Wethouder Bianca Bremer bedankte de vrijwilligers voor hun inzet dit jaar. Ze staat temidden van de vrijwilligers in de publiekshal van het gemeentehuis.

Ze heeft een microfoon in haar hand en kijkt om zich heen. "Vrijwilligers zijn van grote waarde voor verenigingen, organisaties en inwoners van onze gemeente. Daarom bedanken we hen met de Decembergroet, in de vorm van een kerstkrans."
Ruim 3.000 vrijwilligers die zich inzetten in Leidschendam-Voorburg vroegen dit jaar de Decembergroet aan.

Wethouder Bianca Bremer reikte donderdag 7 december, de Dag van de Vrijwilliger, de eerste kransen uit. “Ik heb grote bewondering voor de inzet van de vele vrijwilligers in onze gemeente. Dankzij hen kunnen mensen sporten, zijn mensen minder eenzaam, zijn er plekken om elkaar te ontmoeten, kunnen er allerlei activiteiten plaatsvinden, worden mensen en dieren verzorgd en bloeien mensen op van al het groen. Op veel plekken in onze gemeente zijn ze dan ook onmisbaar.”

Ophalen Decembergroet
Vrijwilligers die de Decembergroet hebben aangevraagd, kunnen deze tot en met 16 december ophalen bij Bakker Klink. Dit kan alleen met de persoonlijke QR-code die vrijwilligers na hun aanvraag ontvingen.


Door: Peter van der Aar.
Bron: website lv.nl.
Video: Jona van der Meer en Petra Oliehoek-van Es.