Westfield Mall of the Netherlands viert op 16 november het jaarlijkse ‘Christmas starts here’ event met een exclusief optreden van Emma Heesters.

The Mall of the Netherlands organiseert elk jaar in november als startschot van het feestseizoen een groots en gratis event met een unieke entertainmentshow. Dit jaar wordt het op donderdag 16 november weer een groot spektakel.

Speciaal voor deze avond treedt Emma Heesters op en speelt zij natuurlijk haar grote hits in een leuke mix met de welbekende kerstnummers. Speciaal voor de Westfield clubmembers worden er binnenkort 1.000 gratis tickets vrijgegeven om het exclusieve optreden van Emma Heesters live mee te maken.

Voorafgaand aan het optreden van Emma Heesters zal zij, net zoals Kris Kross Amsterdam en Zoë Tauran dit vorig jaar deden, de kerstverlichting van de mall onthullen door op de Christmas Starts Here- knop te drukken. Na dit speciale moment kunnen bezoekers van Westfield Mall of The Netherlands elke dag genieten van de mooie feestversiering tijdens het shoppen. 

Tickets voor het gratis optreden van Emma Heesters
Meld je via deze link aan voor de Westfield Club en word als eerste op de hoogte gesteld over de beschikbaarheid van tickets voor het exclusieve optreden van Emma Heesters.

Door: Karin van der Spek
Bron: Westfield Mall of the Netherlands
Foto: Christmas Starts Here 2022 met Kris Kross Amsterdam & Zoë Tauran