Samen met de partners SenW en Stichting Aight organiseert de bibliotheek we een aantal heel toffe activiteiten, speciaal voor jongeren.

Zo kun je de rapper Alee Rock ontmoeten en hem alles vragen over de wereld van muziek, rap en meer. Ook kun je een mural maken op de ramen van de bibliotheken in Leidschendam en Voorburg.

Maar er is nog veel meer! Hieronder volgt een overzicht van alle activiteiten:

De bieb als canvas
Heb jij weleens langs de ramen van de Bibliotheek in Leidschendam of Voorburg gelopen en gedacht: dit zou ik wel als canvas willen gebruiken om een prachtige creatie te maken? Dan is nu hét moment! Samen met grafitti-artiest Sjors Kouthoofd gaan we aan de slag met een fantastische raamschildering.

Wanneer: zaterdag 9 december
Hoe laat: 13.00 - 14.30 uur
Waar: Bibliotheek Leidschendam

Wanneer: zaterdag 16 december
Hoe laat: 13.00 - 14.30 uur
Waar: Bibliotheek Voorburg

Workshop 'Heartstopper' tekenen
Ben jij ook zo'n fan van de fantastische Heartstopper-boeken? En zou jij ook wel een prachtig moment uit je leven in deze stijl willen leren tekenen? Kom dan naar deze creatieve workshop!
Iedereen kan een 'Heartstopper-moment' op papier zetten. Striptekenaar en verhalenverteller Irene Schiphorst helpt jou tijdens deze workshop op weg.

Wanneer: donderdag 28 december
Hoe laat: 14.00 - 15.30 uur
Waar: Bibliotheek Voorburg

#AskMeAnything
#AskMeAnything is een nieuw concept binnen de Bibliotheek aan de Vliet. Door het voeren van interessante gesprekken kun je iets leren van iemand anders en je zo verder ontwikkelen. We willen allerlei mensen aan het woord laten, zodat er voor iedereen iemand langskomt om van te leren. Ken jij een specifiek persoon waar je graag het hemd van het lijf wil vragen? Laat dit dan weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

#AskMeAnything met eigenaar Marianna van Box it Out
Altijd al willen weten wat boksen voor jou kan betekenen? Vraag het aan eigenaar Marianna Sanna-Weze van Box it Out. En wat hebben recreatief boksen en empowerment met elkaar gemeen? Ontdek het tijdens deze
#AskMeAnything!

Wanneer: woensdag 13 december
Hoe laat: 17.00 - 18.30 uur
Waar: Sportzaal Dobbelaan
Adres: Dobbelaan 4 | 2262 EA Leidschendam

#AskMeAnything met rapper Alee Rock
Wil jij rapper worden of heb je altijd al interesse gehad in de muziekwereld? Kom dan naar deze editie van #AskMeAnything. Tijdens deze avond vragen we namelijk rapper en host Alee Rock het hemd van het lijf!
Wanneer: donderdag 21 december
Hoe laat: 17.30 - 19.00 uur
Waar: Bibliotheek Leidschendam

Meer informatie over deze activiteiten is te vinden op de website, via deze link:
https://www.bibliotheekaandevliet.nl/indebibliotheek/Jongerenactiviteiten-in-december.html


Door: Peter van der Aar.
Bron: persbericht Bibliotheek aan de Vliet.