Zo’n 500 kinderen tussen de 2 en 14 jaar deden in de kerstvakantie mee aan tien verschillende sportieve en culturele activiteiten in en rondom Leidschendam-Voorburg.

De buurtcoaches van SenW organiseerden activiteiten als Real Life Fortnite, Sportspeeltuin, Uitstapje naar Museum Naturalis, Ukkieconcert, LED-voetbal, FIFA Toernooi, Vogelvoer bollen maken, Badminton en Samen koken, Samen eten.
Het doel van de activiteiten is om de kinderen samen te brengen, plezier te maken, te bewegen en ontspannen en om hun creativiteit en sociale ontwikkeling te prikkelen. De buurtcoaches kijken terug op twee geslaagde weken. Dat blijkt ook uit de quotes van een aantal ouders:

“Super toffe activiteiten weer! Mijn zoon heeft het zo onwijs naar zijn zin gehad, de hele week trouwens. Heel erg bedankt voor alle organisatie.”
“Jullie hebben echt hele leuke vakantie activiteiten, mijn kind leert elke keer weer nieuwe vaardigheden, zo leuk om te zien.”

Sport en Welzijn organiseerde de activiteiten in samenwerking met Goed Bezig!. Speciale dank gaat uit naar de partners die deze vakantie activiteiten mede mogelijk hebben gemaakt: Thijs Uijl, Sportfondsen, Het Danskantoor, Museum Naturalis, Leds Voetbal, Sportvermaak, Stichting Groen en Geluk, Badmintonvereniging Orbiton, Sporthal Forum Kwadraat, Sporthal De Fluit, Voetbalvereniging RKAVV, IKEC de Waterlelie en Het Dorpspunt in Stompwijk.


Door: Peter van der Aar.
Bron: persbericht SenW.
Foto boven dit bericht: bezoek aan museum Naturalis.

Vogelbollen maken 3 vakantie activiteit SenWv1
                                                               Vogelbollen maken

Samen koken samen eten 11 vakantie activiteit SenWv1
                                                               Samen koken, samen eten