugshandelonderzoek zijn woensdag 7 juni elf woningen in Zoetermeer en Benthuizen doorzocht. Daarbij zijn vijf verdachten aangehouden.
Kom langs op 4 juli van 18 tot 21 uur.
Garagebedrijf Dobbe in Leidschendam is failliet verklaard.
Plaatsen antenne in bestaande mast naast de streek-telefooncentrale aan de Prinses Irenelaan in Voorburg.
Drie jonge ooievaars zijn woensdag 7 juni bij Molen de Vlieger in Voorburg even uit het nest gehaald. Dat gebeurde omdat de ooievaars moesten worden geringd.
Op zaterdag 4 november vindt het Regio Songfestival plaats. Is zingen jouw passie en droom jij van meedoen aan het Songfestival? Meld je dan nu aan!
MKB Leidschendam-Voorburg organiseerde maandag 5 juni een gezellige barbeque voor ondernemers bij Buitenplaats Molenwei in Stompwijk.
Technasiumleerlingen van het Veurs Lyceum in Leidschendam hebben de afgelopen maanden hard gewerkt aan een opdracht voor Rijnlandcup.
Bewoners van de Rozentuin en Tulpentuin in Voorburg zijn niet blij met het verdwijnen van de oversteekplaats op de Prins Bernhardlaan.
De politie is op zoek naar tips over een poging tot inbraak bij een telefoonwinkel aan het Koningin Julianaplein in Voorburg.
Wijkvereniging Leidschendam-Zuid heeft nieuwe tafels en stoelen aangeschaft. Dit was mogelijk door een donatie van Fonds 1818.
Wijkagent John Heij kreeg maandagavond een bijzondere melding. Hij kreeg het verzoek om een kijkje te gaan nemen bij de van Horvettestraat in Voorburg.
Zondagmiddag 4 juni vond het Slotpodium Talentenloods plaats in Theater Ludens.
RKAVV is er niet in geslaagd om een prachtig seizoen te bekronen met promotie naar de derde divisie.
VCC had de top order batsmen O’Dowd, Berry en De Kok snel te pakken. Edwards en Seelaar was het te breken partnership.