Op zondag 7 april om 12:30 uur komt Emile Bode in Kakafonie zijn muziek laten horen. Emile Bode (1967) is een vooraanstaande muziekproducent wiens artistieke imperium, Music genaamd, een scala aan diverse platenlabels omvat. Onder zijn bezielende leiding worden niet alleen zijn eigen werken, onder zijn eigen naam en verschillende pseudoniemen, uitgebracht, maar ook composities in samenwerking met en voor andere artiesten worden hier vakkundig geproduceerd en vormgegeven.

Elk muziekgenre vindt zijn thuis op een van zijn toegewijde labels: van het opzwepende rock- en popgeluid van TheRoomRecordings tot de pulserende ritmes van Dance Music Records, van de authentieke klanken van Real Dutch Music tot de verfijnde melodieën van New Jazz Adventure. Zelfs de film- en televisiewereld wordt niet vergeten, met zijn muzikale creaties nu vereeuwigd onder de noemer Music For Your Movies.

Zijn muzikale talent strekt zich uit tot in de wereld van de entertainmentindustrie, waar hij een indrukwekkende lijst van soundtracks voor tv-series en films heeft verzorgd, waaronder ‘Komt een vrouw bij de dokter’, ‘New kids nitro’, ‘Van God los’ en ‘Flikken Maastricht’. Ook heeft hij zijn stempel gedrukt op reclame- en theatervoorstellingen, waar zijn composities de sfeer en emotie perfect weten te vatten.

Emile Bode staat bekend om zijn voorliefde voor samenwerkingen en het initiëren van gezamenlijke projecten. Zo heeft hij samengewerkt met gerenommeerde musici zoals Eric Vloeimans en Tom Browne voor het betoverende ‘Funky for Jamaica’, terwijl hij ook de drijvende kracht was achter de productie van het aanstekelijke ‘Het Barbecue Lied’. Voor Bode is het genre van ondergeschikt belang; zolang er ruimte is voor gevoel en creativiteit, is hij in zijn element.
Bezoek www.we-make-music.com om meer te ontdekken over zijn inspirerende wereld van muziek.

Emile Bode 1
                                                            Emile Bode

Emile Bode 2