Maak kennis met tennis of kom gezellig langs.

Op 12 april verzorgt tennisclub Amie het Open Amie Lentefeest 50+. Het Lentefeest is bedoeld voor iedereen die wil tennissen of wil meegenieten; iedereen is van harte welkom!

Om 13.00 uur start de middag met een welkomstwoord van de voorzitter. Vanaf 13.30 uur wordt er getennist door leden van Tennisclub Amie met iedereen, die geheel vrijblijvend, mee wil spelen. Van 15.00 tot 18.00 uur is er muziek: 'Goud van Oud & Nieuw' gedraaid door DJ’s Gerrit & Jan. Muziek uit van de jaren ’60, ’70 en ’80, uit de 'Platenbak', vanaf vinyl.

Het programma
13.00 uur: Inloop en welkom
13.30 uur: Start wedstrijden
15.00 uur: Muziek van de jaren ’60, ’70 en ‘80 met DJ's Jan & Gerrit
18.00 uur: Einde

Tennisclub Amie is een recreatieve vereniging voor 50+ en heeft als doel zoveel mogelijk contacten te stimuleren tussen (nieuwe) leden. Dit gebeurt bijvoorbeeld door tossmomenten te organiseren, waarbij alle leden, maar ook introducés, kunnen meedoen. Het is een laagdrempelige manier om elkaar te leren kennen en vervolgafspraken te maken.

Tennisclub Amie tennist op Tennispark Overdam in Leidschendam (Van Ruysdaellaan 3C, gelegen tegenover de Mall of The Netherlands).
Wil je meedoen of gezellig langskomen?
Wil je mee tennissen of wil je vanaf 15.00 uur meegenieten van lekkere muziek? Meld je dan aan voor het Lentefeest via deze link (http://www.tennisclub-amie.nl/nieuws/lentefeest).


Door: Peter van der Aar.
Bron persbericht tennisclub Amie.

Tennisclub Amie groot