Op 13 oktober aanstaande om 16:00 uur zal voor de Oude Kerk in Voorburg de lancering plaatsvinden van de eerste Duofiets van de stichting Duofiets Voorburg.

Met de Duofiets kunnen mensen die niet meer zelfstandig kunnen fietsen dat samen doen met een vrijwilliger. De Duofiets is bestemd voor mensen die nog thuis wonen.
Vanaf mei wordt de knalgele fiets al in Voorburg en omstreken gezien en de eerste 1600 km staat op de teller. Maar er kunnen altijd vrijwilligers en meefietsende gasten bij!

Om 16:00 gaat de website www.duofietsvoorburg.nl de lucht in en kan men zich aanmelden voor een proefritje. Deze middag zal men met prominente gasten een 'rondje om de kerk' fietsen.
De inmiddels ervaren vrijwilligers en gasten alsmede de sponsors die de aanschaf van de fiets mogelijk maakten zijn aanwezig om samen het glas te heffen en te proosten op dit mooie burgerinitiatief voor Voorburg. Een ieder die deze lancering wil bijwonen is welkom op het plein voor de Oude Kerk aan de Herenstraat 77 in Voorburg.
Meer informatie op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Door: Peter van der Aar.
Bron: persbericht stichting Duofiets Voorburg