Op zondagavond 11 februari zingt het Christelijk Residentie Mannenkoor (CRM) onder leiding van Aldert Fuldner in een vesperdienst ‘Lof aan de Heer’, in de Oude Kerk van Voorburg.

De begeleiding is in handen van organist Aarnoud de Groen. De gezongen bijdragen vormen de kern van de viering; een zangdienst waarbij ook de kerkgangers worden betrokken. Naar één van de liederen heeft de vesper het thema 'Lof aan de Heer'.

De liederen zijn opgenomen op de cd die het koor recent heeft uitgebracht. Tijdens de vesper zal ook een bijdrage klinken uit 'The Crucifixion' van John Stainer. Dit muziekstuk wordt in zijn geheel uitgevoerd in een concert op 23 maart ’s avonds in de Lutherse Kerk van Den Haag.

Het CRM is een mannenkoor dat in de regio heel bekend is en inmiddels 97 jaar bestaat. In haar geschiedenis heeft het koor vele buitenlandse reizen gemaakt met bijdragen tot ver over de grenzen.

Gratis toegang
Deze muzikale vesper vindt plaats op zondag 11 februari om 19.00 uur in de Oude Kerk van Voorburg. Toegang is gratis, collecte na afloop.
Kijk voor meer informatie en een muzikale agenda op www.oudekerkvoorburg.nl.
Er is elke tweede zondagavond van de maand een cantatedienst, Evensong of muzikale vesper in de Oude Kerk.

Meer informatie
Vesper 11 februari om 19.00 uur
Adres: Oude Kerk, Herenstraat 77 Voorburg
De toegang is vrij; er is een deurcollecte na afloop
U bent van harte welkom


Door: Lisette Remmerswaal
Bron en foto: Christelijk Residentie Mannenkoor
Tekst: Marieke Prikken - journalist/tekstschrijver