Op zondag 26 mei om ongeveer 12:30 uur is Marvin Lodders te gast in Kakafonie bij Midvliet FM. Hij komt zijn nieuwe single ‘Vergeet mij niet’ laten horen. Marvin zijn moeder is op 4 november 2023 overleden. Het nummer ‘Vergeet mij niet’ brengt hij ter ere van zijn moeder uit.
Dit nummer is een cover van Koos Alberts. Het is een zeemanslied dat op de liefde is gebaseerd en in het leven van Marvin persoonlijke raakvlakken heeft. Marvin heeft geprobeerd deze raakvlakken in de clip te laten zien en hiermee het lied zijn verhaal te laten worden.

Marvin is op 13 november 1974 geboren in Breda. Inmiddels woont hij al ruim 35 jaar in Overrijssel. Marvin is getrouwd met Mariëlle en samen hebben ze twee prachtige dochters, Elin van 10 en Norah van 8.
Als kind zijnde werd er vaak tegen Marvin gezegd dat hij een mooie stem had en hier wat mee moest gaan doen. Hij wilde dit niet. Zijn ouders respecteerden dit en hebben het verder laten rusten. Marvin zong in zijn jeugd wel graag mee op school en deed actief mee aan de musicals die door de school werden georganiseerd.

Marvin is al vanaf zijn jeugd een groot fan van Koos Alberts. Hij kende in de jaren 80 en 90 al zijn liedjes. Omdat hij heel erg genoot van de luisterliedjes die Benny Neijman maakte, luisterde hij na de jaren 90, naast de muziek van Koos Alberts, vooral naar de muziek van Benny Neijman. Marvin houdt ontzettend van luisterliedjes. Hij zingt zelf ook veel liedjes in dit genre.
Marvin had op zijn werk een collega (Marco Hemelrijk), die hem op een dag vertelde dat hij country zong en een muziekstudio heeft. Marvin heeft hem toen gevraagd of hij een zelfgeschreven liedje voor zijn kinderen bij hem op mocht nemen.

Marvin heeft het lied opgenomen en omdat het bloed kruipt waar het niet kan gaan, is hij na het opnemen van het nummer verder gegaan in de muziek.
Marvin heeft wat persoonlijke nummers geschreven en uitgebracht voor zijn gezin. Ook heeft hij twee covers van Benny Neijman uitgebracht
waaronder ‘Maar we gaan door met ademhalen’.
Dit nummer heeft Marvin solo opgenomen en een keer in duet met Nie Te Houwe. Marvin heeft inmiddels zeven nummers op zijn naam staan en is niet van plan te stoppen.

Marvin Lodders   Vergeet Mij Niet
Marvin Lodders