De Leidschendamse Carnavalsvereniging De Damzwabbers heeft een vol programma samengesteld om weer een ouderwets gezellig carnaval te vieren.
Inwoners van Leidschendam-Voorburg ontvangen vanaf 1 april 2023 standaard geen ongeadresseerde reclamefolders meer in de brievenbus.
Op dinsdag 15 november vond er een woninginbraak plaats aan de Monseigneur van Steelaan in Voorburg. De verdachte is goed in beeld vanwege camera's in het huis.
Het college van burgemeester en wethouders vergaderde dinsdag 31 januari in Hospice het Vliethuys in Voorburg.
Verkeersveiligheid is voor iedere inwoner belangrijk. Daarom startte de VVD L'dam-Voorburg een meldpunt waar inwoners onveilige verkeerssituaties konden melden.
Na ruim 3,5 jaar neemt Alexander van Mazijk afscheid van de gemeente Leidschendam-Voorburg.
Zondag 5 februari treden lokale podiumkunstenaars op in huiskamers verspreid over 22 gemeenten door heel Nederland.
De winkel in witgoed en electronica BCC in de Westfield Mall of the Netherlands is sinds kort gesloten. Er wordt wel spoedig een nieuwe huurder aangekondigd.
Doordat de Hoornbrug voor groot onderhoud is afgesloten, rijdt tramlijn 1 van maandag 6 februari tot en met vrijdag 17 maart over de Prinses Mariannelaan naar het tijdelijke eindpunt Station Voorburg.
De gemeenteraad van Leidschendam-Voorburg houdt woensdag 1 februari een spoeddebat over het plan om een vakantiepark in Vlietland te bouwen.
Wanneer je vóór de Onze Lieve Vrouwe kerk staat wordt je oog getrokken naar de geweldige façade van de kerk met het grote glas in lood venster boven de voordeur.
Schoolmaatjes ONS is op zoek naar enthousiaste, sociaal betrokken en leergierige vrijwilligers.
Er zijn weer nieuwe stakingen aangekondigd door de vakbonden.
Zondag 29 januari deed een bevlogen team leerlingen van het Veurs Lyceum in Leidschendam-Voorburg mee aan de First Lego League in Den Haag.
Welke mooie plannen hebben organisaties en bewoners in Leidschendam-Voorburg voor dít jaar?
Op bezoek bij de Actiegroep Vlietweg3 heeft wethouder Bianca Bremer aangegeven dat ze weinig tot geen ruimte ziet voor projectontwikkelaar Wibaut om tegemoet te komen aan de bezwaren van de omgeving.
Vijf woningcorporaties in de regio Haaglanden gaan een langdurig partnerschap aan met enkele vaste aannemers: Vidomes, De Goede Woning, Rondom Wonen, Stedelink en Rijswijk Wonen.
In de Nieuwstraat in Leidschendam is het op maandag 30 januari misgegaan bij graafwerkzaamheden.
De wijkagent Leidschendam-Zuid meldt dat er een toename is van diefstal van katalysatoren in het werkgebied Leidschendam-Voorburg.
De politie heeft in de nacht van 29 op 30 januari een man uit het water gevist langs de Van Alphenstraat.
Het is op zaterdag 4 februari Wereldkankerdag.
Voor het eerst sinds 26 september 2021 heeft RKAVV een nederlaag geleden op eigen veld.
Aan het begin van de Leidsekade worden momenteel oude woningen gesloopt. Ze worden vervangen worden door 6 nieuwe woningen.
Agenten hebben op zondagochtend 29 januari op de Damlaan in Leidschendam twee waarschuwingsschoten moeten lossen.
Guy G. Gorman and the G-men staan garant voor een swingende avond. Guy G. Gorman and the G-men zijn te zien en te horen op 16 februari vanaf 18:00 uur.
Ben jij actief bij een vereniging of stichting en willen jullie een activiteit organiseren voor de hele buurt?
Afgelopen week verstuurde de gemeente Leidschendam-Voorburg de belastingaanslagen.
"Josje liep ik tegen het fantastisch lijf in een overvolle disco. Ze lachte en drong door…. het woelig publiek en bij mij.
De plannen om 222 vakantiewoningen te realiseren in Vlietland zijn de afgelopen tijd volop in het nieuws.
Nederland wordt overspoeld met buurtpreventie-app's en buurtwhatsapp groepen. Fantastisch zou je denken, maar .... Is dat wel zo?