In de maand november zal het toneelstuk ‘On Golden Pond’ worden opgevoerd in het Amco theater op het Burgemeester Feithplein in Voorburg.

Over het stuk
‘On Golden Pond’ is in 1979 geschreven door de Amerikaanse toneelschrijver Ernest Thompson. In 2014 is een nieuwe vertaling en bewerking gemaakt door niemand minder dan Paul van Vliet. Het stuk speelt zich af in het zomerhuis van Herman en Betty aan het Stille Meer in Friesland. Een plek waar dit echtpaar hun leven lang al tijdens de zomer verblijft. Hun dochter komt op bezoek met haar nieuwe man en zijn zoon. En Tjibbe, de postbode, laat zien dat er rond het Stille Meer in al die jaren niet veel is veranderd. Maar zoals zo vaak, schijn bedriegt. ‘On Golden Pond’ laat op ontwapenende wijze zien hoe krachtig en belangrijk familiebanden zijn en wat er kan veranderen in slechts één zomer.

Jubilea
Met dit stuk viert Theatergroep Voorburg maar liefst twee jubilea. Tiny Angevaare viert haar 50-jarig jubileum en Ruud Klootwijk viert zijn 40-jarig jubileum. Samen tekenen ze voor de hoofdrollen in dit stuk. Hun medespelers Marjelle Reimers, Matthijs Jongejan, Sander Bosch en Robin Bosch en regisseur Peter Zwaard maken de groep compleet.

Kaarten
De kaartverkoop is inmiddels gestart. U kunt kaarten kopen via www.theatergroepvoorburg.nl.

Door: Peter van der Aar.
Bron: persbericht Theatergroep Voorburg.
Foto's: Theatergroerp Voorburg.


Theatergroep Vb On Golden Pound