Vliettunnel (N14) afgesloten
Nu twee van de drie tunnels klaar zijn, gaat de laatste vanaf zondagavond voor drie weken dicht. Dat betekent nieuwe doordeweekse afsluitingen en omleidingsroutes bij Leidschendam, Voorburg en Westfield Mall of the Netherlands.


Het gaat om de Vliettunnel in de richting van snelweg A12. De tunnelbuis is van 28 april tot en met 18 mei afgesloten van zondag 21.00 uur tot zaterdag 6.00 uur bericht onze mediapartner Omroep West. Tijdens weekenden, tussen zaterdag 6.00 en zondag 21.00 uur, is de tunnel wel open vanwege bezoekers van Mall of the Netherlands. 

© Rijkswaterstaat
Het verkeer vanuit de richtingen Den Haag, Scheveningen, Wassenaar en de N14 wordt omgeleid via de N44 en de A44. Wie vanuit Den Haag richting Rotterdam en Utrecht moet, wordt geadviseerd de S101 en A12 te nemen.

Wie naar Leidschendam of Voorburg moet, kan via de N448 of de Monseigneur van Steelaan, Rodelaan en Prins Bernhardlaan. Wil je naar Rotterdam of Utrecht vanuit Leidschendam-Voorburg? De omleiding is als volgt: Prins Bernhardlaan en de A12, of via de Monseigneur van Steelaan, Laan van Nieuw Oost-Indië, Schenkkade en de A12.

Sijtwendetunnel
Al maanden wordt gewerkt aan de Sijtwendetunnel, zoals de drie tunnels - Spoortunnel, Parktunnel, Vliettunnel - gezamenlijk heten. Verspreid over zes termijnen worden steeds delen afgesloten voor het verkeer.


Bron: Omroep West
Door: Lisette Remmerswaal