U heeft vast wel eens in uw kennissenkring gehoord dat bridgen zo leuk is en dat je ineens veel nieuwe mensen leert kennen.

Of bent u van mening dat bridgen alleen voor oude mensen is?
Probeer er eens achter te komen wat waar is en geef u op voor een bridgecursus. Er zal een wereld voor u opengaan. In ieder geval heeft u een investering gedaan waar u later veel plezier aan kunt beleven.

Er worden bij voldoende deelname (minimaal 4 cursisten) cursussen op woensdagavond en donderdagavond gegeven. Deze cursussen starten medio november.

U bent gedurende de cursus tevens kosteloos lid van de bridgeclub LBC en kunt gedurende die tijd meedoen aan speciale drives, die naast de reguliere competitie, gehouden worden.

LBC is een kleine gezellige bridgeclub die in Leidschendam Zuid in Ons Tolhuis op dinsdagavond speelt. LBC heeft nog plaats voor nieuwe bridgers, voor informatie kunt u terecht op de website van de vereniging
www.lbc-leidschendam.nl

Voor informatie over de bridgecursussen kunt u terecht bij de bridgedocent mw. Toos Van Leeuwen.
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Tel.: 070 320 1908 / 06 415 961 40.


Door: Peter van der Aar.
Bron: persbericht 'Ons Tolhuis'.