Op zondag 10 maart rond 13:15 uur is Dani Vermeulen te gast in Kakafonie bij Midvliet FM om haar nieuwe EP ‘Liefde voor altijd’ te laten horen.

Dani Vermeulen komt uit Rotterdam. Zij begint reeds op jonge leeftijd met zingen en brengt een aantal solo singles uit, zingt in verschillende bandjes en heeft de Top40 hitsingle "Teddybear" met de meidengroep Exposure. Ook volgt ze acteerlessen en als beginnend actrice heeft ze gastrollen in onder meer GTST, ONM, Goudkust, de Russen, Westenwind, Luifel & Luifel en speelt in een commercial van Neckermann.

Sinds een paar jaar schrijft en componeert ze haar eigen liedjes en wordt zo singer/songwriter. Eén van die liedjes is haar eerste single ‘Samen’, die in 2013 uitkwam en door de radiostations erg succesvol werd ontvangen. Zo kreeg zij met dit liedje o.a. de ‘Oranje Kroon’ op RTV Oranje, werd haar clip gedraaid op Sterren.nl, was zij bij VBRO in België het meest gedraaide nummer, en stond in de Top 30 bij RadioNL.

Dit inspireerde haar om verder te gaan en zij bracht daarna nog een aantal singles uit.
Vorig jaar bracht ze ‘De Stad’ uit als eerbetoon aan haar overleden vader, wat voor haar een heel dierbaar liedje is geworden.
Op dit moment is net haar allereerste EP ‘Liefde voor altijd’ uit, waarop vijf eigen liedjes staan. En die gaan natuurlijk over liefde...

Dani Vermeulen
                                                      Dani Vermeulen