Voorburger Bart Bakker is de opvolger van Jan Willem Wigt, waarvan afscheid is genomen als voorzitter van de stichting. 

Tijdens een drukbezochte nieuwjaarsreceptie hebben de besturen van de vereniging HVV Laakkwartier en de stichting Laakkwartier in de Maatschappij afscheid genomen van Jan Willem Wigt, die na zeven jaar stopt als voorzitter van de stichting.

Hij wordt opgevolgd door Voorburger Bart Bakker, die samen met Ron Jansen, Piet Noordam, Rolf Veringmeijer en Huub Timmermans het bestuur vormt. Anja Bramsen en club-icoon Bram Poons zijn als adviseurs aan het stichtingsbestuur verbonden.

Fundament
'We zijn Jan Willem bijzonder dankbaar voor de zeven jaar dat hij de voorzittershamer hanteerde', zei Ron Jansen in zijn nieuwjaarspeech. 'Mede dankzij zijn inbreng is er bij de stichting een sterk fundament gelegd voor het houden van activiteiten, de relaties met het bedrijfsleven en de band met de vereniging HVV Laakkwartier'.

Inspirerend
'Jan Willem zorgde door zijn eerder opgedane bestuurservaring voor een inspirerende samenwerking', vult Bart Bakker aan, die sinds vier jaar deel uit maakt van het stichtingsbestuur. 'Met het huidige bestuur gaan we met veel optimisme en ambities dit jaar tegemoet. We bouwen verder en kijken uit naar de contacten met relaties en onze activiteiten voor de vereniging en de wijk'.

Concept
'We hebben een nieuw concept ontwikkeld', vult Ron Jansen aan. 'Ondernemers, organisaties en lokale overheden kunnen niet alleen donateur worden bij de stichting, maar ook de vereniging steunen. In onze gesprekken bieden we hen door middel van de onlangs opgerichte Businessclub Laakkwartier, afgekort BCL, deze keuzemogelijkheid aan'.


Door: Lisette Remmerswaal
Bron: Bart Bakker