Zondagavond 12 november zijn bij een steekpartij aan de Wilgendreef in Voorburg twee personen gewond geraakt. 

Dat bevestigt de politie aan mediapartner Omroep West. 

De melding van de steekpartij kwam zondagavond rond half zeven binnen bij de meldkamer van de politie.

Meerdere politievoertuigen en twee ambulances werden met spoed opgeroepen. Bij de steekpartij zijn twee personen gewond geraakt. De twee slachtoffers moesten naar het ziekenhuis worden gebracht.

Ter plaatse heeft de politie drie verdachten kunnen aanhouden. Waarom de steekpartij heeft plaatsgevonden, is  op dit moment nog niet duidelijk. De politie doet onderzoek en roept getuigen op zich te melden.

-------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE

De politie heeft vijf verdachten aangehouden na een steekpartij bij een tramhalte in Voorburg. Zondagavond ontstond de steekpartij aan de Monseigneur van Steelaan na een ruzie, daarbij raakten twee personen gewond. De politie doet onderzoek naar de zaak.
De politie kreeg zondagavond rond 18.30 uur melding van de steekpartij. 'Hier zou een ruzie aan voorafgegaan zijn', vertelt een woordvoerder van de politie. De twee personen die gewond raakten zijn naar het ziekenhuis gebracht.
De toedracht van de steekpartij is nog niet duidelijk, daar doet de politie onderzoek naar. Onder de aanhoudingen zitten ook de slachtoffers.


Door: Karin van der Spek
Bron: mediapartner Omroep West
Foto: Regio15/Rene Hendriks