Ook in het seizoen 2023/2024 komen muziekliefhebbers van vele genres weer helemaal aan hun trekken met de programmering bij Podium Aan Zee.


Podium aan Zee
Keizerstraat 58
2584 BK Scheveningen
Den Haag, Zuid-Holland, Netherlands



Zaterdag 28 oktober
20:00 - 23:00
One White Dog (bluesrock)
๐๐ฅ๐ฎ๐ž๐ฌ๐ซ๐จ๐œ๐ค ๐ฏ๐š๐ง ๐๐ž ๐›๐จ๐ฏ๐ž๐ง๐ฌ๐ญ๐ž ๐ฉ๐ฅ๐š๐ง๐ค, ๐ณ๐š๐ญ๐ž๐ซ๐๐š๐ ๐š๐ฏ๐จ๐ง๐ ๐Ÿ๐Ÿ– ๐จ๐ค๐ญ๐จ๐›๐ž๐ซ ๐›๐ข๐ฃ ๐๐จ๐๐ข๐ฎ๐ฆ ๐€๐š๐ง ๐™๐ž๐ž: ๐Ž๐ง๐ž ๐–๐ก๐ข๐ญ๐ž ๐ƒ๐จ๐ , ๐ฆ๐ž๐ญ ๐จ๐ง๐๐ž๐ซ ๐š๐ง๐๐ž๐ซ๐ž ๐๐จ๐ซ๐ข๐ฌ ๐ฏ๐š๐ง ๐๐ž๐ซ ๐‹๐ž๐ค, ๐“๐š๐œ๐จ ๐†๐จ๐ซ๐ญ๐ž๐ซ ๐ž๐ง ๐๐š๐ฌ ๐๐š๐š๐ซ๐๐ž๐ค๐จ๐จ๐ฉ๐ž๐ซ! One White Dogโ€ฆ

Het YMCA Popkoor viert op zaterdag 4 november haar 15 jarig jubileum middels een geheel in eigen stijl afwisselend muziekevent! Dit koor uit Scheveningen, ontstaan in 2008, bestaat uit zoโ€™n 45 enthousiaste leden. Het repertoire bestaat uit geheel eigen wijze covers van popmuziek met o.a. songs als Brand New Day van de The Wizard of Oz, Blauwe Dag van Susan & Freek, Perfect van Ed Sheeran, Somebody van Queen e.v.a. waaronder natuurlijk ook โ€˜YMCAโ€™ van de The Village People.

Onder de bezielende leiding van ras-Hagenees Boozy is Puur Gelul al jaren een begrip in Den Haag. In 2022 was het hoog tijd voor een Scheveningse editie. En wat voor รฉรฉn! Binnen no time stond โ€˜Scheef Gelulโ€™ op uitverkocht! Er is goed nieuws: op zondag 26 november presenteren Podium Aan Zee en Puur Gelul een nieuwe topshow op Scheef in het hart van Scheveningen, met onder ander Wilko Terwijn, Karel Kanits en natuurlijk Boozy zelf! En we zijn nog niet klaar, want er komen nog een paar kanonnen bij in de line-up!

NOUKED brengt op zaterdag 2 december een eerbetoon aan hun grootste inspiratiebron: Led Zeppelin! Maar dan zijn we nog niet klaar! Na het eerbetoon aan Led Zeppelin, zal NOUKED hun repertoire uitbreiden met een set vol rock- en soulcovers uit de jaren 70 van AC/DC, Beth Hart, Marvin Gaye en nog vele andere artiesten. Wat een heerlijk vooruitzicht bij Podium Aan Zee naar zaterdag 16 december: een energieke rauwe mix van Folk, Americana, Country, Bluegrass en Rock van de band Sunfire!

Jazz Flavours Fesitval is op zaterdag 23 december de bruisende finale van een serie evenementen, waarin Podium Aan Zee de jazz in al zijn stijlen terugbrengt naar het hart van Scheveningen. Shows van Benjamin Herman Trio, Liquid Spirits (met Ivan Peroti), The Funketeers (met gitarist Miko Weaver, bekend van zijn samenwerking met Prince) en Tabass-Co (het onmisbare DJ-collectief) & special guests.