Jeugdleden Abel Offers en Jaivy Smail hebben, tijdens de Nieuwjaarsreceptie van Honk- en softbalvereniging Catch, een prijs ontvangen voor hun verkoop van de Grote Clubactie loten.

De verkoop van loten voor Catch heeft in 2023 een record bereikt, waardoor een bedrag van € 1.636,80 voor de club is verdiend. Niet eerder ontving Catch dergelijk bedrag. Voor de best verkopende jeugdleden was een prijs, een honkbalknuppel, ter beschikking gesteld. Grote Club Actie coördinator Linda Overveld reikte deze prijs aan Abel en Jaivy uit. Naast de felbegeerde knuppel is er aan vijf andere jeugdleden een medaille uitgereikt voor de verkoop van meer dan 25 loten. 'De lat is voor volgend jaar gelegd en we gaan er weer voor om dit bedrag te overtreffen', aldus een trotse Linda Overveld.

Over Catch
Catch is binnen de regio Haaglanden een sportvereniging die uitdagende sportieve- en sociale activiteiten aanbiedt gericht op honk- en softbal. Catch investeert duurzaam in vrijwilligers, leden en de maatschappij. Ze bieden een veilige en sociale omgeving waar iedereen tot zijn/haar recht komt en gewaardeerd wordt voor de prestaties die hij/zij levert voor de vereniging.


Door: Lisette Remmerswaal
Bron: HSV Catch Communicatie