Vrijdagavond 26 april vanaf 19:00 uur kan je weer feesten, springen en dansen op positieve, high-energy vibes

In Den Haag gescout of geboren; ze staan in dé popstad
Zo staat precies 10 jaar na haar debuut op THE LIFE I LIVE staat Coely dit jaar weer op het podium. Ze heeft inmiddels internationale allure en is het vrouwelijke boegbeeld van de Belgische hiphop scene. Zelden is ze in Nederland te zien, dus grijp je kans to see Queen C! En zo is de liveshow van Droom dit zo indrukwekkend dat onze Haagse helden van Prins S. en de Geit ze meenamen op hun tournee en in hetzelfde genre van populariteit valt Ares die zijn Most-Wanted tour bijna volledig uitverkocht. Ook mogen we nu eindelijk zeggen dat Suze Ijo, - de meest veelbelovende vrouwelijke rising dj-star- weer bij ons haar plaatjes draait, nu op het dance-walhalla (hosted by PIP) rondom de Grote Kerk. We verwachten dan ook een grote drukte op het Kerkplein, zéker na een jaar van afwezigheid. Mocht het daar (te) vol zijn, dan kan er ook elders gedanst worden op heerlijke beats. Op het Lange Voorhout kan je losgaan op o.a: Coloray, Rens, JaÏr & Ome Uncle, Chibi Ichigo en COLLIGNON. In samenwerking met Club PAARD kan je daar met je luchtgitaar de Silent Disco in en ook op het Sniesterstage op de Grote Markt staat een vette line-up om op los te gaan. Aan de Hofvijver kan je bij Kopsmart lekker meezingen in Schevenings dialect!

Line-up The Life I Live
RENS, JAÏR & OME UNCLE - Nederhopfeest extraordinaire - SUZE IJO - Rising female dj-star - MOODY MEHRAN - Flexibele house-dj - I-F - Electro- en italodisco legende - ONE WHITE DOG - Bluesrocksupergroep - YELLOFOX - Indiefolk voor levensgenieters - KOPSMART - Meezingen in Schevenings dialect - TRIPKIP - Percussie-extravaganza - COLLIGNON - Psychedelische funk en afro-caribische grooves - MOJO FYRE - Happy hardcore is back! - BLUAI - Female indiefolk & americana - BRINTEX COLLECTIVE - Relaxte maar hippe jazz - CHIBI ICHIGO – Energieke stuiterballen-rave - COELY - Antwerps hiphopicoon - MELTHEADS - Niet voor tere zielen - MY GIRLFRIEND - Stadioneske synthpop - DEBORAH X - House en techno met een glimlach - ROETS - Bedachtzame nederrapper - SUBTERRANEAN STREET SOCIETY - Protestsongs met poëtisch randje - DJ PROSCIUTTO - 80’s, 90’s, hits! - ARES – Unieke hiphop ’off the beaten track’ - DROOM DIT - Nederlandstalige synthpop - COLORAY - Intense larger-than-life electropop - THE INDIEN - Haagse indietrots - Silent Disco - Hosted by Club PAARD

Gratis app 
Navigeer realtime en moeiteloos langs en naar alle podia in de Haagse binnenstad tijdens THE LIFE I LIVE Koningsnacht op 26 april 2024 en stel je eigen timetable samen. Chat & connect met je vrienden, zie waar ze uithangen en wat hun schema zegt. (Nog een tip ter voorbereiding: koop bij je eerste drankje bij de festivalbar gelijk een passe-partout polsbandje voor de w.c.’s.)

Van zolderkamer naar mainstage
THE LIFE I LIVE onderscheidt zich door een eigenzinnige programmering met veel oog voor vernieuwing en nog onontdekte pareltjes. Oók van buiten de stads- of landsgrenzen. De Haagse popsector zet zich hard in om het muzikale hart van de stad sneller te laten kloppen. Muzieklessen, workshops, bandcoaching en optredens van kroeg naar popzaal tot festivals en vice versa. De voedingsbodem voor het geluid van de toekomst houden we met elkaar gezond en iedere schakel in deze keten is onmisbaar om als Popstad te blijven shinen. Daarbij telt uiteraard de wil, de gedrevenheid en het talent van bands en muzikanten flink mee. Den Haag heeft een rijk gevulde kweekvijver met talentvolle bands die al decennia hun weg naar het grote publiek vinden. Het organiseren van een gratis festival is geen vanzelfsprekendheid meer, de uitdagingen worden steeds groter. Met het huidige muziekaanbod in Den Haag in combinatie met een terugblik naar de bijdrage aan de groei van de - ofwel geboren of in Den Haag gevonden - artiesten, is THE LIFE I LIVE Koningsnacht inmiddels een onuitwisbaar platform en kijkt daarom optimistisch naar de toekomst om enthousiast en gedreven de gelaagde Haagse pop-identiteit te blijven presenteren! *

Toegankelijkheid en bereikbaarheid
THE LIFE I LIVE wil voor iedereen bereikbaar en toegankelijk zijn en zo goed mogelijk informeren over de verschillende faciliteiten op het terrein en hoe er te komen. Het festival vindt plaats op verschillende pleinen in de binnenstad van Den Haag. Hier worden podia, festivalbarren, foodtrucks en toiletvoorzieningen geplaatst door de organisatie. Op de website kan je een plattegrond downloaden waar bijvoorbeeld de mindervalide toiletten te vinden zijn. En een makkelijk leesbare PDF met de programmering. Ook staat op de website alle informatie over de bereikbaarheid met het OV en bijvoorbeeld de bijzondere inzet van de nachtbussen.

THE LIFE I LIVE: KONINGSNACHT
Vrijdag 26 april 2024 | vanaf 19.00 uur
Binnenstad Den Haag | gratis toegang
Meer informatie: www.thelifeilive.nl 

THE LIFE I LIVE Koningsnacht wordt georganiseerd door PROOOST, de Haagse organisatie die op zaterdag 7 september ook het Embassy Festival realiseert.