Voor leerlingen op het voortgezet onderwijs is het maken van keuzes voor hun toekomst een uitdaging.

Of het nu gaat om profielkeuze, het vakkenpakket, een nieuwe mbo-opleiding of werk, het is belangrijk dat leerlingen in een vroeg stadium inzicht krijgen in de diverse beroepen en opleidingsmogelijkheden.

Om een goede keuze te maken, is het belangrijk dat de leerlingen in een vroeg stadium weten wat er allemaal voor beroepen en opleidingen zijn en wat je ‘nodig’ hebt om bepaalde beroepen uit te kunnen oefenen.
De Bekijk Je Toekomst Nu Beurs biedt een unieke kans aan meer dan 4.500 vmbo-leerlingen uit leerjaar drie en vier om kennis te maken met diverse beroepsbeoefenaars en mbo-opleidingen. Tijdens het evenement krijgen leerlingen de gelegenheid om te ontdekken wat een specifiek beroep inhoudt en welke opleiding nodig is om dit beroep uit te oefenen.

Voor ouders met kinderen uit de bovenbouw van het vmbo in de gemeenten Den Haag, Voorburg-Leidschendam, Rijswijk, Zoetermeer, Delft, Westland, Pijnacker-Nootdorp en Midden-Delfland: U bent van harte welkom om samen met uw kind op dinsdag 12 december tussen 17.00 tot 20.00 uur het Open Huis te komen bezoeken. De Bekijk Je Toekomst Nu beurs vindt plaats in World Forum The Hague, Churchillplein 10, 2517 JW Den Haag. Aanmelden is niet nodig en de toegang is gratis.


Door: Peter van der Aar.
Bron: persbericht BJTN-beurs.
BekijkJeToekomstNu beurs 2023 DIAP