Sportteam van het jaar

Tot en met zondag 4 februari kan je stemmen op de genomineerden voor de Sportprijs 2023 in Leidschendam-Voorburg. Op Maandagavond 29 januari heeft Sport en Welzijn samen met Midvliet alle genomineerden uitgenodigd in O'Learys in Westfield Mall of the Netherlands. Tijdens deze gezellige avond sprak Midvliet tv met de genomineerden in elke categorie.

Voorburg Cricket Club Mannen 1
Tom de Grooth - Assistent trainer VCC Mannen 1
De mannen van Voorburg Cricket wonnen in 2023 de titel in de 50 over competitie. Met slechts één nederlaag in het seizoen waren zij onverslaanbaar.

Volleybalvereniging VOLEVO Dames 1
Michel Boer - Assistent trainer VOLEVO Dames 1
In 2018 is het eerste damesteam van destijds volleybalvereniging VV Haaglanden uit Voorburg vanuit de Promotieklasse gepromoveerd naar de 3e Divisie, het hoogste regionale niveau.

Basketbalvereniging Cobranova Dames 1* (was verhinderd)
CobraNova is een prestatiegerichte basketbalvereniging in Voorburg. De mannen en vrouwen spelen in de hoogste landelijke amateur basketbalcompetitie: de Promomotie divisie.

Laatste video's

 
De Stompwijkse paardendagen zijn weer van start gegaan. Vrijdagavond is een optocht verreden door het dorp bij heerlijk weer. Het was overal gezellig met feestjes en barbecues. Ook was het...
 
De Groot reünie, eens in de vijf jaar wordt deze gehouden in Nederland, Canada of Nieuw Zeeland. Nu was Nederland aan de beurt in de omgeving van de Drie Molens.
 
Deze zomer organiseert Sport en Welzijn Leidschendam-Voorburg heel veel leuke activiteiten. Zo was er afgelopen woensdag een roofvogel show op het sportveld in Leidschendam Noord. Kinderen kregen...
 
Sport en Welzijn Leidschendam-Voorburg organiseert deze zomer heel veel leuke activiteiten voor de kinderen van 2 tot 14 jaar. Een van de activiteiten was afgelopen dinsdag bij boerderij Berg in...