De sportprijzen in Leidschendam, Voorburg en Stompwijk komen er weer aan. 

Gezocht wordt naar sporters die een aansprekende prestatie op zijn/haar niveau hebben bereikt, dit hoeft niet persé een kampioenschap te zijn. Hij/zij kan ook een inspiratie zijn (geweest) voor anderen. Of iemand die motiveert om te bewegen of iets in de sport te betekent. Een vereniging kan ook in aanmerking komen als zij afgelopen jaar iets unieks of maatschappelijk werk hebben verricht/behaald.

De categorieën zijn
Sporter van het jaar (18+)
Sporttalent van het jaar (18-)
Sporter van het jaar (55+)
Inclusieve sporter van het jaar
Sportteam van het jaar
Sportclub van het jaar

Tot en met zondag 4 februari kan het publiek stemmen uitbrengen op de genomineerden. Op 2, 3 en 4 februari om 20:00 uur zie je via Midvliet TV een uitzending met de genomineerden.

Op 26 februari worden de prijzen uitgereikt tijdens een feestelijke avond. Deze avond zal live uitgezonden worden via Midvliet TV.


Door: Peter van der Aar.
Foto boven dit bericht: winnaars sportprijs 2022.
Video's: Alexander Wagener en Marcel Breeuwsma.


Deel 1: Sporttalent van het jaar (18-)Deel 2: 55+ Sporter van het jaarDeel 3: Gesprek met Jurylid Stefan VerheijDeel 4: Inclusieve sporter van het jaarDeel 5: Sporter van het jaar (18+)Deel 6: Gesprek met Martijn de Zoete van Sport en Welzijn Leidschendam-Voorburg, mede-organisator van de Sportprijs.Deel 7: Sportteam van het jaarDeel 8: Sportclub van het jaar