Op donderdag 2 november is de nieuwe website www.woonnet-haaglanden.nl live gegaan.

Woonnet Haaglanden is het platform waarop woningcorporaties uit de regio Haaglanden hun sociale huurwoningen adverteren. Met het vernieuwen van de website kan Woonnet Haaglanden woningzoekenden nog beter helpen bij hun zoektocht naar een woning.

Gebruiksvriendelijk
Bij Woonnet Haaglanden staan momenteel ruim 180.000 woningzoekenden ingeschreven. Om al deze woningzoekenden zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen bij het zoeken naar een woning, is een gebruiksvriendelijke en overzichtelijke website belangrijk. Naomi Kuling, manager Woonruimteverdeling bij Woonnet Haaglanden: “We hebben onderzocht welke vragen er vaak aan onze klantenservice worden gesteld en waar de woningzoekende behoefte aan heeft. Met deze informatie zijn we aan de slag gegaan. Voor het ontwikkelen van de vernieuwde website hebben we een team gevormd. Samen hebben wij gewerkt aan een toegankelijk ontwerp.” De vernieuwde site heeft een nieuw uiterlijk en vraag en antwoord zijn makkelijk vindbaar. Het aanbod van de huurwoningen komt, zoals de woningzoekende voorheen ook gewend was, dagelijks om 20:00 uur online. Aan dit proces is voor de woningzoekende niets veranderd. Kuling: “Met de vernieuwde website kunnen wij onze woningzoekenden nóg beter bedienen in hun zoektocht naar passende woonruimte.”

Over Woonnet-Haaglanden
Op de website www.woonnet-haaglanden.nl bieden de woningcorporaties uit de regio Haaglanden al hun beschikbare sociale huurwoningen aan. Woningzoekenden kunnen zich op www.woonnet-haaglanden.nl inschrijven om zo te reageren op passende woningen.