Het 3-daagse festival 'A Walk Downtown' vindt vanaf vrijdag 31 mei plaats op en rond het Stationsplein in Voorburg.

Vrijdag 31 mei start het festival met een knallend openingsfeest op het Stationsplein. De Opening Party start om 19.00 uur. Naast livemuziek is er nog veel meer te doen tijdens A Walk Downtown 2024. Theater, food, lifestyle en activiteiten voor kids en de hele familie. 

Zaterdag 1 juni zijn er veel verschillende activiteiten voor kids en volwassenen van alle leeftijden. Naast de Stationsplein-concerten (waar een festival-ticket voor nodig is), is er zowel op zaterdag als zondag een uitgebreid gratis programma in de straten van het Huygenskwartier Voorburg.

Entertainment voor de hele familie
Op zaterdag kan iedereen funshoppen en zijn er volop leuke mobiele muziekjes in het Huygenskwartier. Op het podium voor de Hoogvliet is er entertainment en een spelshow a la "Ik hou van Holland", waarmee je leuke prijzen kan winnen. Tussen 17.00 en 20.00 uur is er live muziek bij de Meatpoint van The Vanilla Queens en bij het Torentje van de fantastische pianist Mr. Boogie Woogie.

Meezingbrunch en mini-Pasar
Ook zondag 2 juni is er ook een bomvol programma. De start is om 11.00 uur op het Stationsplein met de gratis meezingbrunch. Vanaf 13.00 uur is er de Kids Fun Walk en is er een optreden van o.a. Buurman en Buurman en Steven Kazan. Ook is er weer volop live muziek op zondag bij de podia en bij de Pasar Siang Kecil, de mini-Pasar Voorburg op het Stationsplein. 

Zowel zaterdag als zondag is er een Home Made Market, aangevuld met kraampjes van ondernemers uit de Herenstraat.

Kijk voor het hele programma en de kaartverkoop op www.awalkdowntown.nl

a walk down town poster vrijdag
a walk down town 24 poster zaterdag
Door: Karin van der Spek
Bron: A Walk Downtown en Huygenskwartier Voorburg