WZH Revalidatie, onderdeel van WoonZorgcentra Haaglanden (WZH), gehuisvest op de locatie WZH Prinsenhof is bekroond met het keurmerk PREZO Care.

Een erkenning voor de hoogwaardige zorg die wordt geboden aan (ouderen) mensen die revalideren.
Dit is de eerste PREZO Care audit van WZH Revalidatie. Het beoordelingsproces richt zich op de prestaties van zowel de medewerkers als de organisatie die zorg bieden aan de cliënten en bewoners. Het resultaat mag met recht een prestatie genoemd worden waar de gehele organisatie trots op kan zijn.

Revalidant centraal
Het auditteam heeft voorbeelden gezien hoe het team van WZH Revalidatie het goede van twee werelden weet te combineren.
‘Het team onderscheidt zich op grond van haar expertise op het gebied van geriatrische revalidatiezorg én op grond van de kwaliteit zich in te leven in de beleving en behoeften van de ouder wordende mens.’

Het auditteam heeft de algehele indruk dat medewerkers van verschillende afdelingen en disciplines zich met elkaar zeer verantwoordelijk voelen voor een revalidatieprogramma dat specifiek is afgestemd op de revalidant. Hierbij staat de revalidant centraal. De professionaliteit kenmerkt zich door zowel standaardisatie als persoonsgerichte zorg.

De goede werksfeer en het werkplezier zijn door het auditteam benadrukt als krachtige elementen die bijdragen aan de continuïteit en kwaliteit van de zorg, nu en in de toekomst van WZH Revalidatie. Het team wordt aangeraden om deze positieve aspecten te 'koesteren', wat de draagkracht van het team ten goede zal komen.

Richard Spraakman, locatiemanager van WZH Revalidatie, licht toe: ‘De erkenning van het keurmerk PREZO Care bevestigt het toewijdingsniveau en de professionaliteit van ons revalidatieteam. We zijn trots op de goede werksfeer en het werkplezier dat bijdraagt aan de hoogwaardige zorg die we bieden aan de revalidanten.’


Door: Peter van der Aar.
Bron: persbericht WZH.