Op maandag 15 april is er weer een ballotageronde voor Kunstenaarsvereniging ArtiBrak.

De ballotage staat open voor alle kunstenaars (zowel professioneel als amateur) uit de regio en voor elke beeldende kunstvorm. Een commissie van beeldende kunstenaars zal het ingebrachte werk beoordelen.
Ongetwijfeld zijn er in onze regio heel veel mensen die zich op één of andere manier met beeldende kunst bezig houden, maar nooit hebben overwogen de stap naar een kunstenaarsvereniging te maken. Terwijl dat zo’n verrijking kan zijn:

Bij toelating krijg je de mogelijkheid tot exposeren en verkopen van je werk in de galerie die is gevestigd in één van de mooiste historische pandjes in de Herenstraat in Voorburg. Je gaat deel uitmaken van een bloeiende kunstenaarsvereniging en treedt daarmee in de voetsporen van bekende kunstenaars als Aart van den IJssel, Marian Gobius, Ben Aalbers en Frans Kokshoorn.

Voor meer informatie en het aanvragen van een ballotageformulier stuur je een mail naar de secretaris: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
De vereniging hoopt op veel nieuw talent en daagt vooral ook jongere kunstenaars uit om zich aan te melden!

AriBrak, vereniging van beeldende kunstenaars, Herenstraat 76, 2271 CH Voorburg.

Door: Peter van der Aar.
Bron: persbericht ArtiBrak.