Het was een druk weekend voor Feestkapel De Blaasbalgen.

Afgelopen zondag waren ze samen met de CV De Damzwabbers te gast op een feestavond van CC De Keilebijters in Rotterdam. Een zeer geslaagde avond met vele carnavalsgangers.

Zondag waren ze te gast bij de tweede editie van de Daikin Warmste Winterdag. Vorig jaar waren ze ook al te gast in Thialf maar ditmaal was de locatie dichterbij huis, de schaatsbaan in Rotterdam. Het evenement wordt georganiseerd door het Fonds Gehandicaptensport en ze hebben het goed voor elkaar. Na een goede opwarming door oud-schaatster Barbara de Loor is iedereen er klaar voor en worden de schaatsen onder gebonden.

De Blaasbalgen spelen drietal setjes en zijn nu helemaal klaar voor het aankomende carnavalsweekend. Zaterdag 10 februari zijn ze de hele dag te zien in Leidschendam vanaf de sleuteloverdracht in het gemeentehuis tot aan de “doop” van het prinsenpaar aan de Sluisjes. Zondag beginnen ze vroeg met Frühschoppen in Noordwijkhout en daarna op naar Brabant waar ze tot in de late uurtjes te vinden zullen zijn.


Door: Peter van der Aar.
Bron: persbericht De Blaasbalgen.

Blaasbalgen 1
Blaasbalgen 2
Blaasbalgen 4