Op 6 april zamelen vrijwilligers boodschappen in voor de Voedselbank Leidschendam-Voorburg.

In onze gemeente zijn bijna 200 gezinnen afhankelijk van de Voedselbank. U kunt helpen de kratten te vullen met houdbare producten.
Houdbare producten als rijst, couscous, voedsel in blik en houdbare zuivel kunnen op voorraad gehouden worden en zijn voor de cliënten ook ideaal om in huis te hebben. Heeft u Douwe Egberts waardepunten over? Dan zijn ze heel welkom! De Voedselbank wisselt de punten in voor pakken koffie, want “een bakkie doen” is helaas niet vanzelfsprekend.

Bent u niet in de gelegenheid te komen, dan kunt u ook helpen door een gift via het tikkie hieronder. Uw gift is ook welkom op de bankrekening NL03 ABNA 0613 583 221 t.n.v. Voedselbank LV. De Voedselbank heeft een ANBI-status, dus uw gift is fiscaal aftrekbaar en voor de voedselbank onbelast.

De vrijwilligers staan van 09.00 tot 18.30 uur bij deze drie supermarkten: de Albert Heijn op de Parkweg in Voorburg, en de Albert Heijn en de Jumbo op de Koningin Julianalaan in Voorburg. U herkent ze aan de oranje/gele hesjes. Een lijst met houdbare producten vindt u bij de ingang van de winkel.


Door: Peter van der Aar.
Bron: persbericht Voedselbank Leidschendam-Voorburg.

Tikkie Voedselbank