Ook dit jaar organiseert Woej de Warme Winter Week tussen Kerst en Oud en Nieuw voor de inwoners van Leidschendam Voorburg.

Op 27, 28 en 29 december worden in de wijk- en dienstencentra de Plint en de Groene Loper activiteiten en maaltijden gehouden.
Bewoners kunnen zo gezellig met elkaar de laatste dagen van het jaar in de warme huiskamers van Woej doorbrengen.
Woej hoopt vooral veel warmte en gezelligheid te kunnen bieden in tijden waarin er veel zorgen zijn over onder andere de stijgende energiekosten. De huiskamers van Woej zijn verwarmd en er is ruimte om elkaar te ontmoeten. Woej stelt deze winter haar accommodaties open als Warme Huiskamer. De Warme Winter Week is de start hiervan.

Zowel in de Groene Loper als in de Plint kun je deelnemen aan ontspannende-, leerzame- en creatieve activiteiten zoals schoonheidsverwennerij, spelletjesmiddag met een sjoelcompetitie, een presentatie door Harry van Daele “van toen naar nu”, breiworkshops, energiebesparende tips Energy Common, samen naar de film met warme choco en popcorn en uiteraard heerlijke maaltijden.
De activiteiten zijn allemaal gratis. De maaltijden kosten € 2,- p.p.

Om deel te kunnen nemen aan activiteiten en maaltijden moet je jezelf vooraf aanmelden. Het aanmelden voor de Warme Winter Week van Woej kan voor beide locaties via de mail of door te bellen.

Voor het hele programma van de Warme Winter Week kan je kijken op de website van Woej www.woej.nl

Wijk- en dienstencentrum De Plint,
Prins Frederiklaan 7 Leidschendam
Telefoon: 070-205 47 71
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wijk- en dienstencentrum De Groene Loper
Van Royenstraat 2 Voorburg
Telefoon: 070-205 47 62.
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Door: Peter van der Aar.
Bron: persbericht Woej.