Op zondag 19 mei om ongeveer 12:30 uur is Paula-D te gast in Kakafonie bij Midvliet FM. Ze komt haar nieuwe single ‘Ik wil altijd bij jou zijn’ / ‘Ich will immer bei dir sein’ laten horen. De plaat is namelijk in twee talen uitgebracht

“Mijn naam is Paula-D en ik ben een ervaren allround zangeres en ik kom oorspronkelijk uit Nijmegen. Al op heel jonge leeftijd begon ik mee te zingen met singles op mijn platenspeler.

Tijdens mijn jeugd groeide mijn stem ik zong Nederlands, Duits en Engelstalig en trad al regelmatig op onder andere in het voorprogramma van René Froger, hij stond toen als zanger op het punt van doorbreken. Ook was ik op tv bij de soundmixshow van Henny Huisman als Anita Meyer.

Muziek en zingen is voor mij de rode draad in mijn leven. 'Het is wie ik ben. Ik maak graag contact met de mensen. Het gaat eigenlijk vanzelf. Dit vind ik prachtig en is ook de reden waarom ik mijn hele leven muziek wil blijven maken.

Ik heb jaren lang in meerdere allround-bands gezongen in zalen, feesttenten, discotheken enz. Zo heb ik een schat aan ervaring opgebouwd. Dan moet u denken aan bruiloften, kermissen, personeelsavonden, diner dansant enz. door het hele land. Een allround repertoire voor jong en oud. Top 40, jaren 80, 90, modern maar ook feestmuziek en schlager.

Ik ga nu solo dat wil zeggen als tape act, een half uur vlammen!

Denkt u bijvoorbeeld aan Anita Meyer, Belle Perez, Ruth Jacot, Rihanna, Helene Fischer enz. Lekker dansbaar meezingen of een lied met gevoel en diepgang, kortom voor ieder wat wils. Ik wil graag mijn diepe passie voor de muziek en het zingen delen en de mensen blij maken en laten genieten.”

Paula D Ned
Paula D Dui