Op zondag 18 februari om 12:30 uur komt Jellediz bij Midvliet in Kakafonie zijn nieuwe single 'Geef mij een glaasje bier!’ laten horen.

De uit Hillegom afkomstige zanger Jellediz brengt weer een nieuwe single uit. De titel van het nummer is: ‘Geef mij een glaasje bier!’.
Eerdere singles van Jellediz waren ‘Wortel en Peen’, ‘Ik heb zo genoten’ en ‘Doe mij die dame (met die mooie dijen)’.

Het is carnavalstijd en dus was het voor Jelle weer tijd voor een nieuw liedje. De studio werd ingedoken en een feestelijk lied opgenomen. Het is een echt kroegnummer geworden. De titel zegt het natuurlijk al. ‘Geef mij een glaasje bier!’. Tijdens optredens van Jellediz zal dit nieuwe nummer zeker niet in de setlist ontbreken.

Zijn artiestennaam is Jellediz, hij is 33 jaar oud en timmert al 4 jaar aan de weg, Zijn echte naam is Jelle Smit. Jellediz is een zanger die wel van een feestje houdt. Na het uitkomen van zijn zeer bijzondere debuutsingle ‘Wortel of Peen’ heeft dit Hillegomse talent na deze single wederom in 2021 weer een spraakmakende feestsingle gelanceerd:
‘Ik heb zo genoten van mijn kop tot aan mijn kloten’.
Een hilarisch feestlied, waarin hij de kroegbezoekers zeker een feest kan bezorgen.

Hier is in 2022 ook een hardstyle-versie van uitgebracht en deze valt bij de kroegbezoekers en festivalgangers enorm in de smaak.

Jellediz
Jellediz in Kakafonie archieffoto
                                                                 Jellediz in Kakafonie  (archieffoto)