Per 26 februari treedt Vincent Ferdinandus aan als nieuwe directeur-bestuurder van Woej.

Met een rijke welzijnsachtergrond en een sterke maatschappelijke betrokkenheid kijkt hij uit naar deze uitdagende rol bij Woej.

Sinds 1999 is Vincent werkzaam binnen het sociaal domein waarvan ruim 17 jaar als leidinggevende voor verschillende gemeenten, opdrachten en doelgroepen. Hij is zijn carrière gestart als maatschappelijk werker met de overtuiging dat iedereen mee kan en mag doen in de samenleving.
Wat Vincent drijft is het stimuleren van de ontwikkeling van anderen. Dit begint bij het geven van aandacht. Als je elkaar helpt en waar nodig ondersteunt komen mensen soms weer letterlijk in beweging.
Vincent vindt Woej een mooie organisatie met betrokken en bevlogen medewerkers en vrijwilligers die van grote betekenis zijn voor de mensen in Leidschendam-Voorburg. Het is Vincent zijn ambitie om de positie van Woej verder te verstevigen en te ontwikkelen. Hij is een geboren en getogen Rotterdammer, steekt graag de handen uit de mouwen en is gericht op innovatie, ondernemerschap en samenwerking. Vincent ziet er daarom naar uit om met alle partners aan de slag te gaan en elkaar beter te leren kennen.

Vanaf zijn aantreden zal Tjalliëlle Muller, de huidige directeur-bestuurder a.i., de leiding van Woej warm overdragen aan Vincent. Vincent zal uitgebreid kennismaken met collega’s en partners in Leidschendam-Voorburg.


Door: Peter van der Aar.
Bron: persbericht Woej.
Vincent Ferdinandus                                    
                                                                                           Vincent Ferdinandus