Kinderboekenschrijfster, organisator en presentator Angelique Schipper is op donderdag 7 maart gastpresentatrice van het radioprogramma Microfoon Open. Angelique volgde de Schrijversvakschool Amsterdam en is druk doende met haar nieuwe kinderboek met duurzame sprookjes. Vorig jaar organiseerde ze de succesvolle tentoonstelling van barbiepoppen aangekleed met afval: stof tot nadenken. De tentoonstelling reist dit jaar langs diverse bibliotheken in de regio en gaat in de vakantie zelfs naar de gemeente Oss.

Voor Talentenloods organiseerde Angelique 9 jaar lang een podium om jeugd te stimuleren eerder hun talent te ontdekken en ontwikkelen. Inmiddels gaat het Podium Talentenloods voor de VO-jeugd verder als het Young Minds Scholenfestival. Welke dromen heeft Angelique in de afgelopen 15 jaar gerealiseerd en van welke muziek houdt Angelique nu eigenlijk zelf?

Dat hoor je op donderdagavond 7 maart tussen 21.00 en 22.00 uur als de bekende Voorburgse een uur lang achter de microfoon van Midvliet plaatsneemt.