Het is zaterdagochtend 13 april als de leden van Feestkapel De Blaasbalgen om half tien verzamelen in “De Vrolijke Noot”.

De geuren van vers gezette koffie komen je al tegemoet, wat een luxe. Dit keer spelen ze voor het eerst in de nieuwe gele polo, mede mogelijk gemaakt door Visual Print uit Leidschendam.

De Blaasbalgen zijn te gast bij de 2e editie van de ZZF kids Rally en gaan hiervoor naar de ENAG in Voorburg Ja zegt u dan, ZZF, wat is dat?? Dit is het Zeldzame Ziekten Fonds. En kinderen met een zeldzame ziekte kunnen hiervoor inschrijven. Madurodam was het start- en eindpunt.

De kinderen reden in mooie, exclusieve, sportieve auto’s met een tussenstop bij kazerne Delft van de Brandweer Haaglanden en de ENAG in Voorburg. Hier stonden De Blaasbalgen iedereen muzikaal in te halen, kregen alle kinderen een presentje en stond een clown haar ballonnenkunsten te vertonen. Wat een feest, zelfs het zonnetje ontbrak niet! Met dank aan de sponsoren ENAG – Porsche Centrum Rotterdam – Brandweer Haaglanden – kazerne Delft – Madurodam, maar ook de chauffeurs met hun dikke boliden, die dit evenement hebben mogelijk gemaakt.

De Blaasbalgen hebben zich weer kostelijk vermaakt en zijn dankbaar dat ze dit festijn mogen opvrolijken met hun muziek. Er werd genoten van de koffie, heel mooie auto’s en de dankbaarheid om hier, voor de tweede keer, aan mee te mogen werken.

Dit is een mooie generale voor Koningsdag. Dan staat naast een rondje Leidschendam ook Maurik op het programma.


Door: Peter van der Aar.
Bron: persbericht De Blaasbalgen.

ZZF Kids Blaasbalgen 2
ZZF Kids Blaasbalgen 3
ZZF Kids Blaasbalgen 4