De Huurdersorganisaties, werkzaam in Haaglanden zijn sinds 18 oktober 2018 verenigd in een samenwerking.

De naam is: Samenwerkende Huurdersorganisaties Haaglanden (SHH). De SHH vertegenwoordigt alle huurders van sociale huurwoningen, middenhuur en vrije sector woningen van woningcorporaties en alle woningzoekenden. De SHH werkt samen met de SVH (Vereniging Sociale Verhuurders Haaglanden) en de Bestuurlijke Tafel Wonen, waarin de corporaties, de wethouders, de Provincie Zuid-Holland en het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties zitting hebben. De SHH verkondigt de stem van de huurders en praat mee over alle beleidszaken en afspraken inzake de woningmarkt. Zo heeft de SHH meegewerkt aan het Tussenakkoord de 1e stap en de woondeal Haaglanden. Op 18 oktober 2023 bestond de SHH 5 jaar.

"Dit eerste lustrum willen wij graag met u, de huurders, vieren. Wij hebben het genoegen u hiervoor uit te nodigen op: dinsdag 21 november 2023, duur programma 14.00 uur tot 17.00 uur in Theater De Vaillant, Hobbemastraat 120, 2526 JS Den Haag (de Rode Zaal). Vanaf 17.00 uur tot 18.00 uur wordt er een drankje en een hapje geserveerd.

Wij hebben een mooi programma voorbereid, waarin de huurders centraal staan. Als u interesse heeft om deel te nemen aan de viering van ons 1e lustrum kunt u zich per e-mail aanmelden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het programma wordt u dan per e-mail toegestuurd. In verband met de beschikbare plaatsen in de theaterzaal horen wij graag zo spoedig mogelijk of u komt en met hoeveel personen."


Door: Peter van der Aar.
Bron: persbericht Samenwerkende Huurdersorganisaties Haaglanden (SHH).