Shows van Benjamin Herman Trio, Liquid Spirits (met Ivan Peroti), The Funketeers, Tabass-Co (het onmisbare DJ-collectief) & Dramtune Tasting.

Jazz Flavours Festival is op zaterdag 23 december de bruisende finale van een serie evenementen, waarin Podium Aan Zee jazzvibes, soul, funk en fusion naar het hart van Scheveningen brengt. In de namiddag wordt begonnen en daarom denkt men heel goed mee met de inwendige mens. Partner Sandro Bruti van Dramtune zal hier hoogstpersoonlijk op toezien!

Mis deze kans niet om jezelf te trakteren op Jazz Flavours Music & Dramtune Food tickets en bereid je voor op een onvergetelijke muzikale én culinaire reis die je zintuigen zal prikkelen en je ziel zal beroeren.

Dramtune Tasting
Het heerlijke Dramtune-concept van Sandro Bruti is er speciaal voor jullie: de echte fijnproever! Onderga een pure smaakbeleving met onder andere heerlijke Ierse, Japanse en Schotse Single Malt Whisky, Limoncello, Rum, Italiaanse Grappa en Franse Armagnac. Munten voor deze dranken zijn verkrijgbaar bij Sandro op de middag en avond zelf. Daarbovenop kun je genieten van een heerlijke versbereide soep op basis van gepelde tomaten, bio knoflook en heerlijke olijfolie uit Italië, verse kruiden en, voor wie wil, hete pepers en geraspte Parmezaanse kaas. De soep is inclusief lekker brood, Italiaanse kaas, vers fruit en als toetje een vingeraflikkende Cannoli uit Sicilië.

Line-up
Liquid Spirits (aanvang 15.30 uur)
Liquid Spirits is een collab van producers Wiboud Burkens en Manuel Hugas en de getalenteerde zanger en songwriter Ivan Peroti. Hun sound voelt aan als een waar eerbetoon aan soulklassiekers en underground hip-hop en jazzvibes, verrijkt met de warme vocalen van Peroti. De formatie staat bekend om hun authentieke, groovy muziek, gespeeld op vintage instrumenten.

Benjamin Herman Trio
Deze topsaxofonist en muzikale alleseter is al meer dan 30 jaar een van de meest productieve muzikanten van zijn generatie in Nederland is. Benjamin Herman heeft talloze muzikale prijzen gewonnen. Zijn bijdrage aan het Nederlandse muzikale landschap blijft van onschatbare waarde. Met zijn formatie New Cool Collective betrad hij het podium tijdens de eerste editie van Jazz Flavours.

The Funketeers
Deze unieke Jazz-Funk formatie heeft een line-up van uitzonderlijke talenten. Zo heeft Elfin Moningka op gitaar de eer gehad om te spelen met funkgitarist Miko Weaver, bekend om zijn samenwerking met de legendarische Prince. Hun diepe liefde voor jazz, funk en R&B zorgt voor een unieke geluid en energieke optredens.

Tabass-CO
Een afterparty met dj-collectief Tabass-co zet de dansvloer steevast op zijn kop met uiteenlopende groovy muziekstijlen in de Latin, Jazz, Afro, Funk, Brasil, Boogaloo, Exotica, Ska/Reggae en Rare Grooves. Wat een fijne afsluiter zo vlak voor kerst!

Partner Podium De Nieuwe Kamer
Tijdens de festivalserie JAZZ WKND van partner Podium De Nieuwe Kamer zit je in het lange weekend van 8, 9 en 10 december gebakken!

BEN VAN DE DUNGEN QUARTET FT. ERNESTO MONTENEGRO
vr 8 dec 2023 - 19:30
Pulchri Studio
Den Haag

DOUBLE BILL: ED VERHOEFF, KIND FOLK & REMBRANDT FRERICHS TRIO
za 9 dec 2023 - 20:30
Podium aan Zee
Den Haag

BIGBAND KONINKLIJK CONSERVATORIUM FT. MAARTEN HOGENHUIS
zo 10 dec 2023 – 20:30
Musicon
Den Haag

Tickets per datum zijn slechts €15,--


Jazz Flavours Festival
Podium aan Zee, Keizerstraat 58, Scheveningen
Zaterdag 23 december, aanvang: 15.00 uur
Tickets: € 16,00 (zonder Dramtune Food); € 26,- p.p. (inclusief Dramtune Food)

 
Jazz Flavours maakt tijdschema bekend
Jazz, funk, soul, whisky en Italiaanse specialiteiten, Jazz Flavours is op zaterdag 23 december het laatste festival in 2023 van Podium Aan Zee. Geniet vanaf 15.30 uur van shows van Benjamin Herman Trio, Liquid Spirits (met Ivan Peroti), The Funketeers, Tabass-Co en natuurlijk Dramtune Whisky Tasting & Italian Food!
 
 
Timetable
Wil je alvast weten hoelaat jouw favoriete act het podium betreedt? Check hier de Jazz Flavours Timetable ⏰
 
15:00 - Deuren gaan open
15:30 - Liquid Spirits
17:30 - Benjamin Herman Trio
19:30 - The Funketeers ft. Miko Weaver (Prince)
20:30 - Tabass-Co ft. Special Guests, o.a. Pat Smith
 
🎟 Scoor op de valreep nog je TICKETS
 
 
Programma
Mis deze geweldige line-up niet en zorg dat je erbij bent om te genieten van een avond vol soul, funk, fusion en jazz, samenvloeiend tijdens Jazz Flavours 2023!
 
De sound van Liquid Spirits, met de bekende zanger Ivan Peroti in de gelederen, voelt aan als een waar eerbetoon aan soulklassiekers en underground hip-hop en jazzvibes, verrijkt met de warme vocalen van Peroti. Topsaxofonist Benjamin Herman is al meer dan 30 jaar productief op het podium. Zijn bijdrage aan het Nederlandse muzikale landschap blijft van onschatbare waarde. Met New Cool Collective betrad hij het podium tijdens de eerste editie van Jazz Flavours. Deze zaterdag schittert Herman met zijn trio.
 
De Jazz-Funk formatie The Funketeers heeft een line-up van uitzonderlijke talenten. Zo heeft funkgitarist Miko Weaver nog met de legendarische Prince gespeeld. Hun diepe liefde voor jazz, funk en R&B zorgt voor een uniek geluid en energieke optredens. Een afterparty met dj-collectief Tabass-co zet de dansvloer steevast op zijn kop met uiteenlopende groovy muziekstijlen in diverse wereldstijlen. Special guests als Pat Smith zullen lekker mee gaan jammen.
 
Dramtune Tasting
Het heerlijke Dramtune-concept van Sandro Bruti zorgt voor een pure smaakbeleving met onder andere heerlijke Ierse, Japanse en Schotse Single Malt Whisky, Limoncello, Rum, Italiaanse Grappa, Franse Armagnac en verse culinaire lekkernijen uit Italië.
 
Bereid je voor op een onvergetelijke muzikale én culinaire reis die je zintuigen zal prikkelen en je ziel zal beroeren….
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jazz Flavours
Podium aan Zee, Keizerstraat 58 Scheveningen
Aanvang: 15.00 uur
Tickets: €26,- p.p. (inclusief Dramtune Food)
 
 
 
December 2023
23
 
 
 
 
 
Bestel hier uw kaarten 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Copyright © 2023 Podium aan Zee, All rights reserved.
U ontvangt deze mailing omdat u eerder bij een concert van Podium aan Zee bent geweest.
 
Our mailing address is:
Podium aan Zee
Keizerstraat 58
Scheveningen
Den Haag, Zuid-Holland 2584 BK 
Netherlands
 
Add us to your address book
 
 
Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.