Je vindt Podium aan zee in de Keizerstraat 58 op Scheveningen.

Jimmy Rosenberg Trio
Na het vorige snel uitverkochte en zinderende concert van deze gitaarlegende, is Podium Aan Zee er weer in geslaagd om hem naar het hart van Scheveningen te halen: de Nederlandse Gypsy Jazzvirtuoos Jimmy Rosenberg geeft op 18 mei samen met zijn trio wederom een fenomenale performance!

Muse Tribute
Muse, een van de grootste bands ter wereld, verdient een supertribute. Op zaterdag 25 mei gaat dat gebeuren bij Podium Aan Zee in het hart van Scheveningen: A-MUSE Tribute! De vier mannen van A-MUSE Tribute spelen al ruim 15 jaar door heel Nederland en België op vele rock- en popevents en podia als het Paard en festivals. En overal is de review hetzelfde: ‘Deze band zet een weergaloze MUSE tribute neer’!
Podium aan Zee in mei

Partnership Glory Box
De kersverse samenwerking met Glory Box heeft geleid tot twee geweldige evenementen in één weekend in het Openlucht Zuiderparktheater: Rock Party of the Year (met o.a. Berget Lewis en René van Kooten) en The Hague Blues (met o.a. Nicko Christiansen & Livin’ Blues en VOLTAGE). In de volgende mailings meer info en nieuwe namen in de line-up. Ons advies: haal binnen die tickets!

Podium De Nieuwe Kamer
Onze samenwerking met Podium De Nieuwe Kamer leidt tot een orkaan aan saxofoon-geluid door Artvark & Leo van Oostrom op zaterdag 11 mei.


Haagse Beat Festival
Met Rinus Gerritsen, Cesar Zuiderwijk, Mell VF (Vintage Future), Erwin Java’s Travel Party ft. Erwin Nyhoff, Erik Mesie, Ben Saunders en vele anderen! Op zondag 11 augustus 2024 van 13.00 - 21.00 uur vindt de 6e editie van het Haags Beat Festival plaats in het Openlucht Zuiderparktheater! Een eerbetoon aan de artiesten die Den Haag voor eeuwig op de kaart hebben gezet in de geschiedenis van de popmuziek. De organisatie zal evenals vorig jaar een veiling houden van kunstwerken en rockmemorabilia, waarvan de gehele opbrengst ten goede kom aan Stichting ALS Nederland. In de volgende mailings uitgebreid aandacht voor dit iconische festival!

Ook alvast omcirkelen in de agenda: Finale Zomerhitcompetitie (15 juni), HipFest (21 juni) en Vlaggetjesdag (22 juni). Met andere woorden: houd de agenda van Podium Aan Zee in de gaten!

Podium aan Zee
Keizerstraat 58
Scheveningen


Door: Peter van der Aar.
Bron: persbericht Podium aan zee.